Vyhadzovanie surového mäsa

28. jún 2022

Zostalo mi po grilovačke surové mäso naložené v marinade ale už viem že ho nebudeme grilovať (už tam nejaky ten deň je) ale neviem ako a kam to vyhodit? 🤷‍♀️
Normalne zaviažem do vrecka a do komunalneho odpadu klasicky alebo čo s tym?? Splachnuť to nemôžem to su velke kusy ...

saxana000
28. jún 2022

Nalozene maso sa da v pohode zamrazit kedze je v marinade sol a korenie ho zakonzervuje a malo by byt ok.ak.ho ale ozaj chces vyhodit tak asi najlepsie do sacku a do toho komtajnera

oli18
28. jún 2022

To preco ho chces vyhodit?

20erika07
28. jún 2022

Do mrazaku alebo nejakemu zivocichovi. U nas ma sused psa, tomu hadzem vsetko

beata_k
28. jún 2022

@20erika07 To by som nerobila. Ved to maso je korenene v marinade.

janai1
28. jún 2022

@20erika07 a sused je s tým akože v pohode ci to ani nevie ze sa mu snažíš otráviť psa?

adaale
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikiki29
28. jún 2022

@adaale problém nebude surové, ale tá marináda

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
28. jún 2022

@20erika07 dufam ze toho psa krmis so suhlasom majitela. Nas pes keby zozral marinadove maso, tak tyzden serie a grcia.

luliu
28. jún 2022

Normalne do komunalu

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diewcatqoo
28. jún 2022

Ak vam to tam stoji uz par dni, tak to by som uz neriskovala na dalsie zamrazenie. Normalne daj do sacku a vyhod do komunalneho odpadu

dori92
28. jún 2022

Ja už len doplním, že mäso sa v žiadnom prípade nikdy nesplachuje do wc. V kanalizácií to nemá čo robiť..
Zaviaz do sáčku a hod do komunálu

btus
28. jún 2022

@adaale práveže surové mäso je pre psa tá najprirodzenejšia potrava. Hovorí ti niečo BARF?

3009
28. jún 2022

@btus ale čítaš? Veď mäso je marinované, čiže naložené v korení a to určite nie je žrádlo pre psa.

roja01
28. jún 2022

@3009 v prispevku bolo spomenute, ze surove nie je vhodne pre psa, marinada akoby nebola problemom, preto sa vysvetluje, ze surove maso je pre psa prirodzena strava a vadi marinada.

balaskovae
28. jún 2022

suhlas, to je skoda vyhadzovat, sprav doma na panvici nech mas na obed a vybavene nejaka priloha alebo presne ako tu zaznelo do mraznicky, tomu sa nic nestane.

sszuzu8
28. jún 2022

@roja01 aj surové mäso aj marináda je problém pre psa 😅

btus
28. jún 2022

@sszuzu8 surové mäso nie, len tá marináda. Chováme psov surovým mäsom, ako vravím, suerové mäso je najprirodzenejšia potrava pre psa. Barf - chovanie surovým mäsom. Samozrejme nie divina. A prečo by malo byť zlé? Máš psa, vieš o tom niečo? Lebo ja áno. 🙂

roja01
28. jún 2022

Moja neter je veter.lekarka a ona zasadne krmi svojich 2 psov kontrolovanym surovym masom.

mandzula
28. jún 2022

@20erika07 keby sused hodil našim psom čokoľvek, a nie to ešte marinované mäso, hlavu mu odtrhnem.

salamistka
28. jún 2022

ja by som nevyhadzovala nič, čo nie je pokazené...

travelllerka
28. jún 2022

Ja tiež v sáčku do komunalu, nech to neláka potkanov a iné zvierata

janai1
28. jún 2022

@sszuzu8 surové mäso pre psov nie je problém

ivanka12311
28. jún 2022

@20erika07 prepáč ale hádzať susedovmu psovi🤦 ešte aj surové mäso...nie pes by nemal jesť surové mäso vieš prečo? lebo mu môžeš spôsobiť infekciu...ecoli,toxoplazma.. nič o tom psovi nevieš či nemá nejaké alergie jeden z mojich psov má ak mu hádzali napríklad kosti z kurčaťa rázne som povedala NIE pozbierala som hodila do koša...je ti to zrejme ľúto vyhodiť..

autor
28. jún 2022

Kriste pane 😀 mam 3 psov ale teda toto by som im neurobila že take niečo im dala
Bežne ked mi zostanu orezky tak obvarim a dam im ale surové a marinované určite nie 😀
A s tyn zrmrazenim to je dobry napad ale ide o to že to maso bolo už rozmrazené a až potom namarinované takže aj ked tam je ta marinada toto by som neriskovala..
Ono toho zostalo preto tak viac lebo malo prist viac ludi ale na poslednu chvilu zrušili a tak sme cely vikend dojedali .. no už včera si vravim že viac už to jesť nebudeme
Ďakujem za rady dam do vrecka a komunalu 🙂

20erika07
28. jún 2022

@janai1
@ivanka12311
@mandzula
@adaale
@beata_k
Ten pes je jedine tak veľké chúďa na 2m retazi rok a pol, chovany ako niekde v osade ,so susedom sme na jednom dvore, on je cely rad , že aspon my susedia hodime daco psovi,on nema moc zaujem . Marinovane som mu este nedavala, to my take vzdy vsetko zjeme, dobre vediet , vdaka. Surove mu davam odrezky z mäsa, koze, mastne kúsky a tak. Chudak pes, zozral by aj mna

beata_k
28. jún 2022

@20erika07 Tak zavolaj ochranu zvierat.

0silvia0
28. jún 2022

@20erika07 pes nesmie byt na retazi. Zavolaj slobodu zvierat a nahlas to. Toto je tyranie zvierata.

marca12
28. jún 2022

V tejto horucave urcite nie do komunalu. Aj ked ho das do sackov,budete mat smrad. Raz sa mi stalo,ze som zabudla v chladnicke maso tiez takto po grilovacke a bolo tam dlho. Dala som ho oznacene do mraznicky a vyhodila ho do smeti az v den vyvozu kukanadob.