Ako sa vyrovnať s minulosťou muža?

ennylilith
16. okt 2015

po 10 rokoch som sa vratila k muzovi ktory bol mojou velkou laskou ale on medzitim narobil v intimnej oblasti veci ktore sa mi hnusia teda to s kym spal sa mi hnusi ako sa vyrovnat s jeho minulostou.nedokazem ho opustit lebo ho privelmi milujem ale vzdy ked si na to spomeniem zurim,tuzim po pomste a trapim sa.neviem co s tim robit ako sa vyrovnat s jeho minulostou a da sa to vobec?

jeannna
16. okt 2015

@ennylilith Nenadarmo sa hovori: Nevstupis dvakrat do tej istej rieky ...

seahorse27
16. okt 2015

Pokial nie si vyrovnana s tym, co sa dialo pocas rokov, ked ste neboli spolu, nemala si vstupovat do toho vztahu. Vztahy sa maju zacinat s cistym stitom a nie s tienmi minulosti. Takto sa budes iba trapit...

irusa
16. okt 2015

nie nevyrovnáš sa s tým nikdy, len to potlačíš

ennylilith
autor
16. okt 2015

Mate pravdu malo by sa s cistym stitom,ale ja som vela veci nevedela a vela vedela skreslene a ked som to zistila uz bolo neskoro uz opat som ho lubila a snazi sa ... po inej uz ani nepozrie,na mna je uplne naviazany malou sa smazi tiez vychadzat a byt jej nahradnym otcom ... co mam robit?

tilka82
16. okt 2015

@ennylilith a to spal s nejakymi stetkami,ze sa ti hnusi alebo mal len nejaku priatelku,ktoru nemas rada?a zatajil to umyselne?

dominika6
16. okt 2015

@ennylilith
Stve ta to,lebo kym sa on vyburil ty si sa venovala dcere.
Ak by si aj ty medzitym prestriedala par muzov,vztahov,brala by si to ferovejsie a ten koho by to trapilo viac by bol chlap,lebo oni konkurenciu znasaju horsie

Teraz je na pomstu neskoro...ak sa vo vasom vzahu budes pretvarovat a v intimnom zivote trapit predstavami a myslienkami co bolo,nema to zmysel...len to umelo natahujes..

ennylilith
autor
16. okt 2015

bol s cigankou to som vedela skreslene lebo som si myslela ze to bola jedna ako sarkocyova alebo pod. nejakou peknou a nie takou ohavou vyslovene volaskou ... a neviem ci skoro alebo doslava sa vyspal so 14 rocnou a este jednou ohavou ale s tou som sa vyrovnala. hnus ... ano ale snazi sa to napravit a lutuje to nemam srdce odkopnut ho odsudit a nedokazem to aj preto lebo napriek tomu ho milujem ale nedokazem sa s tim ani vyrovnat. rada by som ale neviem ako

moni244
16. okt 2015

@ennylilith a čo si čakala? že žil v celibáte?

tajka1986
16. okt 2015

@ennylilith zabudni na to. Zi pre to co je tu a teraz. Ja som tiezneni hrda na seba co sa dialo za "meho mladi"ale uz sa neodstane,takze si uzivaj pekny vztah a nerozmyslaj nad blbostami lebo si to poseries 🙂

tajka1986
16. okt 2015

@ennylilith posli ho na testy 🙂 aby si ochranila svoje zdravie a potom uz na to zabudni

tilka82
16. okt 2015

@ennylilith no neviem,ty musis vediet,aky je,ale myslim si,ze normalny chlap by sa nevyspal so 14 rocnou.a je jesno,ze ci s peknou akebo skaredou.a kolko ma vlastne dotycny rokov ?

dominika6
16. okt 2015

@tilka82
Nieco na tom bude...pretiahnut neplnoletu je nielen nemoralne ale aj nezakonne...

tilka82
16. okt 2015

@ennylilith ale zase na druhej strane,kamoska,ked mala 15,tak tiez chodika s ciganom a teraz je vydata,ma jedno dieta a pochybujem,ze to manzelovi hovorila.zije uz v cechach,nie som s nou v kontakte,inac by som sa mozno spytala 😀

ennylilith
autor
16. okt 2015

no ale s tou 14 rocnou to neni iste on raz povedal ze vopchal a vytiahol pomer nemal druhy krat ze mi to povedal do nervov a nemal s nou nic a odvtedy tvrdi ze s nou nemal nic

ennylilith
autor
16. okt 2015

a vam sa to povie zabudni na to.ked ja na to nechcem mysliet a neda sa stale mi to pride na rozum

dominika6
16. okt 2015

@ennylilith
Tie detaily si z neho tahala ty alebo to on sam sa zacal kajat?

ennylilith
autor
16. okt 2015

povedala mi to ciganka a on mi to potvrdil moc o tom hovorit nechce chce zabudnut

mamutka
16. okt 2015

spal s cigankou? keby bola biela, je to OK? o tej 14-tke to nemas iste, to si vysvetlite. Ja poznam vsakovake zeny, neviem co ma byt ta ohava. Zlate zuby, nadvaha, pehy?

