Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

ifkael
17. nov 2013

@emmina1978 jezisi kluuuuuuuuuuuuuuuud. tak mozno sa jej nevedel dovolat.... mat niekoho, kto mi robi uctovnictvo, tak tiez mu pisem,zeby som chcela vediet, co je s nim.....

bajana
17. nov 2013

"nasla som sms" 😀 ...
dockas sa dvojakych reakcii.....cast zien ti bude tvrdit, ze ta muz isto-iste podvadza, alebo aspon zacne....
ja sa pridam k tej druhej skupine, ktora bude dufam pocetnejsia...nemas pravo lozit muzovi do mobilu, mala by byt medzi vami nejaka dovera...ak mu neveris, opytaj sa ho na to priamo, ale podla mna tato smska nesvedci o nicom inom, nez o com je....ze tvoj muz chcel vediet, co je s uctovnickou, kedze sa mu neozvala....

sissy27
17. nov 2013

@emmina1978 myslím si, že ti trošku hrabká a nemáš čo loziť mužovi do mobilu... ak ťa bude chcieť podviesť, tak to spraví aj keď mu budeš visieť 24hod na krku (alebo na inom orgáne 😅 )... btw. očividne jej vyká, tak neviem či zrovna toto je znakom nejakého bližšieho vzťahu ... toto na neveru nevyzerá, ale pozor, aby si ho takýmto svojím správaním k tomu nedohnala...

emmina1978
autor
17. nov 2013

Hej vyká jej.. Ale čo má čo odpisovat s kým je a kde je? Sympatia?

zita19
17. nov 2013

@emmina1978 Uplne normalna korektna komunikacia. Dokonca Tvoj manzel sa zda ako prijemny clovek, ked poslal smajlika.
Ty si uplne od veci. V zivote by ma nenapadlo kontrolovat manzelov mobil a citat jeho SMS. Daj si pozor!!! Tolko ho budes kontrolovat, vypocuvat a podozrievat az si povie, ze nema zmysel byt verny, ked mi aj tak neveria a Tvoje podozrenia naplni. A ani sa mu cudovat nebudem. Vsetky vztahy so ziarlivcami maju presne rovnaky priebeh a rovnaky koniec. Zamysli sa nad tym, ci Ti toto stoji za to. Vsak mu DOVERUJ!!!!
Len slabosi neisti si sami sebou ziarlia. Znehodnocuju tym nielen svoj zivot ale aj partnerov.!!!

bajana
17. nov 2013

a preco aj nie sympatia? ked sa muz ozeni, uz mu ziadna ina nemoze byt sympaticka? ze ty mas trosku problem so ziarlivostou....?

zita19
17. nov 2013

@emmina1978 Sympatia. NO A? To ze mu je niekto sympaticky neznamena, ze sa nim poza tvoj chrbat chrape. Chudak, co ho este s Tebou caka!!!

sissy27
17. nov 2013

@emmina1978 odporúčam návštevu psychológa, lebo toto je už choré a zničí ťa to...
1. nemáš čo loziť do mužovho mobilu
2. sľuboval ti vernosť, to neznamená, že sa k inej žene nemôže správať slušne a milo, prípadne sa s ňou porozprávať
3. vydiskutuj si to s mužom a pani účtovníčkou
4. videla si ju? poznáš ju? nemá náhodou 58 rokov, nadváhu, 12 mačiek a lesbickú partnerku???
5. ak mužovi neveríš, tak si to vydiskutuj s ním a nelez mu do mobilu!
6. rob niečo so svojím sebavedomím...
7. ...

