Aké sú vaše kritéria na partnera?

21. aug 2021

Ahojte, ake su Vase kriteria na partnera ? Co je pre Vas Must have ?? vyzor -to je jasne , povaha, vzdelanie ….

autor
21. aug 2021

A co Vas najcastejsie odradi ?

vitriolka
21. aug 2021

vela sa zisti az v realite s konkretnym clovekom. u jedneho mi jedna crta nevadila, u druheho to bol dovod na rozchod. podla mna sa na toho cloveka treba pozriet komplexne, ako sa jeho vlastnosti navzajom vykryvaju. must have je uprimnost a sebaucta. ale kolko ludi to skutocne splna? iba velmi malicko. alebo ak je lenivy, ale velmi rozhladeny a starostlivy. co teraz, na zaklade coho sa rozhodnem? asi tak…

lindous
21. aug 2021

Podobný zmysel pre humor ako mám ja, prirodzená inteligencia a rozhľad sú pre mňa najviac príťažlivé v zmysle, čím ma vie muž zaujať a potom je to presne ako hovorí prvý komentár, pozerám sa komplexne .... ale čo by som vypichla, tak je pre mňa dôležité približne rovnako nastavený rebríček hodnôt a schopnosť komunikovať...a ešte zhoda v sexuálnom živote ... Odrádza ma napríklad žiarlivosť a prílišné naliehanie - to by mi vadilo, aj keby mi po ostatných stránkach partner vyhovoval ...

kikus7
21. aug 2021

U mňa výzor asi nie je až tak dôležitý, resp. na prvom rande sa mi chlap nikdy nepáčil a potom som sa akosi zahľadela. Ale ak by som mala pozerať vzhľad, tak sa mi páčia vyšší chlapi a s bruškom, nie nejaký model s tehlami na bruchu (to ma nikdy nebralo). No s takým s bruškom som asi ani nerandila, ani s tehlami. (Ak som sa kedysi zoznamovala na zoznamke, moja podmienka bola, že nechcem vidiet fotku. Viem, divné, ale chcela som spoznávať dušu človeka.. 😂) ... V prvom prípade pozerám na charakter, ako sa chlap správa, či je zodpovedný, inteligentný (VŠ mať rozhodne nemusí), či nepoužíva vulgarizmy, nefajčí, nechlastá, baby nestrieda, či vie komunikovať, či nie je arogantný a egoistický. A musí byť pracovitý a čestný. Taký by mal byť partner.

zuzanka.zuzu
21. aug 2021

mňa celkom dobre odradilo keď som zistila, že sú ženatí 🙄 ale kalerábovať 20tničku to áno...

slovakboy
21. aug 2021

Tak ja som muž a teda mal by som držať klapačku ale som zvedavý čo tu napíšete. Ja by som na vašom mieste požadoval zmysel pre humor komunikatívnosť a CHARAKTER

leeo
21. aug 2021

vdy ma odradzali zzenstil urevani muzi. Pacili sa mi tie ozajstne muzske typy, ktori maju menej slov a viac skutkov. Nieco ako ten dedko z obrazku, ktory bol svojho casu popularny na FB, kde dedko vravi babke, ktora sa ho opytala, ci ju stale miluje, ze jej to povedal raz a to stale plati a keby sa nieco zmenilo, tak jej to oznami. (dufam, ze som to spravne opisala/.

ruzasipova
21. aug 2021

Must have - inteligencia na mojej urovni alebo viac, rovnaky zmysel pre humor, empatia, komunikacia.

somtunovaa
21. aug 2021

Kedysi bol “must have” pre mňa muž ktorý sa páčil všetkým naokolo, taký ten typek ktorého by každá chcela, no potom ked som uz dospelá aj rozumovo bol pre mna “must have” muž ktorý je rozumný, rozvážny, mal stálu prácu, vzdelanie, rovnaký pohľad na budúcnosť, rodinu. Čo sa týka vonkajších vlastnosti… nemusí byť dokonaly ale vyžarovanie a iskra byť musí. A ro mám doma. Okrem toho ma ešte kopec výhod na ktoré som prišla časom a to ma len utvrdilo v tom že som si vybrala správne

c_est_la_vie
21. aug 2021

V mladosti to bol výzor, ale párkrát som sa spálila.