ennylilith
autor
16. okt 2015

a ta ciganka za mnou prisla sama lebo nas chcela rozdelit

ennylilith
autor
16. okt 2015

mamutka ano keby bola biela da sa to skor strpiet ale chlap ktory vyzera k svetu by mal byt so zenou co je k svetu a nie co ma zuby jak kobylka a vyzera ako volaska

timea7
16. okt 2015

@ennylilith už si to tu riešila pred pol rokom, ak sa s tým nedokážeš vyrovnať, zájdi za odborníkom. Inak nechápem dve veci - prečo ťa trápi, čo robil, keď ste neboli spolu a prečo ti vešal na nos s kým spal a opisoval detaily. To normálny človek predsa nerobí, na čo sa v tom vŕtate?

ennylilith
autor
16. okt 2015

ja sa v tom vrtam lebo sa s tim neviem vyrovnat on o tom nevravi a ani nechce ale mal mi to povedat pred vztahom aby som sa vedela rozhodnut a s tou 14 rocnou aj teraz povedal ze to neni pravda

jeannna
16. okt 2015

@ennylilith Riesis neriesitelne .... jeho minulost uz nezmenis a opustit ho nechces, slapes v tom ako ten skrecok v kolecku, az kym od unavy neodpadnes.

mamutka
16. okt 2015

ja sa vrtam vo veciach, nad ktore sa da povzniest ( ved vtedy ste spolu neboli, tak sa da ) ked nemam moc co robit. Chodim sice do prace, staram sa o rodinu a pod. ale nevenujem sa konickom, nenaplnam cas do bodky, proste je tam fuga. Najdi si nejaku zabavku, chyta ta nuda, mas cas moc sa tym zaoberat . Ina moznost potom je vyprdnut sa na neho uplne.

timea7
16. okt 2015

@ennylilith klamete jeden druhého aj samy seba miesto toho, aby ste urobili hrubú čiaru a začali bez obzerania sa späť.

jana_eyre
16. okt 2015

ja o svojom muzovi viem, ze mal dva vaznejsie vztahy, tri krat bol zalubeny a spal so 7dmimi zenami.. to je vsetko - o ziadne detaily nemam zaujem a on o tom tak isto ani nikdy nehovoril - tak ako som mu nikdy o detailoch z mojich byvalych vztahov/nevztahov nevravela..

myslim, ze take veci by sa nemali rozoberat dopodrobna - naco? ved ste neboli spolu, nemohla si cakat, ze 10rokov bude mat iba ruku...

a s tou 14rocnou - ved vravis, ze si sa to dozvedela od zeny, ktora vas chcela rozdelit - tak preco jej veris viac ako svojmu partnerovi? mas dovod pochybovat o nom? /ale je pravda, ze keby som sa taketo nieco dozvedela o svojom muzovi a on by sa priznal, zhnusil by sa mi/

sardinka335
16. okt 2015

Kdesi som čítala taký výrok, ze ,,ludia strácaju kopu času tým, že premýšlaju nad minulosťou, ktorá už bola alebo nad buducnosťou, ktorá ešte nie je.....,, a teda vobec neziju v pritomnosti.
Odpusti...nikdy nezabudneš ale odpustiť mu to možeš - odpustenie je rozhodnutie a nie cit. Budeš na to myslieť a bude ti to v hlave vrtať to je prirodzené ale ty si vzdy povedz ,,rozhodla som sa ze odpušťam,, a nevyťahuj to pre dním, nespominaj to, neplieskaj mu to o hlavu. Ak je to partner čo sa snaží si s ním šťastna, spokojná a ma to buducnost tak si to tymto nekaz. Nie je to jednoduché tomu verím, ale ak sa rozhodneš a nenecháš sa vláčiť emociami, hnevom a zlobou tak mozete mat pekný vztah.

elanor
16. okt 2015

mna len zaraza, ze tebe vadi, ze on mal pocas obdobia kedy ste spolu neboli ine vztahy.
Rozisli ste sa prvy krat, a kazdy isiel svojou cestou, zil svoj zivot. Tak comu sa cudujes? Ved ty si ocividne tiez mala min. jedneho chlapa a s nim splodila dieta, ked jasne pises, ze ten tvoj byvaly terajsi sa stara o tvoje dieta a snazi sa mu byt dobrym nahradnym otcom.
Tak preco riesis jeho a je pre teba nechutne, ze spal s inymi. Ved ty si robila to iste.
Nehnevaj sa na mna, ale si obycajny pokritec. Ak sa nevies vyrovnat s minulostou, tak si do toho vztahu ani nemala ist. A ked uz si isla, tak ste mali spravit hrubu ciaru a zacat znovu.
Za dalsie, verit reciam nejakej ohrdnutej zeny, je na povazenie. A je jedno ci je biela, cierna, zelena ci oranzova. V provom rade by si sa mala zamysliet sama nad sebou a az potom na svojim partnerom. Pripadne vyhladat odbornu pomoc...

oli18
16. okt 2015

To bude asi "posledná kategória" muža, ktorý spí s cigánkou, či neplnoletou. Sama seba si nevážiš, ak si sa vrátila k takému chlapovi. Každá rada je tu márna. Čo si si vybrala, to máš ☹

bonaqa2013
16. okt 2015

mňa by asi veľmi rýchlo prešla láska po týchto zisteniach.... doporučujem si tento vzťah rozmyslieť a poriadne. Načo sa zbytočne sužovať pre takéhoto človeka....