Ako často vám prejavuje náklonnosť vás partner? Hovorí vám aj kritiku na váš výzor? Cítite pri vašom partnerovi priajtie za to ako vyzeráte, čím sa živite? Kritizoval vás niekedy za to akú máte prácu, a že nezarabate viac? Čo si musíte o Tom, keď sa financie rozdeľujú na polovičku na domácnosť, dovolenky ...a partner má požiadavky aby ste sa kraslili, teda upravovali a je ochotný vám zaplatiť aj za silikóny? Ale inak všetko musí ísť na polovicu aj keď ma žena menší príjem plus varenie a upratovanie leží len na jej pleciach? Ako vnímate fakt, že by vám priateľ povedal ( teda nie priamo, ale veď vieme čítať medzi riadkami) že jeho ex varila lepšie a že ja nie som tak atraktívna ako ony? ( Hoci je s rozchodom vyrovnaný, bol už dávno, on ho inicioval)? Priateľ s kt.planujeme svadbu mi naznačil, že je so mnou lebo na lepšiu vizuálne nemá ( hoci by chcel) a krajšie ho odmietli...raz mu niekto radil, aby si zobral skaredsiu ženy aby neutiekla ...a teda to som ja.
Zacni mu to oplacat, hladaj na nom nedostatky a vyhadzuj mu ich na oci, nech si nemysli, ako je na koni a ze mu mas byt vdacna, ze je s tebou. Nezaskodi aj poznamka o jeho prirodzeni ci slabsom postelovom vykone.
Inak, je to hovado, kvoli comu si s nim?
Hm, asi by som neplánovala svadbu s človekom, ktorý je so mnou len preto, že lepšiu nezohnal.
Debil.. tiez by som mu naznacila, ze som si radsej nasla chlapa s mensim penisom 🙄
By som ho poslala do certa, to kde si po takeho primitiva prisla? A este s nim aj svadbu planujes...
Napíšem ti to na rovinu-nechcem tá urážať,alebo rýpať,ale zrejme si škaredá a nesebavedoma keďže si s ním a si myslíš že iného nenájdeš.
A ešte k otázke ako často mi hovorí že som krásna.No...azda aj každý deň a to som škaredá😂 aj mi s tym krv pije,nech netrepe toľko..
vyprdni sa na takeho. Mas na viac 😉
Och. Uz teraz ti skresal sebavedomie na bod mrazu. 🙏 prosím neostávaj s nim!!!! Kazda žena ma pravo cítiť sa milovaná taka aká je. Pre iného muža budeš ty tou najkrajšou a naj sexi! Ver mi. Teraz mas šancu rozhodnúť o tom, ci budeš v živote šťastná. Taky debil sa nezmení a bude sa to zhoršovať . Ak prídu deti, priberies, budeš mat strie.... co potom? Nikdy nebude spokojný s tvojim výzorom ani s tým co navaris. A nie je to v TEBE!!!! ale v nom, ze je zakomplexovany a takto si dviha svoje ego.
Neplánuj s nim svadbu. Ved teraz to ešte malo byt obdobie obrovskej zamilovanosti, kedy ešte aj v mechu by si mala byt pre neho princeznou
Toto sa ťažko číta. Nechápem načo je tvoj priateľ s niekým koho nemiluje ( a ani si neváži jeho prácu, vzdelanie, starí v podobe varenia...). A nechápem teba prečo s ním si. Takto budete len dvaja nešťastní ľudia. Nedajbože mať ešte deti.
Treba nájsť partnera pri ktorom si budete v podstatných veciach vyhovovať a chyby budú v oblastiach, ktoré ste ochotní rešpektovať 😉
Ak je to taká, hm, vesela kopa, že jemu to proste len príde vtipné, tak to patrí k jeho povahe.
Poznám takých, čo naschvál porypavaju a nemyslia to vôbec tak.
Ak je to takto, tak si citlivá ty.
