Včera sa mi priznala kamarátka že spáva s manželom našej známej ktorá je tehotná v 8.mesiaci...O jej manžalovi je verejné tajomstvo že je sukničkár a to nepolepšiteľný..No včera sa mi začala ľutovať(ta milenka) že nič nepočúva len o jeho tehotnej žene,a ja som ju poslala preč zo slovamy: manželka je manželka, milenka je milenka...Mohla si mať rozum aspoň ty!!!Ja viem že su obaja na chybe,ale ja si neviem si predstaviť že to urobi môj muž a ešte sa bude ľutovať jeho pichanda ako ju zanedbava.....
mojho ex matka bola tiez milenkou zenateho muza a moj ex je "plodom" tohoto zvrateneho vztahu...a tiez sa jeho matka vzdy hrala na tu ublizenu chudinku, ktoru on opustil...
@barboritta
@barushkaaam to je chore dievčata...ty kokos ešte nakoniec my milenkam ustupovať budeme...No najviac mi je ľúto že tá známa o ničom nevie 😒 a ešte mne poslala sms v zneni:som čakala trosku pochopenia ty asi nevies co je laska...Viem mam muža a čakame babo a keby že toto mi urobi ho vykopnem lebo ho na toľko milujem že by som mu to vyčitala každý deň.....je to môj muž mal myslieť vtedy, ja na toto nemam pochopenie
@doliva haha, niektori ludia maju naozaj divne mozgove pochody. Neviem si velmi predstavit normalnu zenu, ktora by tej druhej horlivo schvalovala nieco podobne. Ty sa nemas za co citit zla, podla mna konas spravne a korektne, svoj nazor si pred nou povedala a tam to aj konci (!). Kazdy sme si strojcom a na kazdeho raz pride. Ak ma kamoska pocit, ze na troskach nestastia druheho si moze vybudovat pekny vztah, tak je bud uplne hlupa alebo zakerna... ale skor ci neskor sa popali. Ja neverim, ze existuje stastny vztah vybudovany na tomto... mozno len vynimky co potvrdzuju pravidlo, ale vrati sa to v niecom inom. O tom chlapovi skoda reci.
@doliva co ti poviem.....mne, ked sa stazoval ex, ako to jeho mamicka mala tazke, tak som mala sto chuti mu povedat, ze nemala roztahovat nohy zenacovi, ale mala si najst slobodneho, rozvedeneho, vdovca....to je jedno, hlavne nie zenaca... 😠
ja toto tiez nechapem, ze tie zenske nemaju tolko chochmesu sa vcitit do toho, ako sa asi musi citit ta manzelka, ked toto zisti...to, ze ten chlap je kurevnik je vec druha, ale ze zena nevie pochopit druhu zenu, to mi rozum neberie....a este je tato tvoja kamoska v 8 mesiaci.....fuuuu, to bude dost hrozne pre nu, ked sa to dozvie.. ☹
@doliva ak je nepolepsitelny suknickar, tak to znamena, ze ta tvoja kamoska nie je ani prva a ani posledna..... neverim, ze jeho zena nevie, co ma doma..... a dalej nerozumiem, ze co tu vlastne riesis.... chore je odsudzovat druhych ludi. zi a nechaj zit aj tych, co robia chyby...... taky je zivot, bez zaruk a bez dokonalosti. kazdemu sa to moze stat a najma sa to stava tym, co najviac odsudzuju a sa biju do prs, ze im by sa to stat nemohlo.
Hovori sa: Muzi maju milenky, ale CHLAPI maju rodinu. Podviest cloveka je nieco tak ubohe...Ako moze byt s niekym takym, kto podvadza svoju manzelku, a este k tomu tehotnu....Nema stipku hrdosti....ani stipocku....
@aliza jasne, ze clovek nemoze dopredu povedat, co ho v zivote postretne. Ale myslim si, ze su urcite hranice za ktore by sa NIKDY!!!! nemalo ist....zenske, co chrapu so zenatymi su bud brutalne naivne alebo brutalne zakerne.....a ja takym prajem, nech sa im to v zivote sto nasobne vrati. Nic ine si nezasluzia.
