Hovoril o vás váš priateľ pred svojimi kamarátmi ako o svojej žene alebo vás predstavoval ako pani .... (jeho priezviskom) ešte pred tým, než ste boli vôbec zasnúbení? Je to milé, ale zvláštne, keď nemám prsteň na ruke. No o svadbe sme sa už rozprávali viackrát. A keď ho opravím, že som slobodná a iba jeho priateľka, nie manželka, povie, že neboj, aj to bude.
Keď som dobre pochopila: on Ťa predstavuje JEHO PRIEZVISKOM keď nie si jeho žena a máš svoje rodné priezvisko?
Mne to pride divne, aby nebol z tych co skutek utek
Mne osobne to príde dosť zvláštne, vôbec nie milé ... možno každú svoju frajerku takto prezentuje v spoločnosti ... mne by to vadilo, nesúhlasila by som s tým ... akési manipulátorské mi to príde.
Mne skor pride, ze priatel je srandista, vesela kopa. Ci?
Koľko ťa tak už oslovuje?
Na otázky o svadbe nemusíš vôbec odpovedať konkrétne. Uhraj to, že na takéto veci sa treba pýtať priateľa.
Ved odpovedz so smiechom - ze ja o tom neviem, odkedy mam tvoje meno?
A preco sa to vlastne nespytas jeho, ako to mysli a preco to robi?
Ale nešlo mi o priateľove zámery, tie poznám. Chcela som vedieť, či to tak nemala aj niektorá z vás. A myslím teraz tie vydaté
Nie mna muz predstavoval mojim menom a dodatkom ze som jeho priatelka. Ale mala som kamosku co minimalne 3 frajerov predstavovala ako “ manzelov.” A vydata do dnes nebola. Niektori ludia to maju Proste aby tomu druhemu robili dojem akoze im na nich mega zalezi. Takze kym nemas datum svadby by som to mega vazne nebrala.
Je to divné, hlavne keď ťa o ruku ešte ani nepožiadal. Vždy by som ho opravila: my sme sa zobrali? Zaujímavé že ja o tom neviem.
Mne to príde trápne. Ľudia nie sú hlúpi a vedia ako to je tak na čo sa hrá???alebo len skúša či to neskôr ustojí keď budete naozaj svoji? U mňa je to také prekrúcanie identity.
Mne by to teda vrcholne liezlo na nervy, je to trápne, koľko máte rokov 🤷 inak, nič v zlom, ale sú také ženy, mladé dámy, ktorým takéto prkotiny nesmierne lichotia, a sú aj takí muži, ktorí len majú reči...
Toto je dobre čudné. A vôbec by som sa netešila kým nemáte termín svadby.
‘Mne pride cudne, ze ta predstavuje priezviskom jeho kamaratom🤦🏽♀️🤦🏽♀️
mna predstavil ako kolegynu, kedze sme boli aj kolegovia 😒 ano, vztah skoncil. nastastie.
Mne to pride divné, kym som bola priatelka, tak o mne hovoril ako o priatelke, ked sa zo mna stala snúbenica, tak ma predstavoval ako snúbenicu a ked som manzelka tak som jeho zena.Ja som to robila rovnako a preto by mi prislo nanajvys cudne, keby ma oslovoval jeho priezviskom pred cudzími,lebo tou osobou nie som.A ja by som ho dorazne na to upozornila, nech to nerobí,lebo to nie je pravda, kym on na tom nieco nezmeni!
Mne príde zvláštne ze ta predstavuje jeho priezviskom hoci nie ste manželia. Aj môj síce povie ze som jeho žena, hoci nie som (ja ho opravím ze som partnerka) ale teda jeho priezviskom ma nepredstavuje. Dokonca aj keď niečo vybavujem za neho tak poviem ze som pani M, Partnerin od pána T
Nie sme manželia ale pred ľuďmi sa oslovujeme muž/ žena.Priezvisko neriešime.Ja som jeho žena a on môj muz
mne to príde čudné. Ste len priatelia, tak ťa má prestaviť ako priateľku.
mne je cudne, ze ta vobec predstavuje priezviskom, mna vzdy predstavil krstnym menom, vacsinou uz dany clovek vedel o mojej existencii a statuse, a ak aj nie, tak ma predstavil len ako snubenicu 🤔 neviem si predstavit uplne tu situaciu:,, toto je moja manzelka pani Novakova"..trosku psycho mi to pride
toto je nieco pricom by mi urcite svietila cervena kontrolka. akoze vobec to nie je mile. je to divne a majetnicke.
Je to divné a povedala by som že je to taký ten typ, čo má plnú hubu kecov a nič z toho. Alebo mega trápny humor. Možno ťa tým chce mať iba poistenú alebo čo. Chápeš, sladké rečičky o svadbe, rodine, deťoch. Neskôr keď na neho s tým začneš tlačiť dostaneš "držhubu prsteň" a nakoniec kopačky.
Mne to pride divne... Pred kamaratmi sme sa vzdy predstavovali normalne krstnym menom. Vzdy, pri vsetkych frajeroch.
Pre mňa je zvláštne, že ľudia nemajú problém odhaľovať svoje intímne miesta na tele ale stanoviť si dátum sobášu už áno. Priateľ vždy bude priateľom, nie mojom mužom.
no však to je milé, buď rada 🙂