Prosím o pomoc rada. Nejaký anonym hádže mojej známej listy do schránky o tom že ju muž podvadza. No keď že býva na činžiaku nevedia ho odhaliť. Poraďte ako ho dostat? A listy nepíše ale vystrihuje z novín písmená a lepí to. Vedela by polícia niečo zistiť?
hodit rec s manzelom a hotovo. Ked to je pravda tak sa to aj tak prevali a ked nie tak nech sa postara o nejaky klud a pokoj 🙂
@butterfly333 obávam sa, že pokiaľ tam nenainštalije nejakú tajnú kameru, tak to asi nezistí....- a polícia?? tá sa vám na to vyprdne z vysoka, teda pokiaľ tam nebudú priamo nejaké vyhrážky smrťou a asi ani to by neriešili, to možu až potom, ak sa fakt niečo stane.... :/ .... a známa nech si najprv zistí , čo je na tom pravdy, ak nič, rovno by som tie listy hádzala do koša a neriešila bych to, načo sa zbytočne rožčulovať...
Ja by som to riesila najprv s muzom a policia co spravi? Nikto sa jej nevyhraza takze by ju poslali prec...
@butterfly333 kks, to uz inac musi cloveku zalezat na odhaleni, ked si da tu namahu vystrihovat pismena a po jednom to lepit 😝 ale tiezsom oho nazoru ze na to nepride, jedine kamera, ale sa skyje v krikoch a pocka si na dotycnu osobu 😀
@butterfly333 existuje aj take nieoc ako fotopasca , . stoji to okolo 100 € / mozno niekde poradia aj lacnejsiu / aktivuje sa a urobi snimok, vzdy pri pohybe . sminaju aj v noci / pouzivaju ich napriklad polovnici, alebo majitelia velkych pozemkov, /
aaaaalebo sa dohovorit s nejakou tetuskou v bytovke. Nieco vymysliet, tresnut blbost preco chce aby sledovala kto pride do vchodu a bude to. Skoro v kazdom bloku je nejaka "tajna FBI tetuska" co vsetko vie a vsetko vidi 🙂 🙂 a tie su spolahlivejsie ako CIA a FBI dokopy 😅
No už to trvá rok a keď on ten list dá tak aby ho našla ona nie on. Tak nevieme ako ho odhaliť. A to že ju podvadza je pravda. No on chce odhaliť toho kto to robí. Lebo jeho žene je už na tom zle.
možno to robí práve ten jej muž 🙂
Prečo by to robil jej muž? Veď ona sa z toho zrútila už viac krát že jej museli sanitku volať. To by hádam nedopustil. To by jej rovno mohol povedať pravdu.
@butterfly333 On ju podvádza, píšeš, že to je pravda. Ale problémom je to, že tú manželku na to niekto upozorňuje? 😕 Akosi nerozumiem.
Ja nerozumiem, čo má akože riešiť polícia? Ten človek, čo hádže lístky do schránky, niekoho ohrozuje na živote, alebo sa vyhráža smrťou, prípadne niečim závažným? Keď je žene toho sviniara zle z toho, že im niekto dáva do schránky lístky o tom, že ju podvádza, tak tam je jednoduché riešenie, nech ju nepodvádza a hotovo. Chlap je dobrý chrapúň, dosť, čo manželku podvádza, ešte sa chová ako totálny blb, namiesto toho, aby sa aspoň zachoval ako chlap s chrbtovou kosťou a riešil to normálne.
@butterfly333 on to byt nemoze lebo by nedopustil aby sa zrutila ... :D sa rehnim jak slak tak nech ju nepodvadza a nebude sa rucat :p. Kokos vazne nechapem jedinym problemom je tu ozaj to kto dava anonym? :o
@buteterfly333 teraz som to nepochopila...muž ju podvádza naozaj? a ona o tom vie? ... a vadí im obom, že dostáva - vždy len ona - anonym o tom, že ju podvádza? ... a jej muž chce zistiť, že kto to "vypisuje"- teda lepí písmenká z novín? ... tak, nech tvoja známa si vycapí na poštovú schránku, UŽ TO DÁVNO VIEM, NEMUSÍŠ SA S TÝM TOĽKO "SR.Ť" ... hádam to ten dotyčný/dotyčná pochopí ... a prestane
Polícia určite nerieši takéto anonymné oznamy ...
