Ženy,mate aj vy niektora dieta s takym zlym chlapom,ja uz som zufala a nemozem uverit,ze taky clovek moze existovat,o malu sa nezaujima,neplati a ked pytam peniaze posle ma,ze si mam najst druhu pracu,udat sa bojim,lebo sa vyhraza,ze mi narobi zle v robote a bude posielat socialku,fakt neviem co dalej.
Prečo si plánovala dieťa s takým debilom?? Veď každá normálna žena premýšľa ako si zariadi svoj život a akého otca vyberie svojmu dieťaťu.
Nie on je na vine, ale ty.
@stanulienkat to je snad ten najblbsi koment aky som tu citala 🙈
@ivetta1234 tebe sa nezdá normálne, že žena sa má snažiť vybrať si čo najlepšieho partnera a otca pre svoje dieťa???? Co je na tom blbé??? Každý normálny človek tak robí.
On ta straší a je spokojný, že ty sa bojíš a cuvnes. Kašľala by som ho, normálne ho daj na súd, že zanedbáva povinnú výživu, neplatí a uvidíš, ako geroj skrotne.Peniaze patria tvojmu dieťaťu a on je povinný platiť, aj keby sa potrhal od zlosti, na to je zákon.
A ze to naribi zle v robote? Co akože urobí? Príde tam a začne kričať? Alebo písať nejaké vymyslené udania? Pokiaľ sú robíš svoju prácu, nič ti nemôže
A keď bude vyskakovať, zase ho žalovať za obťažovanie.
Takí sú hrdinovia len dovtedy, kým sa druhá strana im rázne nepostaví.
@stanulienkat aj keby, tak čo s tým má teraz fakt, že on neplatí a je to jeho povinnosť? Jednoducho peniaze má dávať, alebo mu hrozí súd a zanedbanie povinnej výživy.
@jaskolka no ma to spolocne s tym, ze ked bol hovado predttm, tak sa nemoze cudovat, ze je aj teraz. Keby bol dobry ,charakterny clovek, tak sa bude o svoje dieta starat a zaujimat. Vedela s kym si robi dieta, jedine, zeby "zostala" tehotna. Ale suhlasim, ze ho treba sat na sud a vymahat vyzivne.
@stanulienkat 1. nikto nevravel ze dieta planovali, 2. povedat zene, ze to ze sa z jej muza vyklul clovek ktory sa nechce starat o dieta je JEJ VINA a ze vlastne nema ani po nom co chciet je proste sproste
@ivetta1234 ona ma vždy takéto komentáre. Proste dokonalosť sama. Vždy nepomoct, len si kopnúť 🙉
@ivetta1234 nie je to sproste. Nie nevyklul sa z neho debil zo dna na den. Ty si asi medova zienka,kazdeho treba pochvalit,pohladkat... Citaj denno denne dotazy zien, ze zostali po par tyzdnoch..mesiacoch tehotne. De facto s cudzim chlapom. Koho je to vina?? Ducha svateho?? Nie, treba mamicku pochvalit....
Však nech posle socialku, aspoň ti pomôžu na súde vybuchat viac peňazí od neho
Len si ten návrh na výživné pekne krásne podaj. To totiž nie sú tvoje peniaze, ale peniaze tvojej dcéry a ty ju vlastne o tie peniaze okradas
Ešte dnes by som si dala návrh a s takou sumou až mu zle bude
Všetko by som tam započítala, ešte aj smetné, nielen stravu a škôlku a handry
A ako ti narobí zle v robote? Koho tam zaujíma tvoj súkromný život? Každého tak na 5 minút a potom kašlú na teba
Podľa toho ako píšeš, asi prezidentku spoločnosti či vrcholovú manažérsku nerobíš, takze je uolne smiesne že ti chce v robote robiť problemy
ved nech robi zle, nema podla mna ti co pokazit, co ti skomplikovat. Uz same o sebe je to komplikovane, ze je otcom tvojho dietata, horsie to uz byt nemoze, ak zacne vystrkovat rozky, tak normalne by som policajtov zavolala keby nieco. Nech si nemysli, ze vsetko mu prejde.