zuanach
17. nov 2013

Možno je tehotná a muž sa pýta v množnom čísle 🙂 ale nie, nestresuj, mas starostliveho manzela

seemani
17. nov 2013

@sissy27 nad bodom čìslo 4 sa veľmi smejem 😀

sorciera24
17. nov 2013

@emmina1978 podla mna uplne normalna SMS...nevidis? (ked uz si mu vosla do mob.)...a podla mna tvoj muz problem nema, ale ty ano....(ak chces nieco riesit, zacala by som od seba... 😒 )

argyro
17. nov 2013

@emmina1978 klidek 🙂 ale načo mu ona píše že išla s mamou a sestrou, mi zostáva záhadou, to je pravda 😲

eliska31
17. nov 2013

Ale to je normalna otazka a normalna odpoved. Aj mne moj velmi dobry obchodny partner napise ako sa mam, alebo co je somnou ked sa dlhsie neozvem. A NIC spolu neriesime. Je to uplne slusna-korektna-profesionalna konverzacia 😎 Niekedy clovek potrebuje aj normalne slova prehodit a nebavit sa len o DPH, a fakturach. Nie sme predsa stroje 😀

sorciera24
17. nov 2013

@emmina1978 odporucam precitat (kludne aj ostatnym): http://www.seberizeni.cz/osho-zarlivost-a-duvera/ dlhsi clanok, ale mnohe vysvetluje (ja som vdaka nemu pochopila moj postoj.....)

maca_p
17. nov 2013

@emmina1978 prosim?????
to uz fakt medzi ludmi byt chladna bariera? to si nemozu poslat ani smajla? tiez som si posielala maily so strankami a kecali sme, aj sme si vykali, aj tykali. ako s ktorymi...

bubelko
17. nov 2013

@emmina1978 chce to klud a nohy v teple 🙂 je to uplne normalna sms, na ktorej nie je nic divne, podivne a uz vobec nie podozrive. a keby mi muz chodil kontrolovat mobil, tak ho poslem do teplych krajin a to tam nemam nic, co by vidiet nemal 😠

linda20111
17. nov 2013

@emmina1978 ahoj, podla mna sa nemusis znepokojovat, keby medzi nimi nieco bolo pisali by to inym stylom, bez vykania, nejak pekne by sa oslovovali.. A urcite by to vymazal lebo by mal co skryvat. A ani nemusis ist na vysetrenie k psychologovi, pretoze si normalna, zaujimas sa o to co robi. Tie co sa nezaujimaju to je ich problem. Potom tu vypisuju na koniku ako nic netusili a manzel ich podvadzal.

zita19
17. nov 2013

@argyro Podla mna ta uctovnicka nic strasne nenapisala, ked uviedla osadenstvo tej dovolenky. Ja by som mojmu sefovi napisala, este aj kde som. Len z preventivnych dovodov, aby si snad nemyslel, ze si mozem "odskocit" do roboty v ramci dovolenky a este aby v edel, ze moze otravovat s pracou iba v pripade ohrozenia zivota. Mojho zivota. 🙂

sorciera24
17. nov 2013

@linda20111 zaujimat sa a nedoverovat vlastnemu muzovi je velky rozdiel...odporucam precitat si ten clanok, co som dala;)

zita19
17. nov 2013

@linda20111 Pravidelnou kontrolou mobilu, treniek, vreciek.... nevere nezabranis. Nevera je zlyhanie vo vztahu. Na jednej, alebo druhej strane. A velmi casto na oboch. Najcastejsie su podvadzane kontrolorky. Bez óhladu na hlbku a pravidelnost kontrol.

adeala
17. nov 2013

@linda20111 no neviem, čo by mi povedal môj, keby sa mu hrabem v mobile s tým, že sa "zaujímam o to, čo robí" 🙂

maminuska
17. nov 2013

Tak mne minule klient napísal :

ON :ešte raz ďakujem za kávu a raňajky po našej spoločnej nočnej šichte, beriem to ako bonus , ktorý kedykoľvek vrátim .
Ja : Nebojte , ešte si spolu užijeme takýchto bonusov.

Nuž , išlo o náhodného klienta , ktorému sa ohlásila daňová kontrola a samozrejme že neporiadok v dokladch riešil na poslednu chvíľu. Spolu me pracovali celu noc a ja som sa pripravovala aj na otvorenie kontroly, kde som ho zastupovala.