Zrovna jedna moja kamoska toto teraz tiez riesi a ona to okomentovala najlepsie : zena, co ma zenateho chlapa nie je nic viac ako kus masa okolo vaginy.
@hradnapani
@barushkaaam tak presne žena bez charakteru a ešte chudinu ide hrať mne rozum sa včera noralne pozastavil..
@barushkaaam dala by som jej ja papulaka zeby nerozchodila...
@doliva u mna je bohuzial ten problem, ze ex dodedil charakter po svojom ocinkovi....sice ma nepodvadzam, aspon o tom neviem, ale tiez ma toho na rovasi dost...
ten tvojej kamoske by mal niekto povedat pravdu....sice to bude brutalne boliet, ale lepsie ako zit s takym chlapom....to je len moj osobny nazor...radsej sama, ako s debilom na krku...
@barushkaaam kazdy si zodpoveda sam za seba 😉
@doliva ved to je v poriadku, ale preco to riesis tu? akoze cakas potlapkanie po pleci, ze kamoska je k.... a charakter? co z toho budes mat? bude sa ti zit lepsie, ci? ved si jej napisala, co si myslis, takze problem vyrieseny. s tebou to uz nema nic spolocne, je to jej zivot, tak nech kona, ako uzna za vhodne a nech si za to zodpoveda sama. co ma a nema robit nie je tvoja vec 😉
@doliva Mne ani tak nevadí, že spáva s niekým ženatým, ako to že tú ženu pozná. To nie je milenka, to je p**a! 🙂
@barushkaaam ved ja viem ale vies sme z jednej deniny ono sa to roznesie aj bez toho aby som to povedala ja 😒 len mne je strasne to luto ako ju mohol hned nahradit..ano my tehotne urcite nevyzerame ako miss slovenstko 2013 ale sakra nosie ich deti tak troska ucti nie???
a kazdy den sa stretavame ci uz na ulici a pozerat na to pokritectvo....Lenže to je tak:napľuj kurve do očí a sa ťa spíta či pršalo :-/
@doliva ja ti verim, aj ta chapem, ale nic s tym neurobis, zial. Su aj taki ludia 😖. A tej jeho zene to nema kto povedat? kedze to vsetci vedia a je chronicky nevernik.... viem, ze je to dost rozporuplne, ci povedat alebo nie, ale mlcanim sa nevera len podporuje. Ten dotycny si je asi prilis isty, ze sa to jeho zene nedonesie. Alebo mozno aj tusi a nema sil to riesit...ak je niekto chronicky nevernik, tam by som uz vobec neriesila milenky, ale to, preco sa taki chlapi vobec zenia a zakladaju si rodiny, slubuju vernost a pod.
@doliva fuuuuu dozvediet sa ja, ze moj muz chrape mimo domu a este k tomu s mojou kamaratkou..to by bolo rosambo!!!!! chlapovi urobim vlastnorucne vasektomiu a tej "kamaratke" vyskriabem oci....a dala by som si tu pracu rozhlasit to...nech vsetci vedia, co za kurvu to je..
@barushkaaam moja mila a co by si tym dosiahla? absolutne nic, akurat oci pre plac by ti zostali. a ako tak citam tvoje nazory, tak sa nebudem divit, ak ten tvoj raz nejake mäso okolo vaginy klofne.....
@maca_p ja viem, ze by som tym nic nevyriesila, ale v tom prvom navale zlosti by som sa asi neovladla....ale nezazila som takuto situaciu, takze neviem...mozno ze by som si povedala, ze mi zato ani jeden nestoji a nechala si ich spokojne hrkutat ako dve hrdlicky...aj tak by im to moc dlho nevydrzalo 😀
a ten moj je ex, pokial dobre citas 🙂 takze mna voooobec netrapi, ci niekoho hlada alebo nie 😉 to uz ide mimo mna...
@barushkaaam
Takove veci se nerozhlasuji..takove veci se resi "tichou vrazdou" a hlavou vzhuru... 😉
"Pomsta" chodi potichu a hlavne,kdyz uz je vse vychladnute...proste a jednoduse, kdyz ji nikdo neceka..😉
@barushkaaam neviem ale ne ten človek nikdy nebol po chuti..to je človek že hnus....uplny chrapuň a jeho žena mile,dobre žiena
@doliva nech si nájde slobodného