@cannella to máš pravdu no ja jej to nedokážem povedať aj tak by mi neverila. No on ju podvadza aj ďalej aj keď vie že jej ubližuje.
Ja presne viem , čo treba spraviť. Absolutne nemá zmysel kontaktovať políciu, presne to sa stalo nám. Musí si ho vystriehnuť sama, my sme sa striedali , boli sme takí unavení a nevyspatí, že sme ho vymakli až na 5 deň! Ale stálo to zato 🙂
On chce odhaliť kto posiela anonymy, lebo jeho žene je už z toho zle? 😨 Ale jej nie je zle z anonymov, ale z toho že ju manžel podvádza!!!
Nechápem. Prečo riešia to kto hádže anonymy do schránky? Riešiť by mali neveru a dôvody, ktoré k nej viedli.
Ale aby som odpovedala na tvoju otázku - skrytá kamera je asi najlepší nápad. Ale nemyslím si, že sa jeho manželke uľaví keď zistia kto to robí 😒
@ivett1 no práve že ona to nevie len z tých anonymov to tuší no nechce tomu verí že by ju on podvadzal.
... manžel je faaakt charakter, snaží sa dostať nejakého anonymáka lebo dopisy o nevere ubližujú jeho žene, ale šuk.ť milenky ďalej, mu nerobí problém... to manželke neubližuje, že? To len tie dopisy... takého chrapúňa vykopať na Mesiac... je smutné, že niektoré ženy nemajú žiadnu hrdosť a nechajú takto so sebou zametať 😒
@butterfly333 ahaa, takže ona to len tuší, ale nechce tomu veriť..... bože, niektoré ženské sú fakt hlúpe...
@bublinkaj no len kde chodia do práce sa to nedá. A on ten anonym tam nedáva každý deň. Tak raz dva krát do mesiaca. A vždy keď on nieje doma a vie kedy jeho žene pôjde z roboty vtedy nájde list. Chcela som im pomôcť no ako aby ten hajzel anonym už prestal. Jej mužovi som vravela nech sa jej prizná no to on nechce.
mozno nepojde o podvadzanie, pochybujem ze si da niekto taku namahu, skor pojde o zensku,co ju asi manzel znamej odmietol a ona sa s tym nezmierila,tak zacala robit toto v snahe,ze ich to aspon rozhada.
moment, teraz nechapem....ona to vie a aj napriek tomu sa zakladatelka temy to jej boji povedat? Ved z anonymov to uz davno muselo docvaknut a ked ju podavadza..tak kde je problem? Asi nasrata milenka, ze manzel nechce manzelku opustit...no jo, komfort je komfort to je viac ako mladucke masko na par hodin 😀
to kedy má čas podvádzať keď lepí celí deň tie písmenká 😨
Asi bude na dôchodku 😵
@butterfly333 anonym je hajzel???? 😲 😕 ja ze mu ktory ju podvadza 😔
Poznám ho a viem že ju podvadza videla som ich.
No veď preto to aj nám popri práci trvalo až 5dní ! Policia to riešiť nebude, lebo to nie je trestný čin, len prinajhoršom priestupok a ich to veľmi nezaujíma. Treba si vzať voľno z práce, alebo poprosiť naj kamošku a obetovať nejaké doobedu a nachystať pascu ver, že pomsta bola sladká.
@butterfly333 a ty si to tej manželke povedala, že o tom vieš? Alebo sa do toho nechceš zaťahovať... hmm? Kto ti z tej dvojice je blížší, ( myslím jako priateľ, rodina atd´) on? Ona?
Ja by som nainstalovala skrytu kameru, su na to specialne obchody kde sa daju kupit take "spionazne" veci. Alebo to dat na policiu, ale nemyslim, ze by ich to moc zaujimalo kedze sa nejedna o vyhrazanie alebo nieco podobne.