Kde nájsť chlapa?

15. máj 2020

Ahojte, z pochopitelnych dovodov pisem inkognito.
Moja velmi dobra znama, uzasna zena, mala doteraz smolu na chlapa.
Troska popisem - ked sa rozchadzali, zistila, ze je tehotna. Aj ked byvali osobitne (od seba dva bloky) a mali striedavu starostlivost, nikoho ineho si nenasla a stale ju vyuzival 😔 ked sa jej blizil vyssi vek, snazili sa dokonca o dieta, ale nepodarilo sa, boli niekolkokrat na IVF, nakoniec sa dozvedela, ze caka dieta s inou. Cize 10 rokov prec a zostala sama....
Velmi rada by som jej pomohla, lebo si uz konecne zasluzi lasku. Problem je ale ten, ze nikam nechodi. Je pracovita, poriadkumilovna, dobre zabezpecena, stihla 40-tnicka, ale vyzera na 30.
Zienky poradte mi...kam sa ma prihlasit, aby sa sance aspon troska zvysili? Nejaky portal? Ale skutocne seriozny . Viem, je to nahoda, ale takto sa to nikam nepohne...aspon mierne rozptylenie a ine myslienky..najlepsie z vlastnej skusenosti. Pamatam si kedysi pokec, ale to este funguje a chodi tam niekto? Nechcem tu kritiku, uvedomujem si, ze bude ako bude...

zuzudrnda
15. máj 2020

Moj problem to nastastie nebol,ale kozmeticka mi raz hovorila podobny pribeh zakaznicky. Lasku svojho zivota nasla na tanecnom kurze. Teraz je to tazsie,ale snad nie vecne. Vzdelavanie, kurzy, konicky k nej pritiahnu krvnu skupinu. Socialne siete su plne podivinov, to ju len znechuti.

eliska105
15. máj 2020

súhlasím.. koníčky 🙂 ale môže sa nájsť normálny aj na sociálnych sieťach viem o viacerých dlhých vzťahoch/manželstvách, ktoré tam vznikli... ale radšej tam nebrať nič vážne a brať to celé len v kamarátskej rovine a uvidí sa 🙂

jajko22
15. máj 2020

Normalne na zoznamovanie sluzia zoznamky..partner na urovni, noemi, europska zoznamka, alebo vsak ako inak, tam je istota ze si obaja hladaju vztah, alebo na socialnu siet napise ze sa chce zoznamit a uvidi kto sa ozve.

lanah
16. máj 2020

Ja som si našla mazela vo svojich 19 rokoch na pokeci...teda on mňa... nepáčil sa mi vôbec na fotke, ale voľný piatok som si chcela spríjemniť... a hla 13 rokov sme spolu.

Ja odporúčam socialne siete pri hľadaní.
Kamarátka je v bezpečí skryta za anonymitou - ak je chlap idiot da si ho do ignorelistu.
Skor ako zabije kamaratka svoj čas na stretnuti s nejakým idiotom s ktorým nemajú nic spoločné, môže zistiť, niečo o ňom - samozrejme urcite nie vsetko je pravda, co sa pri pisani odošle.

Ak by nebol pokec obavam sa, že by som ostala na ocot...

merkelica
16. máj 2020

Ehm.. a isto chce aj ona chlapa, ci len ty chces aby mala chlapa? Lebo ak by mala zaujem, atraktivna zena by si vedela niekoho najst... Napriklad ja som sam a velmi mi to vyhovuje a keby sa mi miesa do toho niekto a snazi sa mi niekoho najst, asi by som mal chut kopnut ho do zadku...

kucikuc
16. máj 2020

Možno niekedy pokec bol pohode tiež som sa tam asi pred rokom prihlásila vydržalo mi to asi pol roka a už nikdy viac tam to je samí sexuálny uchylak

oktoberbaby2020
16. máj 2020

Tak ja som spoznala mojho muza na xchat🙂 v 19 tke a teraz mi je 36🙂 ono treba mat aj rozum a vediet rozlyslit ze ten a ten je blb a dat na svoj instinkt.