Nuž keby to našiel môj manžel , tak si môže pomysliet hocičo , len on to nenašiel , lebo sa mi v mobile nehrabe a ani ja jemu .

zita19
17. nov 2013

@sorciera24 zaujimat sa a nedoverovat vlastnemu muzovi je velky rozdiel...
Ano zaujimat sa je o tom, ze sa budem pytat ale nie vynucovat si odpoved
Nedoverovat je aj smirovaie po mobile.
Mne ked zvoni mobil, tak mi ho chlap donesie alebo necha tak. Ja jeho tiez. Ked mu niekto vola na pevnu a ja zdvihnem, nevypocuvam volajuceho ale zavolam chlapa nech si to preberie. Po telefonate sa nevypytujem. Ked uzna za vhodne povie mi kto volal a co chcel. Ked neuzna, je to absolutne v pohode. Teraz som ho uz vycvicila, ze toto ocakavam aj od neho. Trvalo to dlho, ale uz je vycviceny.
Ja mavam kolkokrat hovory pracovene telefonaty po veceroch a nepovazujem za potrebne mu cokolvek vysvetlovat. Kolkokrat sa prichytim, ze kolegovi poviem: Zlaticko, spravil by si mi laskavost... A nechrapem so ziadnym. Viem, ze otravujem po robote a chcem byt aspon mila. Ty byt mojim muzom asi ma uz zaskrtis ako Otelo Desdemonu. A aj tu chudinku zaskrtili nevinnu 😀 😀

sorciera24
17. nov 2013

@zita19 ale ved ja to presne takisto chapem;)...ja sa o svojho muza zaujimam inak ako smirovanim telefonu:D no normalne spolu komunikujeme 😀 a tiez mu nedviham telefon....ani on mne a pod. (p.s.:ja uz obcas aj mojim studentom poviem: zlatko....vies co....a tiez s nimi nechrapem 😀 no to by uz len vyzeralo..... 😎

sorciera24
17. nov 2013

@maminuska 😀 my sme boli teraz na vylete v Bruseli so studentmi (vyhra v jednej sutazi) a jedn mi po vylete napisal, ze: dakujem za skvely vylet, nikdy nan nezabudnem a nase fotky si dokola pozeram 😀 no podla zakaldatelky uz by som aj upalena bola....obycajny text spravy, kt. som mohla pochopit len ja..... 😉

maminuska
17. nov 2013

@sorciera24
@zita19 tka napríklad ja ked sa sprchujem a cinkne mi sms tak mi kričí , prišla ti sms a ja kričím však otvor a prečítaj mi . 🙂 . Telefony si berieme vzájomne málokedy, iba vtedy ak sa na display objaví niekot z rodiny.

kykka
17. nov 2013

Och ake ste tu vsetky "nad vecou" a seba same davate za priklad, ze nikdy by ste nekontrolovali muzov mobil, pretoze mu verite a vy ste sebavedome rozumne zeny, ktore v zivote nemali pochybnosti a NIKDY v zivote nepocitili aspon raz ziarlivost vo vztahu. 😅 😅 😅 Tieto sprostosti si vykladajte svojej tete z tretieho kolena...

zita19
17. nov 2013

@maminuska Vsak otvor a precitaj... Dostal poverenie a precital. Ale sam neotvara a keby nedostal poverenie nechal by tak... To je o zaujimani sa a dovere... : 🙂 🙂

sharmana
17. nov 2013

bože to sú hrozné reakcie.. nechcete @emmina1978 náhodou ukameňovať??? no tak je trochu žiarlivá, ale vy ju už dobre posielate na psychiatriu za to, že vliezla mužovi do mobilu.... akože to ste v živote nepozreli ani jedna ani raz mužovi do mobilu? ruku na srdce.... ja áno, bolo také obdobie, ale už nie... je to samozrejme o dôvere, asi máš nejaké pochybnosti @emmina1978 , len ty sama vieš prečo... sms mi príde zatial ako nevinná, len sa mi práveže nepáči ten smajlík tvojho muža na konci...... normálna reakcia by mi prišla od neho, keby jej napísal niečo v znení "ok, tak ked sa vrátite, dajte mi vedie, lebo niečo som potreboval prediskutovať" .... alebo "ok nechcem vyrušovať, potom sa ozvite".... ale nie smajlík a bez dalšieho komentára... ale neber môj názor ako, že ťa manžel podvádza alebo čo... 😉

sharmana
17. nov 2013

@kykka dobréééé mám podobný názor 😉