Žijeme vo výškovom paneláku, oproti cez cestu v paneláku žije staručká pani, vidíme si navzájom do okien, každý deň sedí pri tom okne a pozerá sa aj pol dňa. Naozaj je pravidlom že sa z toho okna pozerá, zrejme žije sama lebo som tam nikoho iného ešte nevidela ani len prebehnúť. Teraz ju už 3 dni nebolo vidieť. Normálne mám obavy či je v poriadku 🙈. Myslíte že by bolo vhodné zavolať políciu, nech ju skúsia skontrolovať? Nevysmejú ma? Šla by som aj sama, ale už štvrtý deň sme covid pozitívni,takze nechcem behať. Ale naozaj sa mi to nezdá, možno mi len šibe a všímam si čo nemusím, ale normálne mi to nedalo v noci spať.
Ja by som pre pokoj teba a pre bezpečnosť starej pani kontaktovala políciu. Normálne im povedz stručne o čo ide a ze máš proste len o pani obavy. Môže byť zranená, spadla, alebo aj niečo iné, horšie. .
Pre pokoj by som asi zavolala. Vsak len pridu zaklopu jej ci je ok, nic strasne sa nestane. My sme tak volali na suseda ked uz ho 2 dni nebolo vidiet, on si vzdy otvaral cez den dvere na balkone a par dni to neurobil. Zial uz ho nenasli ziveho a to nebol ziadny dedusko..
Volaj políciu, raz takto u nás v obci volali starostku aj polícia bola už na ceste. Nikto nikoho nevysmial a nakoniec sa zistilo že starenka je na dovolenke so synom len nikomu nehovorili že odchádza aby nikto nešiel rabovať dom
Ja by som zavolala spravcovi bytoveho domu, nech tam posle zastupcu vlastnikov.
Určite zavolaj políciu, možno že je len odcestovaná, v nemocnici, u príbuzných...
Určite by som poprosila niekoho nech jej tam ide aspoň zazvonit alebo zaklopat či je OK ... domovnika alebo ochotnu susedu, ale kludne aj tu policiu, ved ak mas o nu obavy radsej nech idu zbytocne ako by sa po neviem slon čase zistilo ze jej nieco bolo a dalo sa jej este pomoct
skor by som vyskusala cez spravcu bytovky ze nech tam niekoho posle a ked nic tak potom cez policiu, pre istotu to je podla mna dobry napad.
Samozrejme, volajte.
Dúfam, že bude pani v poriadku, snáď len odcestovala 🙏
V takýchto prípadoch radšej volať 10x zbytočne,
ako raz mávnuť rukou. Určite kontaktujte políciu.
Držím palce, nech je teta v poriadku ✊🏽
Držím palce 🙏
Podelis sa s nami ako to dopadlo? 🙂
urcite tam niekoho posli. bud spravcu alebo policiu. taketo veci sa neoplati podcenovat.
📌
Určite volať 🙂 snáď je babka v poriadku
Zavolaj na políciu, oni už zistia čo sa deje.
Keďže to nie je váš činžiaku, nemusíš vedieť kto je zástupca vlastníkov bytov, ani domovník.Polícia si to zistí, prípadne obvolajú nemocnice.
Volala by som
Aj ja by som volala
Skúste jej ísť zaklopať a ak neotvorí volajte políciu
urcite zavolaj policiu
Daj prosím potom vedieť ako to dopadlo.
Dúfam že bude v poriadku 🙏🙏🙏
Skus najskôr kontaktovať domovnika toho bytového domu... Ale ak by sa jej niečo stalo tak ver ze už po 24 hodinách by bolo cítiť v tom dome zápach a určite by susedia kontaktovali políciu...možno je len v nemocnici alebo išla do domova dôchodcov....
Skúsila by som to tiež najskôr cez domovníka (ak nie sú pod spoločnosťou), pripadne ak si z menšieho mesta, tak kľudne mestských policajtov. My bývame v malom meste a sú tu super mestskí policajti - ochotní, milí.
PS: je skvelé, že i napriek tej nenávisti všade naokolo sme ostali empatockí a záleží nám aj na iných ❤️
Áno volaj
dajte potom vediet, dufam ze je pani v poriadku
Ešte aby som nezabudla, záves na okne si vždy k večeru zatiahne, teraz je už tretí deň nepohnutý, odtiahnutý do polovice okien