Zeny, matky , manželky aký máte názor ak ma žena za kamošov aj chlapov. Myslim takých s ktorými si rada pokecas, a nedržíš sa pravidla že žena sa ma stretávat iba s babami a chlap s chlapmi? dakujem
Možeš mat kamoša chlapa 🙂 pokial medzi vami neje iskra a nepaci sa ti ako chlap ani ty jemu tak to funguje normalne ked tam neje nijaka pritazlivost a žiarlenie tvojho manžela alebo jeho manzelky alebo partnerky 🙂
uplne najlepsie priatelstva medzi chlapom a zenou su tie, kde je chlap gay. 😉
ja zas viem zratat kamošky baby na jednej ruke a už su to skor potom maminy čo maju deti, a mám aj kamoša čo ma dieta a nasi sa hraju takže zabijem dve muchy jednou ranou. Ale su to take priatelstva zo strednej školy a ja si rada občas vypočujem a chalanský názor na dake veci a nieje tam ziadna chemia ..
Ja mám kamaráta - kolegu už vyše 10 rokov a ani jeden z nás neprekročil hranicu. Dá sa s ním pokecať, zasmiať, vie pomôcť. Dokonca je aj kamarátom a kolegom aj môjho muža. Takže všetci vieme, kde je naše miesto. Nič by som na tom nemenila.
@sisaha aj take mam a pri nich sa človek citi jak královná:D
ja mam aj kamosov, nevidim nic zle na tom. a to jeden bol aj mojim frajerom kedysi za mladi a normalne teraz sa stretavam aj s jeho zenou, ktora je mi kamoskou.
zas ale je pravda, ze nekavickujem s nimi pri intimnom osvetleni :D
@nivi ved jasne ziadne intímča🙂))
@ivkaruzova ak mas s tym problem ako som mala aj ja ... tak som ich jednoducho zoznamila... mojho priatela s mojimi kamosmi... boli sme zopar krat spolu vonku a teraz su aj oni dobrymi kamaratmi a moj priatel vie O KOM O COM ... 😉
@dossy 🙂
@ivkaruzova kym nie si zadana tak ziadny problem...ked si zadana a partnerovi to vadí tak by som vzťah prehodnotila, budˇten kamarátsky alebo ten partnerský, podľa toho kto ti za to stojí viac 😉
@ivkaruzova Podla mna na tom nie je nic zle...sama mam takych kamaratov, ktori su mi skoro ako bratia, ani by mi nenapadlo, ze sa tam moze stat nieco ine. Vraj kamaratsvo medzi muzom a zenou neexistuje, ale podla mna je to blbost.
v zasade mam kamosov skoro len chlapov, takze nic zle na tom nevidim,nemam ani typicku zensku pracu, takze zase len chlapi okolo mna, zensky kolektiv by som nemohla, kamosky mam,ale je toho tak,ze sa to da spocitat na prstoch. Ja nie som ten cicuskovsky typ a s chlapmi s ada bavit tak viac vecne, tiez riesia rozne problemy, zeny by sa aj divili,co muzov trapi,mozno lepsie potom chapem veci u mojho chlapa. Ale to neznamena,ze by som isla podvadzat, prave tym sa kazi kamaratstvo,ze spolu zacnu spavat. Ja muzom-kamosom ovela vaic doverujem,teda ked ide o nejake nie zrovna povrchne temy a viem,ze ked mu nieco poviem,tak sa to nedostane dalej. Neznasam baby,co vsetko vytliachaju prvemu,koho stretnu,ci uz ide o zdrav. problem,alebo partnersky. Mam aj vela kamosov gayov,tak tam uz nehrozi fakt nic,ani keby sa po stene skriabem 😉
tiež si myslím, že na tom nie je nič zlé, ak obaja poznajú hranice a obaja to vnímajú len ako kamarátstvo. Tak ako písala @nivi aj ja mám veľmi dobrého kamaráta môjho bývalého s ktorým som bola 15 rokov ale rozišli sme sa. Zostali sme však dobrými kamarátmi, pomôžeme si, pokecáme, zoznámili sme aj našich partnerov aby s tým nemali problém. Dokonca sme im boli teraz cez víkend na svadbe 🙂 ......vzťah je predsa o dôvere, takže si nemyslím, že by mi mal partner dávať na výber "buď ja alebo kamarát"
@tykat prečo by som mala dostat na vyber bud ja alebo kamos? potom asi partner nedoveruje, či sa mýlim?
Jeeeej,nedavno som mala takyto status a je na tom kus pravdy:
Priateľstvo medzi mužom a ženou je len sex odložený na neskôr... 😝 😝 😝
@kiki68 ved práve že dostanem širší pohlad na ich problemy:D podla mna su dost stare nazory ze žena by sa nemala stretavat s mužmi pokial je vydata a podobne..