Na mojom mužovi ma oslovila inteligencia, prehľad, humor, dobré srdce ( niekedy až moc), vždy uctive spravanie, zodpovednosť, teoretická schopnosť zabezpečiť rodinu. Konečne chlap, pri ktorom som mohla byť ženou a spoľahnúť sa naňho, dovtedy som vzdy ja bola to racio, zodpovedná, tá čo všetko musela vybaviť atď

Čo by ma odradilo? Zla hygiena, vulgárny slovník, finančná negramotnosť, hlúposť, naivita, nízka postava. A teraz to bude znieť hrozne ale na jednom chlapovi, s ktorým som randila, ma odradilo nárečie. Som z Trnavy, tu je to bežné, ale mne to odjakživa strašne vadí

sissy27
21. aug 2021

Inteligencia, zmysel pre humor a aj výzor v zmysle, že sa musí páčiť mne (či sa páči kamoškám alebo mojej mame ma nezaujíma, ale mňa musí priťahovať aj fyzicky).
A odradiť ma vie presný opak toho čo je “must have” - arogantný nudný blbec s hnilým chrupom a ohryzenými špinavými nechtami. A takí majú samozrejme sebavedomia na rozdávanie a myslia si, akí sú neodolateľní 🙈

ivangeline
22. aug 2021

Vie, co chce..tak trocha ma popchava z komfprtnej zony/tj uci nove veci/zazivam,co by som inak nie/challenge,.. citim,ze mi je rovny v roznych smeroch...podobne zivotne hodnoty/plany do buducna... a aj fyzicka pritazlivost. ;) Teda to ma oslovilo pri manzelovi. :DDDD Ale urcite pri kazdom nieco ine. Skor som si vsimala fyz a psych pritazlivost a kompatibilitu (teda ci by to mohlo vo vztahu vyjst vzhladom na to,co o clpveku viem..)

denden77
22. aug 2021

pre mna je must have zmysel pre humor, charakter, zodpovednost a spolahlivost 😊

kristiii
22. aug 2021

Must have: podobný zmysel pre humor (rada rýpem, tak nech znesie 😆), aby bol spoľahlivý, komunikatívny, s ľuďmi sa bavil slušne (neznášam, keď sa niekto baví napríklad s čašníkmi alebo predavačkami nadradene). A čudujem sa, že nikto nespomenul zručnosť. Odrádza ma napríklad prílišné žiarlenie či dotieravosť. Na tom stroskotal aj moj posledný vzťah. 100 smsiek za deň a neustále telefonáty, to fakt nie. A nemal by klamať, ale na to sa dá prísť často už neskoro

karolinakr
22. aug 2021

Určite s egoistom, ktory čaka, že domacnosť je ženska praca, lakomy v peniazoch a sebecky v posteli, by som nestravila ani minutu na kave, nieto ešte sa vydavala a trpela to 30 rokov
Egoista je na čiernej listine

karolinakr
22. aug 2021

Sebavedomie, prechadza sa po namesti akoby mu patrilo Takeho si určite všimnem

oliolijanka
22. aug 2021

Za mlada som od chlapa ocakavala predzvest peknej, bezproblemovej buducnosti. Chyba.
V dospelosti vyzadujem "iba" peknu pritomnost. Ta vylucuje navykove latky, klamstvo, lenivost, psychicku nevyrovnanost, nemoralnost, hlupost, zavist, neschopnost... Naopak kamarati sa s veselostou, optimizmom, laskou k rodine-mojej, nasej ci jeho, dobrym charakterom, chcenim poznavania noveho a v poslednej dobe je tiez pre mna dolezity jeho pokoj. Tiez mi je dolezite, aby mal rad svoju pracu a mal nejake zaluby.

