po 10 rokoch som sa vratila k muzovi ktory bol mojou velkou laskou ale on medzitim narobil v intimnej oblasti veci ktore sa mi hnusia teda to s kym spal sa mi hnusi ako sa vyrovnat s jeho minulostou.nedokazem ho opustit lebo ho privelmi milujem ale vzdy ked si na to spomeniem zurim,tuzim po pomste a trapim sa.neviem co s tim robit ako sa vyrovnat s jeho minulostou a da sa to vobec?
Pokial nie si vyrovnana s tym, co sa dialo pocas rokov, ked ste neboli spolu, nemala si vstupovat do toho vztahu. Vztahy sa maju zacinat s cistym stitom a nie s tienmi minulosti. Takto sa budes iba trapit...
nie nevyrovnáš sa s tým nikdy, len to potlačíš
Mate pravdu malo by sa s cistym stitom,ale ja som vela veci nevedela a vela vedela skreslene a ked som to zistila uz bolo neskoro uz opat som ho lubila a snazi sa ... po inej uz ani nepozrie,na mna je uplne naviazany malou sa smazi tiez vychadzat a byt jej nahradnym otcom ... co mam robit?
@ennylilith a to spal s nejakymi stetkami,ze sa ti hnusi alebo mal len nejaku priatelku,ktoru nemas rada?a zatajil to umyselne?
@ennylilith
Stve ta to,lebo kym sa on vyburil ty si sa venovala dcere.
Ak by si aj ty medzitym prestriedala par muzov,vztahov,brala by si to ferovejsie a ten koho by to trapilo viac by bol chlap,lebo oni konkurenciu znasaju horsie
Teraz je na pomstu neskoro...ak sa vo vasom vzahu budes pretvarovat a v intimnom zivote trapit predstavami a myslienkami co bolo,nema to zmysel...len to umelo natahujes..
bol s cigankou to som vedela skreslene lebo som si myslela ze to bola jedna ako sarkocyova alebo pod. nejakou peknou a nie takou ohavou vyslovene volaskou ... a neviem ci skoro alebo doslava sa vyspal so 14 rocnou a este jednou ohavou ale s tou som sa vyrovnala. hnus ... ano ale snazi sa to napravit a lutuje to nemam srdce odkopnut ho odsudit a nedokazem to aj preto lebo napriek tomu ho milujem ale nedokazem sa s tim ani vyrovnat. rada by som ale neviem ako
@ennylilith a čo si čakala? že žil v celibáte?
@ennylilith zabudni na to. Zi pre to co je tu a teraz. Ja som tiezneni hrda na seba co sa dialo za "meho mladi"ale uz sa neodstane,takze si uzivaj pekny vztah a nerozmyslaj nad blbostami lebo si to poseries 🙂
@ennylilith posli ho na testy 🙂 aby si ochranila svoje zdravie a potom uz na to zabudni
@ennylilith no neviem,ty musis vediet,aky je,ale myslim si,ze normalny chlap by sa nevyspal so 14 rocnou.a je jesno,ze ci s peknou akebo skaredou.a kolko ma vlastne dotycny rokov ?
@ennylilith ale zase na druhej strane,kamoska,ked mala 15,tak tiez chodika s ciganom a teraz je vydata,ma jedno dieta a pochybujem,ze to manzelovi hovorila.zije uz v cechach,nie som s nou v kontakte,inac by som sa mozno spytala 😀
no ale s tou 14 rocnou to neni iste on raz povedal ze vopchal a vytiahol pomer nemal druhy krat ze mi to povedal do nervov a nemal s nou nic a odvtedy tvrdi ze s nou nemal nic
a vam sa to povie zabudni na to.ked ja na to nechcem mysliet a neda sa stale mi to pride na rozum
@ennylilith
Tie detaily si z neho tahala ty alebo to on sam sa zacal kajat?
povedala mi to ciganka a on mi to potvrdil moc o tom hovorit nechce chce zabudnut
spal s cigankou? keby bola biela, je to OK? o tej 14-tke to nemas iste, to si vysvetlite. Ja poznam vsakovake zeny, neviem co ma byt ta ohava. Zlate zuby, nadvaha, pehy?
a ta ciganka za mnou prisla sama lebo nas chcela rozdelit
mamutka ano keby bola biela da sa to skor strpiet ale chlap ktory vyzera k svetu by mal byt so zenou co je k svetu a nie co ma zuby jak kobylka a vyzera ako volaska
@ennylilith už si to tu riešila pred pol rokom, ak sa s tým nedokážeš vyrovnať, zájdi za odborníkom. Inak nechápem dve veci - prečo ťa trápi, čo robil, keď ste neboli spolu a prečo ti vešal na nos s kým spal a opisoval detaily. To normálny človek predsa nerobí, na čo sa v tom vŕtate?
