Ahojte. Je mi strašne zle. Rozišli sme sa s priateľom pred dvomi mesiacmi. Ešte stále byvame spolu, nakoľko si vybavujem hypoteku a moc dlho sa to taha. Do najmu ist nechcem, vyhadzala som sa z penazi aby som zaplatila 20% k hypo. Nemam ísť ku komu žiadna sestra, kamoska, rodicia. Od kedy sme sa rozišli, moj ex sa ku mne chová viacmenej rovnako - chce so mnou spat (aj vrátane sexu) dá mi pusu pri odchode a príchode z prace. Hocikedy mi kupi obed, ideme na vylet. Ako vztah ale nie sme spolu. Rozchod bol z jeho strany, ja som ho oklamala. Nedokáže mi to vraj už nikdy odpustiť. Boli sme spolu 4 roky. Keďže sa jeho správanie ku mne nezmenilo, dufala som ze tu krízu nejak prekonáme. Svoje chyby som si uvedomila, vie to aj on sam si to vsimol. Včera sme sa rozprávali, vravela som mu ze mi bude strasne smutno keď už na Vianoce nebudeme spolu. On mi nato povedal: ale prosím ta, do vtedy si niekoho najdes. To ma uplne položilo. Samozrejme som mu hovorila, ze ma to moc mrzi a chcela by som ten vztah napraviť. On mi povedal, ze sa mám zmieriť s tým ze to medzi nami nevyslo a ísť dalej. Prečo sa ku mne chová, ako keby sme sa nikdy nerozišli a pritom ku mne už nič necíti? Ako mám vydrzat ešte posledný mesiac bývania s ním? 1.9. Bude byt, ktorý som kupila, voľný. Ja ho stále milujem, neviem si predstaviť fakt zivot bez neho.
ja by som vydrzala, skor sa zameraj na to,ze tebou manipuluje, zahrava sa s tebou, a keby si sa chytila po chvili ste tam kde ste boli predtym. Ono tie odchody a navraty su hlavny znak manipulatora. Urcite vydrz a stoj si za svojim. Keby mu na tebe ozaj zalezalo, tak sa ti ozve aj po tom co sa odstahujes
A sex by som s nim urcite nezdielala, tiez ziadne vyhody vztahu ktory on pozaduje, aj ked uz vo vztahu nie ste.
Idete na výlet, obedujete spolu? Prečo? Prečo ak ste sa rozišli toto robíte? Oka, bývate ešte spolu, ale to neznamená, že musíte spolu zdieľať čas a čokoľvek iné. Proste urob medzi vami stenu. Oklamala si ho, si si toho vedomá, je ti ľúto, ale choď ďalej. Ale nerob zo seba teraz handru, že budeš s ním obedovať, dávať si pusy, sex a výlety. Stoj si za tým, že ste sa rozišli, takže ste iba spolubývajúci kým neodídeš.
@jan510 ja som ho odmietla. Nespavam s nim
@h2 nie, nevera to nebola. Sla som niekam a povedala som že idem niekde inde. V tom case sa o mna zaujímal asi tak, že keby som zomrela vsimol by si to možno o 3 dni. Potrebovala som strasne vypadnúť, ale on by ma nepustil, tak som ho v tomto oklamala.
Ak si chcela niekam ísť a on by ťa tam nepustil, tak buď rada, že nie ste spolu. On nie je tvoj majiteľ, aby ťa niekam púšťal, či nepúšťal.
@melanta ja neviem prečo.. strasne rada s ním trávim cas, okrem toho že bol partner bol aj najlepsi kamarat.
Ja si myslím, že už pred tým bol ten vzťah z jeho strany o ničom. Možno ťa bral ako dočasné riešenie, kým si nenajde nejakú z ktorej bude ,,hotový,,. A zakazoval ti niekam ísť? To čo toto. Myslím, že pre vás oboch je dobré, že pôjdete od seba.
