Citlivé povahy verzus cholerici partneri

25. jún 2022

Ahojte zienky. Chcela by som si nechat poradit od zien cholerikov, ktore su citlivejsej povahy. Kym sme nemali deti, vedela som sa nad to povzniest bez problemu. Odkedy ich vsak mame, muz je viac vybusnejsi a naozaj neviem, ako zvladnut sama seba, ked dietatu idu zuby a prirodzene place od bolesti, do toho starsie dieta, ked odo mna nieco potrebuje, tak krikom musi prehlusit plac mladsieho a do toho sa chlap nad niecim rozculuje. Tolko hluku, kriku a negativnych prejavov naraz nezvladam a potom vybuchnem aj ja a vysluzim si hubovu polievku, ze sa mam uklidnit. Tak snad poradite, ako to zvladate vy a inspirujete ma 🙂

ckocka
25. jún 2022

Citlivá povaha čo zvolí za partnera cholerika? To je masochismus.
Veci ktoré mi vadia a mám nad nimi kontrolu si do života nevpúšťam. Neviem prečo by som ich mala zvládať.

luccija
25. jún 2022

Povahu a temperament nezmenis.Bude to tazke take spoluzitie, ale aj ty sa trocha otrkas🙂
Nikto nevie dopredu ako bude partner reagovat, ked pridu deti, ake budu...vacsina chlapov je nervozna, ked deti placu.

evica17
25. jún 2022

Nauč s mať u prdele. Teda hlavne hlapove hundranie. Tiež iba deti

evica17
25. jún 2022

@evica17 ries iba deti

deti95060810
25. jún 2022

@luccija keď je teraz chlap nervózny potom po príchode detí sa ozaj nezlepší...ba práve naopak - bude horší od diabla...

mooonika1975
27. jan 2024

@ckocka piše , že ona je cholerik s citlivou povahou, takže si to zle pochopila. Nechápem inak ako môže byť táto kombinácia, citlivý cholerik.... 😅

zuzinka888
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. jan 2024

@mooonika1975 nie, som zena cholerika a pytala som sa na nazor zien, ktore maju za partnerov cholerikov. Dobre to pochopila.

mooonika1975
27. jan 2024

veď pišeš, že vybuchneš, teda to beriem, že si ty tým cholerikom, no ok

autor
27. jan 2024

@mooonika1975
Pre teba je kazdy, kto vybuchne cholerik? No, ok..

mooonika1975
27. jan 2024

Tak áno, tak som to brala, že vybuchneš, následne vybuchne muž... och, straácam sa v tom, oki, už je to aj tak stara téma.