ja sa v tom vrtam lebo sa s tim neviem vyrovnat on o tom nevravi a ani nechce ale mal mi to povedat pred vztahom aby som sa vedela rozhodnut a s tou 14 rocnou aj teraz povedal ze to neni pravda
@ennylilith Riesis neriesitelne .... jeho minulost uz nezmenis a opustit ho nechces, slapes v tom ako ten skrecok v kolecku, az kym od unavy neodpadnes.
ja sa vrtam vo veciach, nad ktore sa da povzniest ( ved vtedy ste spolu neboli, tak sa da ) ked nemam moc co robit. Chodim sice do prace, staram sa o rodinu a pod. ale nevenujem sa konickom, nenaplnam cas do bodky, proste je tam fuga. Najdi si nejaku zabavku, chyta ta nuda, mas cas moc sa tym zaoberat . Ina moznost potom je vyprdnut sa na neho uplne.
@ennylilith klamete jeden druhého aj samy seba miesto toho, aby ste urobili hrubú čiaru a začali bez obzerania sa späť.
ja o svojom muzovi viem, ze mal dva vaznejsie vztahy, tri krat bol zalubeny a spal so 7dmimi zenami.. to je vsetko - o ziadne detaily nemam zaujem a on o tom tak isto ani nikdy nehovoril - tak ako som mu nikdy o detailoch z mojich byvalych vztahov/nevztahov nevravela..
myslim, ze take veci by sa nemali rozoberat dopodrobna - naco? ved ste neboli spolu, nemohla si cakat, ze 10rokov bude mat iba ruku...
a s tou 14rocnou - ved vravis, ze si sa to dozvedela od zeny, ktora vas chcela rozdelit - tak preco jej veris viac ako svojmu partnerovi? mas dovod pochybovat o nom? /ale je pravda, ze keby som sa taketo nieco dozvedela o svojom muzovi a on by sa priznal, zhnusil by sa mi/
Kdesi som čítala taký výrok, ze ,,ludia strácaju kopu času tým, že premýšlaju nad minulosťou, ktorá už bola alebo nad buducnosťou, ktorá ešte nie je.....,, a teda vobec neziju v pritomnosti.
Odpusti...nikdy nezabudneš ale odpustiť mu to možeš - odpustenie je rozhodnutie a nie cit. Budeš na to myslieť a bude ti to v hlave vrtať to je prirodzené ale ty si vzdy povedz ,,rozhodla som sa ze odpušťam,, a nevyťahuj to pre dním, nespominaj to, neplieskaj mu to o hlavu. Ak je to partner čo sa snaží si s ním šťastna, spokojná a ma to buducnost tak si to tymto nekaz. Nie je to jednoduché tomu verím, ale ak sa rozhodneš a nenecháš sa vláčiť emociami, hnevom a zlobou tak mozete mat pekný vztah.
mna len zaraza, ze tebe vadi, ze on mal pocas obdobia kedy ste spolu neboli ine vztahy.
Rozisli ste sa prvy krat, a kazdy isiel svojou cestou, zil svoj zivot. Tak comu sa cudujes? Ved ty si ocividne tiez mala min. jedneho chlapa a s nim splodila dieta, ked jasne pises, ze ten tvoj byvaly terajsi sa stara o tvoje dieta a snazi sa mu byt dobrym nahradnym otcom.
Tak preco riesis jeho a je pre teba nechutne, ze spal s inymi. Ved ty si robila to iste.
Nehnevaj sa na mna, ale si obycajny pokritec. Ak sa nevies vyrovnat s minulostou, tak si do toho vztahu ani nemala ist. A ked uz si isla, tak ste mali spravit hrubu ciaru a zacat znovu.
Za dalsie, verit reciam nejakej ohrdnutej zeny, je na povazenie. A je jedno ci je biela, cierna, zelena ci oranzova. V provom rade by si sa mala zamysliet sama nad sebou a az potom na svojim partnerom. Pripadne vyhladat odbornu pomoc...
To bude asi "posledná kategória" muža, ktorý spí s cigánkou, či neplnoletou. Sama seba si nevážiš, ak si sa vrátila k takému chlapovi. Každá rada je tu márna. Čo si si vybrala, to máš ☹
mňa by asi veľmi rýchlo prešla láska po týchto zisteniach.... doporučujem si tento vzťah rozmyslieť a poriadne. Načo sa zbytočne sužovať pre takéhoto človeka....
@ennylilith Nenadarmo sa hovori: Nevstupis dvakrat do tej istej rieky ...