K najlepšiemu kámošovi cítim niečo viac

420nufko123
11. apr 2017

Ahojte
Pred 7 mesiacmi som našla super chalana trz sme ti najlepší kamosi po čase som zistila,že k nemu citim viac :(( Snazilla som sa mu to naznačiť jeho odpoved vzdy : nikdy nebudem menej ako najlepší kamoš vždy ťa budem mať rad,no teraz sa necitim na vztah si daleko (165km) nechcem ta kvoli tomu stratiť, že trz momentalne sa na to necitim tak v buducnosti urcite :(( Mozno viete jak sa blbo citim kazdy den myslim len na neho :(( a neviem co dalej :(( keďze je daleko je to trapenie pre oboch :( chýba mi čim dalej viac a zalubena som kazdy den viac a viac :(( a este ktomu som uzavreta do seba mam depky mam chut za zabit :(( niesom 15-16 rocne dievca mam 20mozno kazda z vas si pomysli ze mi šibe ze bude chalanov vela ale popritom ja milujem jeho... Prosim poradte co mam robit dakujem :(((

moni244
11. apr 2017

Vau, mala by sa tu zriadit kolonka "bravo radi"

anka2015
11. apr 2017

@moni244 asi máš pravdu, tiež mi niektoré otázky pripadajú, že by sa tam dali presunúť 🙂

dorottka
11. apr 2017

Kasli na to, to ti kazda povie - kazda z nas to zazila, myslela, ze prave on je jediny chlap na svete a kazda z nas sa z toho aj dostala a dnes sa z toho len smejeme 🙂 Najdi si dobry konicek, pis blog alebo zacni chodit do posilky - to je oblubeny liek dievcat v tvojej situacii a uznavam, aj mne vzdy zafungoval spolahlivo 🙂 bude dobre, ver mi.

luci74
11. apr 2017

takto 20 ročná dospelá žena neuvažuje ako prepáč 😉........toto je čisté pubertiacke myslenie a vyjadrovanie....sa trošku spamätaj ak máš toľko rokov čo píšeš tak detto....

tt247
11. apr 2017

To s tým zabitím si trochu prehnala, nemyslíš?

lea299
11. apr 2017

@420nufko123 a to keď ste tak ďaleko tak ako ste sa predtým stretávali? Či ste si vybudovali len kamarátstvo na základe písania? Ako ja byť tebou, obmedzím kontakt s ním, aby si sa aspoň trošku odmotala od neho. Skúsila by som hľadať niekoho takého dobrého bližšie. Som si istá, že aj v tvojom okolí sú takí

dorottka
11. apr 2017

@luci74 20rocna este neni dospela ani nahodou, najma co sa tyka vztahov a laskovych zalezitosti... to mozno kedysi tak byvalo, lebo muselo 🙂 netreba byt na nu taky tvrdy, ked si spomeniem na svojich 20, tiez sa mi pre chlap(c)a vedel rutit svet, to su ine priority a aj zmyslanie... a vlastne, na konikovi najdes aj omnoho starsie zeny s podobnymi problemami, je to asi vecna tema 🙂

luci74
11. apr 2017

@dorottka ale zabiť sa ? mať také reči....? ja som mala v 20 dieťa tak si myslím , že dospelý je človek od 18...na tom ako je rozumovo je už druhá vec....ale máš pravdu každý sme na tom inak 🙂

cucoriedka337
11. apr 2017

tak podla mna aj ked sa 20 uz povazuje ze nejaku tu dospelost, pre mna osobne to este dospelost nie je....ja ked si spomeniem na svojich 20 tak to som teda este bola decko....nehovorim ze je to tak u kazdeho dospelost prichadza hlavne skusenostami...takze netrap sa zabudnes raz urcite
a z mojej skusenosti by som uz do vztahu na dialku nikdy nesla fakt nikdy lebo ten prvotny osial raz pominie a potom ti ostanu len problemy :D

420nufko123
autor
11. apr 2017

@tt247 ja viem,, ale ked ma clovek psychiku rozmysla inak 🙂)

420nufko123
autor
11. apr 2017

Druha vec je že keby snim preruším kontakt tak ma to bude mrzieť lebo jeho stratiť nechcem určite každá z nas pozná tie falošne kamaratstva co sa tyka ked ste kamaratka s babou 🙂) mala som kamosku od detstva 🙂) no len ma vymenila za jej chalana ako nevravim ze sa ma vkuse somnou flákať vonku lenže vonku ked sa stretneme neprehovorime ani slovo 🙂 len "ahoj,,... Od kedy si ho nasla ani mi neodpisuje na sms ci uz do mobilu alebo na fb... Zaver z toho je že chlapa keď maš za kamarata nikdy neni falosny a nesklame ta tak ako žena kamaratka :((

deti95060810
11. apr 2017

nechaj to zatiaľ tak, zameraj sa na školu - ak ešte študuješ, alebo kamarátky, niečo rob čo ťa baví - napr, vyšívať, šiť, hačkovať, športovať, čítať. Popr. sa zapíš na cudzí jazyk - ak vieš dobre - ale aspoň sa zdokonalíš... Ani nevieš kde nájdeš toho pravého....

salfusco
11. apr 2017

zaujimava debata...plna smajlikov raz takych raz takych...no oki...a už si sa s nim aspon stretla?Tož to je dost podstatny detail

420nufko123
autor
11. apr 2017

@salfusco ano stretla

420nufko123
autor
11. apr 2017

@deti95060810 ano chodim na vysoku

sykorkauhliarka
11. apr 2017

och .. "Zaver z toho je že chlapa keď maš za kamarata nikdy neni falosny a nesklame ta tak ako žena kamaratka :(("smataj sa kym nie je neskoro..podla mna si nepobozkana....a vies prd o chlapoch

sykorkauhliarka
11. apr 2017

spamataj

tt247
11. apr 2017

@420nufko123 Ano, chápem, že si smutná, možno až v depke, ale život máš len jeden a myslím si, že to, že si zamilovaná a niekto ti to neopätuje, určite nie je dôvod premýšľať takýmto smerom. Už máš dosť rokov na to, aby si vedela rozlíšiť, čo sú reálne problémy. Ja v dvadsiatke som takisto chodila na výšku, ale premýšľať nad smrťou pre chlapca by ma nenapadlo. V podstate som už vôbec neriešila ani to, či mi kamoška odpíše alebo sa radšej venuje frajerovi. To sú problémy 13-ročných.

420nufko123
autor
11. apr 2017

Tak toto ma fakt nakoplo 🙂 hej asi to necham ist 🙂) a budem rozmyslat nad niecim co je realne ;)
@tt247

tt247
11. apr 2017

@420nufko123 Skrátka sa maj rada, váž si samu seba, svoj život a svoju normálnu a zdravú myseľ a nezaťažuj si ju zbytočnými a zveličenými depkami. Všetko dobré želám.

420nufko123
autor
11. apr 2017

Ďakujem veľmi pekne 🙂 ❤

liv1
11. apr 2017

@420nufko123 co ta bavi? Co robis rada? Slovo ako zabit sa prosim ani nevyslov, ziaden, ale naozaj ziaden chlap ti za zivot nestoji. Nikdy! Popracuj trosku na psychike, porad sa s niekym. Rob co ta bavi, najdi v sebe motivaciu pre nieco co ti dava zmysel, tym si mysel zabavis niecim inym. Mas 20, zivot pred sebou. A to cvicenie je skvely napad. Endorfiny, budes sa dobre citit a mat zo seba dobry pocit. Urob si sama zo seba kamaratku, najdolezitejsie mat rad sameho seba, potom ti ani vadit nebude ked ta kamoska "vymeni" za frajera 😉. Tolko veci co by som ti povedala ale nejde to len tak do par riadkov. Ten spravny pride v spravny cas ver mi 😉. Ak to ma byt tento kamarat tak bude ak nie, mozno ta caka niekto lepsi 🙂...

best4you
11. apr 2017

420nufko123 - ja neviem či má význam aby Ťa tu každý utešoval a mazal Ti med pod nos.....tak po lopate - jeho vyjadrenie je jasné .-NEMÁ ZÁUJEM. keby mal.... nezáležalo by ani na kilometroch...... vykašli sa na neho chlapov je plný svet......

obsadenemeno
11. apr 2017

kristova noho...... 🙄

alchemilkazltozelena
11. apr 2017

maju aj vysky velkonocne prazdniny? 😂🤔

matkakes
11. apr 2017

@moni244 presne ma napadlo hned Bravo girl 😲

moni244
11. apr 2017
persica
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetkaadamko
11. apr 2017

@420nufko123 tiež som chodila v 20-tke na výšku, mala som chalana, ktorého by som si vzala v momente, keby ma požiadal o ruku. Ale tiež len odkladal, odkladal, mňa to prestalo baviť. Stalo sa toho nakoniec toľko, že niekedy nechápem, ako som to vtedy zvládla, ale ver, dá sa to. Máš 20 rokov, život pred sebou, pre pána. A vziať si život? Si normálna?

420nufko123
autor
11. apr 2017

Ďakujem za všetky odpovede fakt ste mi poradili 🙂 nema vyznam sa trapit kvoli nemu 🙂)