kittykat22
16. máj 2020

Myslim si, ze zbytocne stracas cas a energiu. Ona ma 40 rokov. Musi mat prehlad o zivote. A ona sama velmi dobre vie, preco je sama. Za tie roky - to musi vediet. Tebe sa moze zdat ako idealna partnerka, ale muzi nas vnimaju uplne inak. A mozu v nej vidiet nieco, co je pre teba neviditelne. Ja by som ti poradila, aby si sa sustredila na vylepsenie svojho zivota ... ak to budes robit s takym nasadenim ako tu pre kamaratku, mozno budes dalsia prezidentka 🙂 s takym dobrym srdcom a chutou pomahat inym, by to vobec nebolo zle

retatka
16. máj 2020

@kittykat22 A možno dotyčná píše o sebe ,,už veľa žien tu kamuflovali diskusie 😉

kittykat22
16. máj 2020

@retatka a aky by bol dovod napisat diskusiu o inej zene, anonymne? 🙂 preco rovno nenapisat kde najst dobre muza - tiez anonymne? 🙂

brita7777
16. máj 2020

@jajko22 haha pochybujem, ze si na zoznamkach muzi hladaju vztah..zeny vztah muzi sex

williamska1
16. máj 2020

keď nikam nechodí, tak jednoznačne ju treba prihlásiť na nejakú zoznamku, kde jej začnú písať chlapi alebo on začne. to je jediná možnosť

retatka
16. máj 2020

@kittykat22 Tak nevieš čo ide niekomu cez hlavu ,cez Ip sa dá zistiť všetko .

kittykat22
16. máj 2020

@retatka nemyslim si. Keby autorka s takym nasadenim hladala chlapa v reale, ako tu na MK (ze sa tu registruje, napise anonymne prispevok a rozpise sa tu) tak si myslim, ze je uz 4x vydata a 3x rozvedena. Zena ktora je ochotna spravit taky kus prace koli blbemu prispevku, musi vynalozit 10x vacsie usilie pokial ide o to, na com jej skutocne zalezi. Autorke prispevku by chlap o ktoreho by mala zaujem nemal sancu ujst 😅 Ta zjavne ked nieco chce, tak nevidi napravo ani nalavo 😅😅😅

retatka
16. máj 2020

@kittykat22 Na MK je všetko možné ,hlava mi neberie aby niekto hľadal rady pre 40 ročnú ženu akoby bola dotyčná nesvojprávna 🤦‍♀️

kittykat22
16. máj 2020

@retatka mozno preto, ze ma dobre srdce 🙂

retatka
16. máj 2020
marca12
16. máj 2020

@lanah v 19 mas aj iny rozum a ocakavania od partnera. Pokecovi inzinieri riesia niekolko zien naraz a su tam sami skrachovanci vo vyssom veku. V 20tke mozes hladat cez poke,ale v 40tke by som sa na zoznamky vyprdla,to uz by musla byt velmi zufala. Nevravim urcite sa tam najde aj slusny,normalny chlap,ale ci ma chut hladat ihlu v kope sena.

autor
16. máj 2020

@merkelica
Neboj sa, nejdem jej nikoho dobadzovat a ani nemienim pisat za nu 😃
Chlapa by prijala, ale je to podla mna velmi tazke, ked nema ani facebook a piseme si len cez whatsapp.
Ked pominie karantena a stretneme sa, pride na to rec, rada by som jej nieco z toho navrhla, ak nebude chciet, je to jej rozhodnutie, len si chcem urobit prehlad co vlastne existuje 🙂

merkelica
16. máj 2020

tak potom fajn.. ale aj tak by som si daval pozor, aby som neschytal ten kopanec do zadku :D zartujem ;)

zuzanka.zuzu
16. máj 2020

@kittykat22 súhlasím. nejdem hejtovať, ako písala autorka "bude ako bude" ale 40r štíhla atraktívna, iba s 1 dieťaťom, poriešený vlastný byt... možno ozaj je na nej niečo čo vadí.