@p.j.jacky prečo myslíš?
mam kamosku spoluziacku este zo strednej a v pohode
@tatko_bebe aj ja prevažne zo školy, kedže v práci mam ženský kolektív a hlavne momentalne na rodičovskej dovolenke sa da stretnut aj so zenou aj muzom čo maju deti a hned sa date do reči🙂
aj ja mam kamosa chlapa keby len jedneho 😀 😀 😀 😀 😀 dokonca som mala aj jedneho kamosa z detstva trvalo 20rokov zial mlady zahynul pri autonehode 😔 ked mal 24rokov ako deti sme behali pocintoríne a vdzy mi vravel ze ak zomrie ze chce byt roztruseny na lucke na starom cintoríne.ja ked som sa dozvedela ze zomrel som neverila a povedala som ako mohol zomriet ved on BOL NESMRTELNY blaznivy chalan ktory si zivot uzíval naplno .tri dni nato som bola sama doma viem ze bol pri mne citila som ho.
ostatny moji kamosi ziju a neni probnlem
ja si tiez myslim ze aj ked tam fakt nic neni a ani nemusi byt ale je tam stale ta moznost ze raz sa moze stat
a uz to je "dat vas vztah do ohrozenia vedome"
chapes , fakt sa nemusi nikdy stat ale moze
s priatelkou nemoze a to je ten rozdiel
druha vec mozno nie ty ale ten kamos sa moze neskor zalubit a uz to je neprijemne
ale ak je to ze fakt len tak sem tam kafe a nie moc osobne a nie casto tak to nie je nic zle..
ale hej, len nie uplne takých, že ako najlepšia kamoška, ale normálne tak na von, niekde posedieť, či ked chcem niečo pomôcť, s byvalimi spoluziakmi sa tiež rada stretnem, prečo nie???
ked mam tych kamosov napr. 40 čo sa s kazdym neskor vyspim??? ine by bolo keby bol jeden a sme moc často spolu, to by uz asi nebolo kamaratstvo ???????
Ja si myslím že sa to dá, ale je to veľmi ťažké, udržať to v medziach kamarátstva. Neverím že aspoň jeden z takejto dvojice nikdy nepomyslel na niečo viac..je to (mnohokrát) veľmi tenká čiara a k prekročeniu je blízko..
A názor že žena sa má stretávať len so ženami 😨 😕 Ja určite potrebujem počuť aj iný, chlapský názor, muži sú fajn, neklebetia (toľko) ako ženy, vedia sa podržať navzájom a pod. Pokiaľ je to v pohode a manžel s tým nemá problém tak čo..Ži a nechaj žiť 🙂 🙂
nepacilo by sa mi ak by mal moj manzel dobru kamosku s ktorou si vyjde kym som ja doma unavena s dietatom.....na druhej strane,je to vec pohladu....ak by ma manzel s nou zoznamil,videla by som ju,spoznala(ktovie moze mat snubenca a pod),mozno by mi to ani nevadilo.ja neviem,je to taa dost chulostiva vec,vec nazorov,dovery partnerov.viem si predstavit ze by som mala najlepsieho kamarata,dovernika,ci si viem toto predstavit u manzela ze by mal najlepsiu dovernicku to fakt neviem uprimne...treba spoznat,porozpravat sa,vidiet hlavne.....
@ivkaruzova každému jak je libo... kto s tým má problém - ty alebo tvoj partner? ak partner, tak tu to nevyriešiš...
@luci78p ja práve myslim množné čislo, nie jeden a najlepší🙂)) proste všeobecna myšlienka mat za kamoššov CHLAPOV🙂
@seraa ver ze aj s babou velakrat moze dojst do intimneho zblizenia ale to je rovina uz ina , to uz je potom vec partnerov ak maju problem a jeden alebo druhy to riesia bokovkou, a tam uz moc nezalezi na pohlavi, hlavne je že ta druha osoba ta v danu chvilu chape viac ako človek s ktorým zijes🙂 ale to ja neriesim ja sa len pytam, diskutujem na nazor mat ako žena za kamarata chlapa/chlapov aj
@ivkaruzova a to je ake pravidlo, ze sa zena ma stretavat len so zenami a muz s muzmi? 😕 co sme zvieratka, ze vydata/zadana zena skoci po prvom muzovi, ktory sa ocitne v jej blizkosti len preto, ze ju svrbi suska? to asi nie 😉 ak ti ide o osobnost cloveka, tak je snad jedno, ci je to muz alebo zena.
@ivkaruzova od kamaratstva k niecomu viac je maly krok, hlavne ak su si tí dvaja sympatickí...Ale na druhej strane, moze byt aj prave priatelstvo medzi muzom a zenou, kde nikdy nepôjde o nič... Mam take.., ale tie mozem poratat na prstoch jednej ruky.. O ostatnych viem, ze keby som povedala ano, tak si daju povedat.., preto sa az tak casto nestretavame. Ako sa hovori.. nedrazdi hada bosou nohou..