antoniatonka
22. aug 2021

Výzor? Ak toto stavias na prvé miesto, už hneď zle

rikarika
22. aug 2021

Suchara ani za nic. A tym ze suchari nezvyknu medzi ludi, casto to zakazuju aj manzelkam - takyto vztah ani za nic.

thoughtfulweirdo
22. aug 2021

Pre mňa je must have neutekanie pred problémami. Samozrejme dôležitých je viac vecí a najmä celok, aký je človek v skutočnosti, niekedy je aj jedna zásadná chyba dobre vyvážená pozitivami a naopak, aj na človeku bez výraznej vady mi môže niečo dokopy nesedieť. Ale ak sa raz niekto ukáže ako zdrhač, je to definitívne bez šance.

zuzubb007
22. aug 2021

@karolinakr aj ja si takeho vsimnem a hned si poviem aky dorobenec tak takeho by som do zadku nakopala co sa vznasa

vroni
23. aug 2021

U mňa musí byť muž inteligentný, veľkorysý a mat zmysel pre humor. Bez toho sa ďalej nepohneme. Neznesiem fanatika a asketu. A pedanta (hoci, skôr ten by nezniesol mňa) A fyzicky sa mi hnusia vysoký a chudi muži (len ta kombinácia)

ejmylia
24. aug 2021

Pre mňa bol podstatný zmysel pre humor, mať nadhľad a takéto veci, ale teraz už je pre mňa podstatné aj to, že proste človek si všíma veci 🙂

slovakboy
24. aug 2021

@vroni oh no ty hrďo až tak že sa ti hnusia? Ja som už pribratý ale môj syn ma 2m výšku a chudý je teda veľmi. Len nestíham sledovať tie jeho priateľky. Má ešte len 17 tak som ticho.

vroni
24. aug 2021

@slovakboy, no, čo narobíš.... Kamoskin muž má tak dva metre a necelých 60 kíl. Ja nie som schopná sa na neho dívať bez žalúdočných nevolnosti. U mladého je ešte šanca, že naberie svalovú hmotu, ale taky dlhy vyschnutý chlap pre mňa nemá sexepil. Ale zase taky Jánošíkovsky typ byt môže. Len tie 60 kilove chriastele si neprosím...

karolinakr
24. aug 2021

Moja sestra raz dala košom napadnikovi, lebo mal hrdzavu sponu na opasku, ale to boil tinedžerske časy, keby som začala ake povrchne veci nas odradili, ajaj, smrdi mu z ust, chlap krasavec neviem aky tak som mu dala košom, spolužiačka sa naňho ulakomila a išli sa prvy x bozkavať. Nereferovala ako to dopadlo 🙂 , alebo že trapne tancuje, tych veci bolo toľko, dneska sa človek na to zasmeje. Prišiel na škodovke , ale ten druhy mal audinu,tak sme si závideli medzi sebou 🙂

karolinakr
24. aug 2021

@vroni inak mne sa chudi , vysoki páčia, ako to priroda mudro zariadila, že každemu sa niečo ine, potom niektori ostali na ocot

vroni
24. aug 2021

@karolinakr, vidíš, aké dobre kamošky by z nás boli? Tebe vysoki a chudi, mne mali a tlsti (no dobre, tlsti nie. Takí oplacani), podelili by sme sa. 🤣🤣🤣

karolinakr
24. aug 2021

@vroni a úplne najhoršia kombinácia vysoký tlstý, tak to ani za nič. S takým si ani sex neviem predstaviť. Dal by mi pusu a hned by ma prešla chuť

vroni
24. aug 2021

No tak pri vysokom a tlstom by sa môj zúrivy meter šesťdesiat asi dosť stratil... By ma musel hľadať pod mikroskopom 🤣🤣🤣