Milé Dámy, mám v hlave chrobáka.
Malý mal v októbri 3 roky a ja som normálne dostávala rodičovský príspevok nejakých 212 eur, a v novembri mi prišiel ten zbytok za október. Tak som myslela, že sa mi to normálne skončilo ale v decembri mi zas prišlo 212 eur 🙂 Viete mi niektorá povedať prečo to tak je? Ja sa do týchto vecí až tak nerozumiem.
Ďakujem zaa odpovede 🙂
......ahoj,chod na urad prace,mozno ho budes musiet vratit spät,ked som cakala 3 dieta,musela som ist tam zastavit rodicovsky prispevok,lebo som naastupovala znova na materskuod decembra 2011,a v januari mi prisiel znova rodicovsky aj materska..musela ist to tam nahlasit a poslali mi papier ze ho mam vratit,ale vracias iba rodicovsky bez pridavkov .urcite sa chod opytat na urad prace.
@martinka0031
este ma napadlo ze ked som slobodna matka ci ako sa to povie ci to nemam nahodou dlhsie o par tyzdov. Moze to byt?
Ale urcite sa pojdem spytat na ten urad a dakujem 🙂
@bejka18 to presne neviem ale ako slobodna mamina by si mala mat urcite nejake vyhody 🙂 držim palce 🙂 😉
@bejka18
@martinka0031
ziadne take vyhody nie su, iba osamele matky maju o 3 tyzdne dlhsiu MD, ale ty si bola uz na RD, takze to nie je nic take
@martinka0031
no ved bodaj by sme mali vsetky maminy vyhody ved si zasluzime 🙂
@bejka18 no urcite tam zajdi lebo mne už rodičovsky nabehol na učet...
@martinka0031
@bejka18 platby su uz zadane, tak je to uz jedno....bude vracat co prislo v decembri a aj teraz
toto sa stalo mojej švagrinej, potom sociálka na to prišla, že už mali prestať posielať a museli to všetko vrátiť. Okolo 800 eur
@martinka0031
@katren
@qwen
no dobre tak tam pojdem hned zajtra asi ech s tym nemam este nejake starosti nahodou, dakujem vam 🙂
@bejka18 Spýtaj sa priamo na danom odd. Možno chyba pracovníčky a peniaze vrátiš a možno situácia, kedy ešte máš na ne nárok a Ty sa potešíš. 🙂