Ja tiež môjho muža sem tam podpichnem, že keď sa mu nepáči, nech otvorí dvere, že koľko mužov tam v rade na mňa čaká 😂😂😂😂 a to ho ľúbim ako koňa..
Ale ak tieto veci povie s vážnosťou - je oduty, naschval sa háda, tak to je potom smutné.
Od milovanej osoby by som si urážky nenechala - a to už dupľom nie ešte pred svadbou, keď ma chlap stále o teba prejavovať ten najvyšší záujem.
Sama musíš vedieť, ako to máte.
Viem že to nie je také ľahké, ako to napíšem, ale ak sa ti jeho prístup nepáči, tak to zmeň.
Nelutuj sa a daj mu zbohom.
Je to jeho smola, že s ním žiadna nevydrží 🤷🤔
Fiha..tak takého chudáka by som za muža nechcela
Čo máš z takého priateľa? Len tí bude znižovať ďalej sebavedomie, neváži si ťa...vykašli sa na neho a hľadaj inde, určite nájdeš milujúceho chlapa ktorý ťa bude ľúbiť a vážiť si ťa🙂
Si na tom tak zle, ze si odkazana na takeho chmula?🙉 Vaz si seba, budu si Ta aj druhi vazit.
Mne hovori, ze som krasna takmer kazdy den a teraz som este aj tehotna a mam pocit, ze mala mi zobrala vsetku krasu ako sa hovori, a teraz este viac povie, ze sa mu pacim lebo uz budem maminka 😃 podla mna, kazda zena vie byt pekna ked sa trosku upravi, ale ak ta takto zhadzuje.. aj najkrajsiej zene keby partner takto daval dole sebavedomie, by si myslela, ze ma pravdu.. nedaj sa!!!
preboha, kasli na svadbu. On je tazko zakomplexovany a na tebe si to kompenzuje. Skus si predstavit, ze toto mas pocuvat este dalsich 50 rokov! Nie dni...ROKOV! Ved tvoje sebavedomie bude totalne v prdeli (ak este teraz nie je).
Moj manzel (sme svoji 4 roky ale spolu uz 12) mi aj teraz povie, ze som krasna, pekne voniam atd. A to som na materskej, nenamalovana uz rok a v tricku a leginach. Tak utekaj kade lahsie. Ak si s nim aj bola nejaku dobu, stale je to menej, ako je pred tebou.
On mi povie že som hebká a voniam. Ale je pravda, že ma zaraza keď povie že mám p iné prsia 300krat a potom podsúva silikóny. Hádam sa s ním o Tom že to zneguje neskôr výrokom. Kupujú vám muži darčeky? Mne je ľúto že ex kúpil náramok Pandora a Chanrl našla som obaly keď som sa k nemu prisťahovala a nezaoberal to a ja nie som hodná takých darov, skôr mám pocit že na mne šetrí ...že on všetko čo chce si kúpi ale mne je ľúto že nepodporuje romantiku ...viete nie drahé dary ale len tak že pod dnes ti kúpime knihu lebo rada čítam a urobí to preto že chce aby som bola šťastná. Mala som už viac vzťahov, už som nimi vyčerpaná ...povie mi že som krásna ale jeho ex sú krajšie len ho jedna odkopla a druhej dal košom lebo chcela dieťa a rozkazovala mu. On porovnáva veď kto nie...len mne je ľúto lebo zarábam priemerné a kupujem si často aj šaty aby som bola stále nová a iná ale nie drahé ..len to nestačí, chodím.na nechty, používam kozmetiku počas korony už nie dekoratívnu, ja sa len potrebujem vypísať zo zarmutku...že pravej lásky akosi niet. Keď to tak zhodnotím len môj otec vo mne videl vzdelane a pekné dievča. Cítim sa vnútorne rozkrada keď ja musím aj variť a upratať a ten čas dokým ešte nemám dieťa chcem.vyuzuvat inak, učiť sa jazyk a nie ešte potom s ním byť celý večer lebo on si to prejde. Ja som s nikým predtým nebývala asi sa mi ťažko zvyká. No cítim, že sa musím o seba postarať sama a že sa na partnera nemôžem spoľahnúť napr.v tých financiách,. Nemáme spoločnú nehnuteľnosť všetko je jeho ale planujem aj spoločnú a keď to príde mám strach že mi ostane 200 e na jedlo a on nie je muž že by mi dal peniaze na šaty, kozmetickku hoci nároky má veľké ...vlastne mám pocit, akoby so mnou nebol spokojný ale seberovnu by si zobrať nechcel lebo by ho možno pokoryla a on by stratil status toho naj. Hrozne som zranená s toho že krajšie ho nechceli a tak vlastne zobral čo prišlo. Hoci sa dusuje že mal na výber medzi mnou a inou ale možno som vyhrala tým že mám aj PhDr.a máme obaja 30 takže najvyšší čas rozhodnúť sa.
