Dobrý deň mamičky, chcem sa spýtať je podľa vás normálne variť ryžu v trube? Varim zatiaľ ako každý na sporáku ale chcem vedieť či je to normalne aj v trube
Nie každý ju robí na sporáku, ja len v trúbe a určite nie som jediná.
Výhradně v troubě🙂
Kupila som indukcnu a nevedela som ju uvarit. Tu mi poradili v rure a je super.
Ja robím tiež len v trúbe ...
Tiež robím len v trúbe už niekoľko rokov
moja svokra robi v trube, ja robim na sporaku podla mna je chutnejsia 🙂
Jasne, ja varím jedine zapekanim v trube a je famózna!
takisto varím v rúre
Ja robím tiež najmä v rúre. Z času na čas spravím hnedú ryžu na sporáku keď sa ponahlam, ale nám chutí z rúry viac.
@denka259 Ako ju prosim ta robis?
@gordonaliasgabriel Ja robim v rure tak ze zapekam s ryzou hned aj zeleninu a kurca. V jednej nadobe vrstva ryze, zeleniny a na to poukladam kura a zapeciem. Stava s kuriatka krasne ochuti ryzu a umyvat musim len jednu zapekaciu misu. Uplne genialne jedlo.
Som jediná , čo ma ryžovar?
@gordonaliasgabriel volá sa to prečená ryža a prakticky všade v reštauráciách, v školách sa to takto robí
@gordonaliasgabriel robím len v trúbe
@annamalaga nieeee , ja som kúpila a je to úžasný pomocník 🤩
@elizabet173 ja ho mám iba z toho dôvodu , že žiaľ tu ryžu dobre na elektrickom ani plynovom sporáku urobiť neviem.☹️ Len ono tiež som si všimla , že nie každá ryža sa vtom dobre uvarí a najlepšie sa my vtom aj tak robí ryža SOS, ale tá je dosť drahá.
@jana2679 ahoj po akej značke si siahla. Ja mám Silvercrest z lidla .
@annamalaga tefal za cca 20€ , každý druh sa mi zatiaľ dobre spravil, synovi som kúpila z Lidla a tiež je veľmi spokojný.
tak o tom som este nepocula. ako to funguje? a tiez ako to chuti, je rozdiel, ked sa pripravuje v rure?
takto som ju veru este neskusala pripravovat. som si myslela ze sa len vari na sporaku heh. to budem musiet niekedy vyskusat
@77daniela77 orestujem si cibulku do zlatistý v hrnci, pridám hrnček prepláchnutej ryže, orestujem a následne pridám vegetu ale natur (len sušená zelenina a himalájska sol), následne podlejem vodou (1,5 hrnčeka) aby bola zhruba 1 cm nad ryzou. Prevarim kým nezačne bublat a potom sup do rúry. Ak sa mi nechce babrať sa s cibuľou len ju ošúpanu a trochu narezanú po krajoch vložím po zaliati vodou do stredu hrnca a supnem do rúry.
@gordonaliasgabriel vidíš a ja som si vždy myslela že je nenormálne ju variť na sporáku, keďže v trúbe je to omnoho jednoduchšie.
Vždy len v rúre keďže na sporáku to neviem :D a je to aj jednoduchšie
ja robim v trube odkedy mame indukciu, ja to jednoducho na tej indukcii neviem mam z toho blato co by ani pes nezral 🤷♀️ na plynovom uvarim v poho, ale na indukcii proste nie a nie sa podarit 🤷♀️
@andreatytler coo! toto vyskusam!
@gordonaliasgabriel Áno.