Ako je to s hmotnou nudzou, prispevkom na byvanie, a pod.... pocula som, ze niektore mamicky rozpravali, ze dostali aj peniaze na, alebo za brusko? neviem presne... nevyznam sa v tom, tak by som chcela poradit... alebo ake mate skusenosti???
dakujem za vase odpovede...
ahojte, chcem sa opýtať, aké príspevky mám nárok poberať ked som ešte tehotná? pred mesiacom nás prepustili, lebo rušili firmu a do pôrodu mám ešte 3 mesiace a nie som vydatá. dakujem 🙂
Ahoj. Zajdi si na urad prace socialnych veci a rodiny a povedz ze mas zaujem o poberani davok v hmotnej nudzi...tam ti povie, na ake davky mas pravo. Ja si to akurat vybavujem a zajtra im idem zaniest potrebne prilohy k ziadosti, ktore mi kazala doniest. Taktiez som slobodna a som v 6. mesiaci. Dokopy so vsetkymi davkami by som mala dostavat okolo 130e. Lepsie ako nic ;)
ahoj,v tehu dostaneš príspevok len ak už poberáš dávku v hmotnej núdzi.A po narodení,to isté čo každá mama. A s príspevkom,pokiaľ máš partnera,oni ti zrátajú príjmy a povedia či máš nárok,takisto aj keď si sama s dieťaťom.