Zdravím. Viete mi niekto poradiť robím veterniky. Celú dobu podla postupu ale cesto mi zredlo. Dá sa to nejak zachrániť?
tiež nechápem, ako to môže zrednúť. Skús napísať ako si to robila a v akom bode to zredlo, ak sa to aj nezachráni možno aspoň poradíme čo sa mohlo pokaziť
Tak to jedine ze bolo nejak extra dlho vonku. Ale zas ma byt po pridani zltkov redsie aby sa dalo dat do vrecka a tvarovat kolecka
Nie, zrednute odpalovane cesto uz nezhustne. Musis urobit nove. Jedine by ma este napadlo spojit s druhym kde das menej muky, ale budes mat potom dvojnasobne mnozstvo. Vajicka musis pridavat velmi pomaly a opatrne. Teda hlavne to posledne. Nech sa zdari 😉
@elizabet173 ale ked uz mas vyslahane cesto riedke tak ho niet ako zahustit
@elizabet173 mne sa stalo raz 😅. Mala som vacsie vajicka, tak to pripisujem tomu. Ktovie co sa autorke udialo 🤷♀️
V postupe bolo písané 8 vajec po pridaní 7 vajec som ho mala takej hustoty ako malo byt . Keď som pridala 8 vajce tak vtedy zredlo
@helus888 ak máš FB,tak sa prihlás do skupiny: rady a nápady pre cukrárky,tam ti ochotne pomôžu ohľadom pečenia