http://www.finance.sk/spravy/finance/35008-v-ro...
zvýšenie z 21,99€ na 22,01€ - huráááááá zvýšenie o 2 centy 😀 😀 😀 😀
@silvia.t hlavne že dôchodcovia si polepšia, v nich je predsa naša budúcnosť 😝
@martinka17 a dochodca nema pravo na dostojny dochodok po riadnom odpracovani a odvadzani odvodov?
@jolly84 😀 aj som zabudla o čo išlo, ale nepríde Ti zvýšenie príspevku o 2centy smiešne???? A dôchodca ma garantovanú infláciu? Dôchodca smie pracovať, dieťa to ešte nevie, dôchodca mal celý život aby si niečo našetril, dieťa sa práve učí chodiť, písať, proste začína. Aj dôchodca potrebuje istoty, ale sama musíš uznať, že malé deti ťahajú za kratší koniec.
@jolly84 popravde, celé je to zamotané na SK a možno je niekde lepšie, ale aj tak by som od tiaľ neodišla😀
@martinka17 tak to ano, len to tak zvlastne bolo napisane. ja si aj tak myslim, ze clovek medzi 20 az 50 rokov celkovo taha za kratsi koniec(
@jolly84 jj, je to stará téma a hneď zanikla 😉 a ako si napísala, nie je to ružové a lepšie to nebude, ja preto žijem pre dnešok, a užívam si ho ako sa dáááááá 😵 a ty si užívaj tehulkovanie 😵
@martinka17 dakujem krasne, uzivam))) uz sa neviem dockat)
to je trapne ja nechapem ich zmyslanie 😠 ...urcite ziadnemu rodicovi 2centy nepomozu,a su mu na h....o pocitia to len oni ked to budu vo velkom vyplacat,kazdemu rodicovi tak sa s tych 2 centov spravi celkom slusna suma,a tu mohli vyuzit na nieco potrebnejsie