@kvetinka75 je to mozne, nikdy som nejakú extrémnu lasku z jeho strany necitila. Keď som mu aj o tom povedala, vraj to nevie dat tak najavo. Ale plakal, keď sa so mnou rozisiel
Keď sa k Tebe takto správal a potrebovala si "ujsť ", buď rada, že to takto dopadlo. Keď sa odsťahuješ, otrasieš sa a pôjdeš ďalej. Dovtedy by som asi čo najviac obmedzila kontakt s bývalým. Žiadne výlety, obedy, spanie v jednej posteli..... Proste sa snaž čo najviac odstrihnúť
autorka- muži sú dobrý herci, ver mi, hlavne keď chcú niečo dosiahnuť
Ja uplne chapem, ako sa citis. Bola/som v podobnej situacii. A neviem ti poradit, zelam ti, aby to dopadlo k tvojej spokojnosti, aj sebe to zelam 🥲
Rozpravate sa este o vas dvoch? Pytala si sa ho na jeho potencialne ine frajerky, ked uz on teba posiela za inymi? 🤷♀️
@vanilkovazmrzka nie. Ta predstava, že ma alebo bude mat niekoho ineho ma aktuálne neskutocne nici. Ak aj ma nahodou teraz nechcem o tom vediet
@mikadooo no ak ona k nemu niečo cíti, nie je to dobrý nápad. Vtedy treba čím skôr vypadnúť a odpútať sa. No a či si to sama posrala. Zakazovanie je OK? Tak áno, ja by som na rovinu povedala kde som, či sa mu to páči alebo mne. Mne nikto nikdy nič nezakazoval a myslím, si, že všetci pochopili, že to ani nemá zmysel. Keď som niekam chcela ísť išla som. Neviem si predstaviť, kam by som tak mohla a partnerovi by sa to nepáčilo.
@kvetinka75 aha teraz čítam, že ho oklamala, brala som to tak, že podviedla, tak beriem späť. Evidentne závislá žena na chlapovi a on vie ako to dobre zneužívať a deptať ju🤷. Nuž všeobecne autorkino mentálne nastavenie tým pádom nechápem a netrúfam si teda radiť ako to riešiť.
@kvetinka75 teraz by som to aj ja už tak riesila. Vzdy je lepsia pravda nech je akakolvek. Zial spat to nevratim..
Len aby si nebola prekvapená, že 1.9. Sa odstahujes a 2.9. Bude mat tvoj ex novú,,spolubyvajucu"
z toho co píšeš to tak vyzerá....
ja by sim s nim
nemala uz ziaden sex.
to len kvoli tomu ta nechal,Takze podla
mna uz skor k tebe necitil,to co ty k nemu a to oklamanie sa mu dobre hodilo.
@elmivelmi a možno sa schválne tak choval, ako sa choval. Aby to vyústilo do tohto - niečoho neidentifikovateľného - nie sme spolu ale sme spolu , ked sa mi to hodí a ako sa mi to hodí
@elmivelmi nespavam s ním, vzdy som ho odmietla.
@elmivelmi tiež som toho názoru 😓
Mala som v poslednej dobe v blízkom okolí 2 takéto rozchody, oba páry boli pred tým spolu dosť dlho a kvôli drahému bývaniu zostali ešte pár mesiacov spolu bývať, kým si dali všetko vyriešili.. tiež mali chvíle, že čiastočne fungovali stále ako pár, nebola za tým žiadna manipulácia ani snaha ublížiť tomu druhému, jednoducho sa ťažšie robila hrubá čiara, keď stále spolu žili a spoločnú budúcnosť už spolu síce nevideli, no tak nejak im stále bolo spolu dobre, veď ich spájal kus života... už teraz môžeš hovoriť nie, nie len na sex, ale na akúkoľvek spoločnú akivitu, obedíky, atď, keď ti to nerobí dobre... keď odídeš bude to ľahšie, začneš sa posúvať ďalej
Vyhovuje mu to,len využíva čo má doma🤷
je mi to luto ale zasa moze sa to aj obratit.Dobre je ze budes uz mat vkastne byva ie.Si sikovna
Tožvie ako to bude, toto chce len čas, ale súhlasím s babami nado mnou, že je dobré, že budeš mať svoje, je to pre teba to najlepšie.
No preco asi, este ta chce vyuzit pokial ta ma po ruke a ty hlupucka sa nechas zneuzivat. Ej ale je ten chlapec mazany.
Nedovol mu aby ti daval pusy povec mu ze uz nieste spolu a tiez s nim neveceraj.
Určite si urobila dobre, že si si kúpila vlastný byt, či už budete od seba, alebo sa dáte dokopy. Neviem, čoho sa týkalo to, že si ho oklamala. Ak sa jedná o neveru, je len malá šanca, že by ste sa dali dokopy. V každom prípade ti odsťahovanie prospeje. Zatiaľ sa snaž byť čo najmenej doma.