Takéhoto chlapa by som nemohla mat...tak mne priateľ stále rozpráva aká som krásna (A to aj keď sa ráno zobudím, mám mastne vlasy, opuchnuté oči, smrad z úst :D) a aký je rád že ma má. Čo sa týka peňazí, nechce odomna ani cent.. ani za nakup, ani za byvanie, proste za nič...čo si zarobim, to mám len pre seba a ešte je aj taky, ze keď sa ma spýta či mi niečo treba napríklad oblečenie a keď poviem že áno, plánujem si kúpiť to a to, tak mi dá ešte na to aj peniaze aby som neminala zo svojich. Každý večer zaspavam pri slovách dobrú noc a krasne sny a každé ráno má zobudí so slovami dobre ráno a dá mi pusu... Sme spolu síce len 2 roky, ale so vzťahom predtým (4 roky) sa to nedá ani porovnať... nepije, nefajčí, nikdy na mna nezakrical, nehada sa so mnou (aj keď ja niekedy trosku rypnem :D) sme si navzájom oporou, počúvame jeden druhého a vo vsetkom si pomáhame.
Prepac ale s chlapom čo máš ty, by som nebola ani den a nie to ešte svadba nedajbože rodina... som zvedavá čo ti bude rozprávať ak budes po pôrode a budes mat pár kíl navyše... ruky prec od neho, príde niekto, kto si ta bude vážiť.... ja som to pochopila po štyroch rokoch vzťahu a keď si spomeniem spätne s akým debilom som bola, sama nechápem.... ale áno viem, laska je slepá... prajem ti nech nájdeš niekoho, kto ta bude ľúbiť takú aká si a budes pre neho výnimočná 🙂 tá naj.
Preboha načo si s takým? To snáď nemyslíš vážne! Jeho ex boli krajšie? Keby mne toto povedal, tak v tom momente ho kopnem do zadku a v živote má neuvidí. Uvedom si, že toto je o tebe. Nikto ťa nenúti byt s ním. Existujú aj normálni chlapi.
Dievča zlate, prečo si s takýmto zakomplexovaným magorom?
To je cesta k celoživotné mu ponižovanie zhadzovanie a deptaniu.
Nohy na plecia..
@mmt11 úprimne a v dobrom ti závidím. Asi len krásne ženy majú šťastie na mužov kt.im dávajú a neberú.
Autorka, " len krásne ženy majú šťastie na mužov kt.im dávajú a neberú." Toto teda urcite pravda nie je, ja mam od krásnej na mile daleko a manzela mam najlepsieho na svete. Nikdy na mna hlas nedvihol, nikdy mi krive slovo nepovedal, ani ma nijako neurazil. Kupi mi co potrebujem/chcem, ked je alebo v minulosti bol moj prijem obmedzeny, a aj nadalej bude, kedze ochvilu rodim, aj napriek tomu ze ja si vyspavam a on rano pracuje, ma pride zobudit a opytat sa, co chcem na ranajky a podobne by som mohla pokracovat. Ked poviem, ze som tucna, povie mi, ze nie, ze som jeho laska :D :D normalni muzi existuju, ale ten tvoj to rozhodne nie je a aj ty si mozes najst cloveka, ktory ta bude robit stastnou, nie naopak, ako to robi tento.
