Zostalo mi po grilovačke surové mäso naložené v marinade ale už viem že ho nebudeme grilovať (už tam nejaky ten deň je) ale neviem ako a kam to vyhodit? 🤷♀️
Normalne zaviažem do vrecka a do komunalneho odpadu klasicky alebo čo s tym?? Splachnuť to nemôžem to su velke kusy ...
To preco ho chces vyhodit?
Do mrazaku alebo nejakemu zivocichovi. U nas ma sused psa, tomu hadzem vsetko
Normalne do komunalu
Ak vam to tam stoji uz par dni, tak to by som uz neriskovala na dalsie zamrazenie. Normalne daj do sacku a vyhod do komunalneho odpadu
Ja už len doplním, že mäso sa v žiadnom prípade nikdy nesplachuje do wc. V kanalizácií to nemá čo robiť..
Zaviaz do sáčku a hod do komunálu
suhlas, to je skoda vyhadzovat, sprav doma na panvici nech mas na obed a vybavene nejaka priloha alebo presne ako tu zaznelo do mraznicky, tomu sa nic nestane.
Moja neter je veter.lekarka a ona zasadne krmi svojich 2 psov kontrolovanym surovym masom.
ja by som nevyhadzovala nič, čo nie je pokazené...
Ja tiež v sáčku do komunalu, nech to neláka potkanov a iné zvierata
@20erika07 prepáč ale hádzať susedovmu psovi🤦 ešte aj surové mäso...nie pes by nemal jesť surové mäso vieš prečo? lebo mu môžeš spôsobiť infekciu...ecoli,toxoplazma.. nič o tom psovi nevieš či nemá nejaké alergie jeden z mojich psov má ak mu hádzali napríklad kosti z kurčaťa rázne som povedala NIE pozbierala som hodila do koša...je ti to zrejme ľúto vyhodiť..
Kriste pane 😀 mam 3 psov ale teda toto by som im neurobila že take niečo im dala
Bežne ked mi zostanu orezky tak obvarim a dam im ale surové a marinované určite nie 😀
A s tyn zrmrazenim to je dobry napad ale ide o to že to maso bolo už rozmrazené a až potom namarinované takže aj ked tam je ta marinada toto by som neriskovala..
Ono toho zostalo preto tak viac lebo malo prist viac ludi ale na poslednu chvilu zrušili a tak sme cely vikend dojedali .. no už včera si vravim že viac už to jesť nebudeme
Ďakujem za rady dam do vrecka a komunalu 🙂
@janai1
@ivanka12311
@mandzula
@adaale
@beata_k
Ten pes je jedine tak veľké chúďa na 2m retazi rok a pol, chovany ako niekde v osade ,so susedom sme na jednom dvore, on je cely rad , že aspon my susedia hodime daco psovi,on nema moc zaujem . Marinovane som mu este nedavala, to my take vzdy vsetko zjeme, dobre vediet , vdaka. Surove mu davam odrezky z mäsa, koze, mastne kúsky a tak. Chudak pes, zozral by aj mna
V tejto horucave urcite nie do komunalu. Aj ked ho das do sackov,budete mat smrad. Raz sa mi stalo,ze som zabudla v chladnicke maso tiez takto po grilovacke a bolo tam dlho. Dala som ho oznacene do mraznicky a vyhodila ho do smeti az v den vyvozu kukanadob.
Nalozene maso sa da v pohode zamrazit kedze je v marinade sol a korenie ho zakonzervuje a malo by byt ok.ak.ho ale ozaj chces vyhodit tak asi najlepsie do sacku a do toho komtajnera