@ivetta1234 No vyspat sa sa najvacsim macom v okoli (rozumej debil) a potom sa stazovat, ze kasle na nu aj na dieta, asi nebol najlepsi napad? Kazdy sex moze skoncit tehotenstvom, tak treba predtym porozmyslat, s kym zena vlezie do postele. Alebo sa postarat o ochranu. Samozrejme ho treba dat na sud o vyzivne. O tom potom.
Plati aspon nieco? Z prispevku vyplyva, ze neplati nic.
My sme sa praveze dlho predtym poznali kym sme si spolu zacali a dovtedy sa nikdy ako zly nejavil
Jedno dieta uz mal,a tam bol ukazkovy otec
@liljana nie nic
Kamaratka ma s takym pakom dieta. Mala ho po 30.ke a Peter (otec dietata) sa zdal uplne v pohode. Boli spolu 2+ roky predtym ako sa narodil maly. Po narodeni syna uplne otocil. Napadol ju, zacali hadky ... ona sa po roku a pol cirkusu prestahovala ku mame. Boli na xy sudoch lebo otec chce maleho do starostlivosti, hadaju sa ako kone, a nie a nie sa dohodnut. Maly ma traumu a k otcovi nechce - lebo ten vyvadza co vyvadza ked je u neho. Napr. ho nuti kazdu sobotu ked je tam jazdit na biku, v lete jedol kazdy den sosovicovu polievku cely tyzden, pretoze jej navaril 8l ... uplne psycho. Takze v tom niesi sama.
@stanulienkat no a ako si jej svojim komentom pomohla? Vratil sa cas alebo sa zazracne jej problem vyriesil? Len si si kopla a zdvihla ego.
@stanulienkat vieš, ľudia sa niekedy aj životnými situáciami menia, žiaľ nie vždy k lepšiemu...to len k tvojej poznámke s akým človekom má autorka dieťa...
@stanulienkat v dokonalom svete, sa takéto problémy neriešia však? Sme ľudia a robíme chyby.To je prijateľný fakt a následky si ponesie každý sám. Skôr než zlý ,,výber" partnera, manžela, otca detí autorky ma zaráža spôsob, akým Ty komunikuješ s autorkou. Ako jej pomohla tvoja cenná myšlienka? Si si chcela kopnúť?
Neboj sa ho, nech ti narobi "zle" podla neho. Vsetko sa voci nemu obrati. Uda sam seba, vyzivovacia povinnost je povinnost pre oboch rodicov.
Nikdy nevieš,čo je v človeku,kým nepríde prelomová situácia.Ty píšeš,že je ukážkový otec prvému dieťaťu, no keď ti robí naprieky, neposiela peniaze to je len odraz toho,čo cíti k tebe mstí sa ti cez dieťa.Neviem či ste sa pohádali,bola tam nevera,ale keď si urovnate vzťah aj vzťah k synovi sa zmení Lebo to nedáva logiku prvé dieta- ukážkový otec,druhé dieťa - takého zlého otca som ešte nevidela ...zrejme máte nedoriešený vzťah a prenáša to na syna...
@stanulienkat 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ nikto nemá na čele napísané aký je a chlapi a aj ženy sa vedia dlhoooo pretvarovať. To, že jej teraz budeš niečo vyčítať nijako nerieši situáciu. Žiada tu o radu a pomoc a nie aby ju niekto súdil a vyčítal hej niečo!
@stanulienkat vies ako sa hovori, ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju… vela muzov je na zaciatku pozornych a postupne tebou zacnu manipulovat, davaju ti vsetko za vinu a podobne. Kolko zien je tyranych, ci fyzicky, ci psychicky…. Ano, zle si vybrali, mozno natrafili na manipulatora, mozno maju take nizke sebavedomie, ze si myslia, zesinic lepsie nezasluzia, mozno nikdy v zivote necitili matkinu lasku, tak prestan mudrovat, pokial nie si v kozi toho cloveka, nikdy nevies, co za tym je. Pokial nemas ako podporit, radsej nekaraj, to je to posledne, co dana osoba potrebuje. Potrebuje hlavne pomoc!