Autorka,budeš prekvapená,ale veľa mužov takto uvažuje. Áno,sú s dostupnými ženami lebo si dobre uvedomujú buď svoje fyzické,alebo finančné limity. Takže ich netreba riešiť a viazať si ich na krk,ale tiež využiť vo svoj prospech buď zábavný alebo iný.
@janickacrazy nepovedal to priamo ...ale vycitila som potom som našla ich insta a podlamfoto asi aj bolo ale všetky foto sú cez filtre takže ťažko hodnotiť ...a asi mu aj povedali, že nie je taký pekný vizuálne a preto má komplexy zo svojej krásy ...a preto siaha po skar fsich lebo tie pekné mu to dali vyzrat, hoci je vzdelaný a má dobrú prácu.
@anita6666 nepoznám žiadneho takto zvažujúceho chlapa. Pri všetkej úcte k nemu, je zakomplexovaný a tak ponižuje svoju partnerku
Chlapi tak ako aj ženy môžu byt hotové strašidlá do maku, ale buď au vtipni, alebo majú prachy, sú úspešní v práci, alebo sú športovci, IT odborníci, šikovní remeselníci, .... proste vedia ženy očariť aj iným ako tvaricku a la bred pitt
Ti ktorí majú komplexy bohužiaľ potom ponižujú svojich partnerov
Chlap nemusí byť pekný, stačí aby mal prachy a má u žien úspech. U žien je to trochu inak, lebo chlapi sú dosť zaťažení na vzhľad, ale proste stačí ti nájsť chlapa, pre ktorého budeš ty krasna a sexi. Každý má iný vkus. Toho tvojho kopni do zadku a nech si hľadá krajsiu a takú, čo vie lepšie variť. Určite nájdeš lepšieho chlapa. Držím palce.
Takého človeka by som za partnera/manžela nechcela ani za nič. Nie som najkrajšia, po 2 pôrodoch nejaké to kilo navyše mám, o modelkovskej postave môžem len snívať a aj tak vždy keď stojím pred zrkadlom a rozčuľujem sa nad sebou aká som hrozna ( skoro každý deň 😂) tak mi povie že ma miluje práve takúto, že každé to kilo čo mám naviac je pamiatka na naše 2 poklady a že do 40 schudnem 🤣 ...prsia po 3,5 r kojenia vieš aké mám 😣? a aj tak ma neposiela na plastiku. Živí nás on, ja mám rodičak z neho idú poistenia, mobily, šetrenie. Nikdy mi ale nepovedal že si nemôžem kúpiť niečo čo potrebujem alebo sa mi to páči. Nerozhadzujem, staviame dom . Neviem si predstaviť fungovať s mužom ako je ten tvoj.
Sama vies, ze to nie je o.k.Moj ex bol taky(okrem dalsich "vymozenosti") a preco asi je EX.Terajsi manzel je ako balzam na dusu.Kazdy den povie aka som krasna-aj ked týždeň po pôrode ani nahodou nie som,neriesi kilá,vlasy,vzhľad,peniaze uz vobec nie,ucet mame spolocny ked sme este manzelia neboli.Pochvali ma za kazdu prkotinu.Nechcem sa akoze chvalit,len si to strašne moc vazim,lebo predtym som mala debila ako je tvoj.Aj tak asi od neho neodides hned,budes vahat,pochybovať,vinit aj seba,ze si to nebodaj zasluzis a ak je to fajny manipulator raz ta o tom presvedci No dufam,ze to nenechas zajst tak daleko a rozhodnes sa spravne.Drzim palce a isto budes raz stastna s niekym kto na tebe bude milovať vsetko tak ako je a nebude to nicim podmienovat alebo ta tym vydierat
Toto je čistý debil a nie priateľ či budúci muž.