16 ročný vekový rozdiel

29. apr 2021

Šli by ste do takehi vzťahu keby je od vás muž starší o 16r?
Je to jediný muz s ktorým si rozumiem, ktorý ma o mňa zaujem
Mam ho odmietnuť? Alebo byt sním? Bojím sa ze ak ho odmietnem tak žiaden muž už nepríde do môjho života, ostanem sama.
Trochu mi jeho vek prekáža. Aké by to bolo povedzme ked ja budem 30tnicka a on už 46rocny. Bojím sa ze by už nebol pohlavný život

sisa_s
29. apr 2021

A kolko mas ty teraz?

autor
29. apr 2021

@sisa_s mam 17r

0silvia0
29. apr 2021

ved vyskusaj s nim chodit a uvidis, ved sa nejdes hned vydavat🤷‍♀️

pribinak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cocolino234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
29. apr 2021

34 ročný normálny chlap nebude baliť 17stku. To je nejaký čudák ktorý nedokáže zbaliť seberovnej ženu
Ale vyhliadne si mladucke dievča a pred ňou seká frajera

0silvia0
29. apr 2021

17 rocna? No to by ta rodicia teda pochvalili🤷‍♀️🙈... kde si sa s napadnikom zoznamila?

zuzubb007
29. apr 2021

Veru 34 ročný nebude úplne kompletný baliť 17rocnu, ešte keby tak 20 ročnú ako tak, nuž ak chces skús a uvidíš, pohlavný život majú niektorý chlapi aj v 50tke lepší ako 20 ročny poznám také prípady :D

sisa_s
29. apr 2021

No aj som si myslela, ze to bude nejaka pubertacka, ktora je zufala ako 30tka bez chlapa...venuj sa sebe, studuj, hladaj si konicky, chod s kamoskami von, nepotrebujes stareho capa k sebe

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubkavargova1
29. apr 2021

predstav ho doma a uvidis reakcie...

mamusa34
29. apr 2021

Nie, prosím ťa👏 užívaj si mladosť..neboj príde muž a vekovo k tebe a nie stary nechcem ani pokračovať čo ..len úprimne

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamusa34
29. apr 2021

@viestta no presne toto som chcela napísať ..starému sa zachcelo..a mladú oblbol .neviem síce čím..

lubkavargova1
29. apr 2021

@viestta ale ved raz to aj tak praskne, ze ma vztah a ked to mysli tak smrtelne vazne a je taka skrata, ze sa boji ze ineho nenajde uz v zivote, ze iny o nu ani kolobezku neopru, tak hor sa do toho a hrdo ho doma predstavit a uzivat si zodpovednost plnymi duskami... sorry, ale toto je maximalna ironia lebo asi rozum potratila dievcina docista ze sa stehienka zapalili

lindous
29. apr 2021

Aj keby bol tvoj rovesník, tak ísť do vzťahu len preto, že si myslím, že nikto iný ma už nikdy nebude chcieť je začiatok konca ešte pred tým, než ten vzťah vôbec začal ....

jazula
29. apr 2021

To, že sa bojíš, že nepríde další zaujímavý chlap, to nie je dobrý dôvod ísť do vzťahu. Si mladučká, veľká väčšina mojich známych si našli životných partnerov počas vysokej školy...máš pred sebou ešte kopec času a možností... Ak ho máš ale naozaj rada, tak prečo nie? Najhoršie čo sa môže stať je, že to nevyjde 🤷🏼‍♀️...budeš o skúsenosť bohatšia. Mám bývalého, ktorý sa už po 35ke správal ako starý dedo...je to dosť aj o povahe, nielen o veku. Čo sa týka vekového rozdielu, mám kamarátku, ktorá je naopak staršia od svojho teraz už manžela o 12 rokov. A sú spolu šťastní. Podľa mňa záleží na konkrétnych dvoch ľuďoch a nie na stereotypoch.

0silvia0
29. apr 2021

@jazula tiez mam kolegynu ktora ma muza s takymto vekovym rozdielom a dali sa dokopy ked mala ona 16... Je s nim dodnes, maju 2 deti, ale co bude v buducnosti, nevedno...

sszuzu8
29. apr 2021

Prečo by ten chlap nemal byt normálny? Mne sa tiež páčia muži vo veku môjho otca a necítim sa byť nenormálna alebo nedajbože úchylna. Jasne chod do toho ti starší už vedia čo to o živote nie sú to mladí nevybujaceni chalani co ta nechajú s deckom. Ale prv sa sustred na školu chod svojou cestou a keď ma byt v tvojom živote tak sa pridá ❤️ fandím ti

jazula
29. apr 2021

@0silvia0 Tak to sa nevie ani keď sú dvaja rovnako starí 🙂

komplikovana
29. apr 2021

Vek nie je problem, ale dovod preco by si mala byt s tym muzom. Uz teraz sa bat, ze ostanes sama, alebo ze nebude sex?

because
29. apr 2021

@sszuzu8 skvelý názor, uplne s nim súhlasím.

denden77
29. apr 2021

dovod na vztah, bez ohladu na to kolko mate rokov, by nemal byt taky, ze sa bojis, ze zostanes sama.. (v 17tich uz ani nehovorim 😁)

lindous
29. apr 2021

@sszuzu8 ani jedna skupina by sa nemala takto škatuľkovať, koľko starších mužov si našlo mladšie milenky lebo boli nevybujačení a opustili ženu s deťmi ? rovnako ako množstvo mladých chalanov je zodpovedných a rozumných .... a samozrejme to môže byť aj naopak ... ale to nie je to, čo je v tomto prípade problém, babuľa má očividne nízke sebavedomie a nejde o veľkú lásku, ale o strach z toho byť "sama", možno nejakú potrebu zapadnúť a byť vo vzťahu lebo spoločnosť .. neviem ..ale sama nie je presvedčená o tom, že to naozaj chce ...to je veľmi zlý predpoklad na to ísť do vzťahu ... a navyše takéto typy vyhľadávajú najmä manipulátori, bez ohľadu na vek ... s čím 100% súhlasím je, že autorka, sústreď sa na seba, pracuj na sebe a na svojom sebavedomí 🙂 a uvidíš čo bude z tohto alebo či sa ti pripletie do života niekto iný, keď to budeš najmenej čakať 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
number19
29. apr 2021

@viestta Ja ta poopravim, nezrely tridsiatnik nabali nezrelu sedemnacku. 🙂

kitycat
29. apr 2021

Mat tak znovu 17 a mat tieto problemy 🤣🤣🤣

Anonymka, ak ti ide iba o sex s nim tak na to vztah mat nemusite. Mozno on ani vztah nehlada

petus998
29. apr 2021

Medzi mnou a chlapom je 15,5 rokov rozdiel a super si rozumieme

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz