ahojte baby urcite mate niektora skusenost a poradite. je to este dlha doba ale aj tak. chystame sa na dovolenku a rodicovsky mi chodi domov sekom. samozrejme je nejaky cas dokedy je sek platny. vychadza to zhruba tak ze neviem ci ho stihnem vybrat kym sa vratime a tym by bol neplatny a musela by som vybavovat znovu. ideme na dovolenku na 3 tyzdne. neviete niektora ci sa da poziadat o zaslanie seku v skorsom termine alebo ako mam tuto situaciu riesit? urcite niesom jedina. dakujem
@vevericka124 dakujem. a je mozne aby mi to poslali na ucet iba ten jeden mesiac a potom zase sekom?
@loknicka musis to potom znovu zmenit ked pojdes takpovedz ze len jeden mesiac, a potom chces spat sek
@vevericka124 a musim ist osobne alebo pisomne alebo ako sa to riesi?
@loknicka : ja som napisala normalne splnomocnenie v znení "ja meno, priezvisko, adresa, dát.narodenia,číslo op splnomocnujem meno, priezvisko, adresa, dát.narodenia, číslo op na prevzatie..........napíšeš čoho, z dôvodu že budem v čase doručnia mimo územia SR." a potvrdila som to na mestskom úrade.
@loknicka sek ti skor neposlu, posiela sa to centralne v jeden termin, jedine zmenit to aby ti to prislo na ucet, ak prides pred uzavierkou tak to stihu prehodit a nemala by si starosti s tym, inak ak nie a nevyberes to davka sa vratia poslu tito o mesiac , cize by ti jeden mesiac neprisiel rodicak a druhy mesiac by ti prisli dva rodicaky.