Ahojte mam problém s priateľom.Sme spolu 3,5 roka a spoločný synček má 3 roky v novembri.Začiatok nebol úplne ideálny.Bývali sme u svokrovcov priateľ prišiel o robotu a musela som ísť ako tehotná pracovať ja.Po pôrode sme sa presťahovali do podnajmu a problémy začali.Neustále na nás dával pozor a stále aj dáva lebo sa bojí aby nám niekto neublížil.Určitý čas som nemohla chodiť sama nikde aby nám ti ľudia neublížili.V dnešnej dobe sa robí kadečo.Už som Rozmýšľala nad odchodom lenže som sama a nemám kde s malým bývať. Neustále mi volá a kontroluje má či sme v poriadku.Proste sa o nás boji.Mne to už strašne lezie na nervy a preto sa aj často hádame a nefunguje to tak ako by malo.Bojím sa odchodu...
Manipulator, keby si ho spoznala pred dietatom, uz davno by si bola prec od neho
S takou povahou by to nefungovalo asi nikomu.... Správal sa tak od začiatku vášho vzťahu či len od určitej doby? Ak chcete spolu zostať, bodlo by asi vyhľadať odbornú pomoc. Všetkého veľa škodí.
@ucholacik to co popisujes, pre mna nie je prehnana starost to je choroba... zachvilu nebudes moct ist ani sama na wc... ja mam v praci dokonca klientky, co za nich este aj vsetko vybavuje chlap a oni uz rezignovali a su ako nesvojpravne....chapem, ze tvoje financne vyhliadky asi nie su najlepsie, ale sloboda a normalny zivot je sloboda...
Ano . postavit na nohy a utekat rychlo prec od neho.
Chcela som ešte skúsiť ísť za nejakým odborníkom psychológom spolu s ním a vysvetliť mu situáciu aj ja aj on aby vedel/a každú stranu problému.Malý je strašne na neho naviazany a neviem či by vedel žiť bez neho
Tie príspevku sú tu už ako cez kopírák.....
-nepoznať sa poriadne a už vyrobiť dieťa
-priateľ a nie manžel,však načo nejaké záväzky
-bývanie u svokrovcov alebo podnájom
-nulová asertivita
-biedna perspektíva
a potom pomoooooc,lebo neviem kudy kam
a čo my teraz s tým?
len sa modliť,aby moje dcéry mali viac rozumu i šťastia v živote
ja viem že to bude od veci, ale nedá mi neopýtať sa, vy ste spolu 3,5 roka a máme 3 ročné dieťa? to by znamenalo že ste ho počali v čase ked ste sa nepoznali, alebo ja osprostievam? a teraz k veci, bud ma niečo za ušami s istými ľudmi, preto sa o Vás bojí, alebo je to nejaký psychologický trik, to musíš vedieť ty akým tonom ti to hovorí.
@janinah presne si to vystihla!!!! Bez manzelstva, najskor dieta a potom zrazu sa zacnu spoznavat...ach ☹
Oni maju trojrocne dieta a poznaju sa 3,5 roka, to je ake turbotehotenstvo.
@janinah Áno to prajem každému.Vyrastala som v rodine alkoholikov takže veľa lásky som nedostala.v18 tich mi zomrela mama.Otec predal byt a nemala som ísť kde bývať. Zhodou okolností som spoznala Jeho a myslela som si, že to tak má byť. Pozornosť.Až prišlo babo a čas utekal a človek si neuvedomoval, že asi nie je niečo v poriadku. Začala som si veľa čítať na nete ohľadom psychického týrania a manipulatorstva.Nejako mi to začalo zapadat dokopy....Asi keby som mala ísť kde s malým tak už by som si skorej pripustila myšlienku utekať.
Aj teraz je pri tebe ? A dava pozor na teba ?
Nejak mi nesedia počty. Malý sa narodil predčasne ?
@ucholacik tak v takomto pripade nezavidim.....Skus Ty vyhladat nejaku pomoc pre tyrane osoby, baby Ti urcite poradia, kam sa obratit a co by sa dalo dalej robit. Syncek bude mat 3, mozes ist do prace atd.
@janinah
@catherinah
ako nehnevajte sa mna ale o čom to manželstvo je ? aby až potom zistila že to neklape a mať ešte väčšie problémy ako teraz ked su len druh a družka?
niekedy je fak lepšie len žiť na divoko ako hned vhupnuť do manželstva lebo musim .
nikde nieje napísane že to aj potom bude lepšie
ja som žila s priatelom nadivoko 20 rokov a čo ? a až po 20 rokoch som si povedala že je čas niečo s tým robiť a tak sme už spolu ako manželia 2 roky takže všudy všade sme už spolu 22 rokov a veruže nebanujem a to máme spolu 4 krásne detičky a sme štastný ...nieje všetko o manželstve nežijeme v staroveku každy ma slobodnu vôlu sa rozhodnuť.
Manželstvo nieje záruka na pevný vzťah !
@denca76 aj na manzelstvo treba dozriet. U niekoho to je pol roka a u niekoho dlhsie, ale stale si myslim, ze najskor manzelstvo a potom dieta, alebo aspon to dieta nech si odpustia, pokial sa spoznaju. Ale vsetky su NAJSKOR tehotne a potom az zistia s kym vlastne. Toto som tym chcela povedat 🙂
Nemám z neho strach lebo keď zaútočim ja a vykricim mu
No tak potom sa s nim o tom porozpravaj, ze preco sa tak o teba strachuje nech ti to vysvetli.
@ucholacik prepáč nedá mi, ale to ste mali sex na prvom rande, rovno si ostala tehotná a ešte si tuším aj porodila skôr? lebo inak sa to ani nedá, malý bude mať v novembri 3 roky a vy budete spolu v novembri ani nie 3 roky a 9 mesiacov...
dievča zlaté, čo sa stalo už sa neodstane, ale ty rýchlo hľadaj prácu a osamostatni sa... vzhľadom k tomu, že nemáš kam ísť, tak pozisťuj nejaké krízové centrum, azylák, kde by ti mohli na začiatok pomôcť...
tvoj frajer má buď nejaký zdravotný problém (nejaká paranoja) alebo je len chuj, čo ťa chce vlastniť a mať pod kontrolou... tak či tak by som hľadala možnosti, ako od neho preč...
@ucholacik Ale aky ludia ti maju ublizit ? 😖