daganov
16. máj 2020

@brita7777 veď to sa vlastne nevylučuje 😎, ale je veľa párov, čo sa spoznali na zoznamkách a sú roky spolu šťastní, zopár poznám aj ja

autor
16. máj 2020

@zuzanka.zuzu
Cele tie roky, ktore ne/boli spolu bola verna iba jemu, kvoli dcere. Aj ked to nebol plnohodnotny vztah a ja sama tomu uplne nerozumiem, jednoducho to malej nechcela urobit a dufala, ze ked sa im podari to dieta (ktore aj on chcel), spamata sa a budu spolu ako rodina. Inak spolu travili vela casu, dovolenky, vikendy...no teraz uz dlhsie koniec a nemyslim si, ze by sa ponizila tak, aby mu odpustila este aj dieta s inou, zatial co oni chodili subezne na IVF.
Je prirodzene mila a nie koketna, myslim si, ze na niektorych moze vplyvat ako nedostupna

simuskaaa123
16. máj 2020

Trochu nechápem.. Rozišli sa, mali dieťa a počas rozchodu skúšali druhé? To je na čo dobre? Véd pre niečo to skončilo nie?

zuzanka.zuzu
16. máj 2020

ok nechcela som to až takto napriamo (neber to ale ako útok), ona JE divná - načo sa ťahá s ex? on sa mal spamätať a utekať k nej keď bude tehotná? NIČ by sa nezmenilo, iba by on mal 2 deti o ktoré je postarané, to je celé... a ona mu chce niečo odpúšťať? a čo? veď je slobodný, preťahoval obidve naraz, on s ňou nechcel mať žiadny "druhý" vzťah... ona je naivná až hlúpa čo sa mužov-vzťahov týka.

p.s. náhodou on si to dobre zariadil, dovolenky kde si zapichal s tou, čo pozná, o decko sa mu stará, on si pritom žije vo svojom byte a ešte aj trtoší s inou... on to fakt vyhral.

autor
16. máj 2020

@zuzanka.zuzu
Mala som rozpisany dlhy komentar, ale nechcem to uverejnovat, je to velmi sukromne a nebola by som rada, ak by to nasla alebo nieco.
Poviem k tomu celemu, ze je velmi tolerantna a nie naivna, vedela, ze asi nejaku ma, respektovala, ze je slobodny muz, ale podla vyjadreni dotycnej on chodil na IVF s obidvomi v tom istom case...
Comu doslova nerozumiem...preco sa snazi o deti s dvomi zenami naraz...
Uz je to ale prec, je tomu par mesiacov, myslim, ze je z najhorsieho vonku, kupila si dom a je spokojna, akurat je jej smutno a nejaky partak by bodol. Uvidim po korone, ked sa stretneme

autor
16. máj 2020

@simuskaaa123 Od rozchodu preslo viac ako 10r. Za ten cas sa spolu stale stykali, ja to ani neviem nazvat...nezavazne? Nezijem ich zivot a ani nezijem obdobne, takze neviem, no rozhodli sa, ze chcu mat este jedno dieta spolu (dcera je v striedavej a preto sa stretavali stale, chodili spolu na dovolenky ako "rodina" a podobne)

daganov
16. máj 2020

ja ale stále nechápem, prečo to riešiš ty? Veď ona nie je nesvojprávna, ani mentálne retardovaná. A že nemá facebook? Ľudia sa zoznamovali, ja keď nebol. A si si istá, že niekoho do svojho života chce? Lebo ja poznám dve ženy, ktoré sú spokojné so svojím životom aj bez muža. Jedna preto, že po 50. už muža nechce, že keď ho nemala doteraz, teraz ho nepotrebuje, aby okolo neho obskakovala. A druhá je spokojná so životom bez muža celý život, nechce a nepotrebuje ho. A keby aj muža chcela, ona ťa požiadala, aby si to zisťovala za ňu?

essenceee
16. máj 2020

na jednu stranu chapem, že jej chceš pomoct, ale na druhu stranu, prečo to vlastne robiš? Čo z toho máš? Tebe niekto v láske pomohol? Nemyslím to zle, len ale moýno je chyba v nej, alebo jej to takto vyhovuje......može tam toho byt vela...

sante81
16. máj 2020

Kedysi boli zoznamky úplne o niečom inom, teraz nájsť normálneho muža na pokeci je nemožné. Viem o čom píšem, tiež som sama už dlho, na prahu 40tky, dovolím si tvrdiť že inteligentna sebestačna žena a mám problém so vzťahom aj v reálnom živote.