Recept na tortu pre 6 mesačného chlapca

barborka2014
28. apr 2015

Ahojte maminky.prosim Vas nemate nahodou nejaky recept tipa na tortu pre pol rocneho chlapceka?moj bude mat 21.5.pol rocka a chceli by sme to aj patricne oslavit.dakujem

siska53
28. apr 2015

@barborka2014 ??? Tortu pre polrocneho????
Vsak sprav pre vas,daj tam daku sviecku a on sa bude tesit zo svetielka,ked to uz nutne musite oslavovat. Vsak take mimi je este zvacsa len na mlieku! A aj nedojcene je stale len na prvych prikrmoch!

Kamosky co to museli oslavovat,dali spravit alebo sami spravit normalnu tortu ktoru zjedla rodina a babu spravili len foto s tortou,mozno dostalo piskot.. Aj to len nedojcene. Lebo dojcene ledva mrkvu ochutnalo.

Ja osobne nechapem,na co je dobre polrocna oslava,ale ok.

katka1981
28. apr 2015

@barborka2014, mne to pride ako total somarina oslavovat pol rok ale nie ste sami. Dieta to ani nevnima, a este by som s maskrtami pockala. Ako prvu tortu by som urobila husty puding do misky, vyklopis a ozdobis ovocim, Ja som tak urobila dcerke z jahodoveho alebo malinoveho pudingu (ruzovy bol) a oblozila ovocim, mam aj videjko ako sa tesila a pochutila si.

prego81
28. apr 2015

@barborka2014
uz 21.5? fuuuha, a stihnes to vsetko pripravit dovtedy? 😀 Inac, paci sa mi spojenie "patricne oslavit" v tomto kontexte...

bajana
28. apr 2015

@barborka2014 neexistuje torta, ktora by bola vhodna pre polrocne dieta...dieta v tomto veku je maximalne ovocie, zeleninu, maso, kase....ak nie je na UM, tak s prikrmami iba zacina...
inak suhlasim s kometmi vyssie, len som chcela aj "seriozne poradit" 😀

peneloppe
28. apr 2015

Súhlasím že torta vhodná pre 6 mesačné dieťa neexistuje. Ale vy dospelí to môžete patrične osláviť, trebárs aj so šampanským. 😎

stellamaris
28. apr 2015

@barborka2014 nechces radsej oslavovat 1.rocik s tortou? To mozes potom peknu tortu napiect a aj dietatko bude mat z nej potesenie a pekne ju ochutna vlastnorucne 😉

atrami
28. apr 2015

Je to zbytočné. Určite by si chcela detský motív, ten bude dieta len lákať, samozrejme nič z nej nebude môcť papať, tak to bude torta len pre vás. Počkaj, kým bude vedieť prejaviť skutočnú radosť. Kúp nejakú hodnotnejšiu hračku, alebo nejaké vozítko. Môj manžel kúpil malému autodráhu 😀 Malý ja k nej ani nedostal.

lenocka84
28. apr 2015

ehm a co je take extra ze pol rok oslavovat?ci ho idete od babatka ucit aby bol dovod na nove hracky?a ze preco su dnesne deti tak rozmaznane.

asocial
28. apr 2015

@barborka2014 podla mna hlupe oslavovat pol roka...okrem toho uz bolo napisane..polrocne babatko torty a cukor neje..moj syn zacal jest v 7. mesiacoch zeleninu, neskor maso, ovocie..na tortu je skoro...pockajte na rok...my sme mali tortu na prve narodeniny, ale maly z nej nejedol..🙂

katka1981
28. apr 2015

@asocial, aj u nas, k roku torta len pre nas a nelutujem. V dvoch rokoch pudingova, v troch normalna 🙂

merlinmurovic
28. apr 2015

Ak uz papa prikrmy mozes skusit urobit torticku napr. S ryzovej kase alebo pohankovej. Len s dojcenskou vodou a napada ma ze taka hustejsia ryzova kasa s cvilou by bola pekna aj na pohlad. Nechat zatuhnut v miske a ked ju vyklopis dozdobit sa da napr. Mrkvovym pyre alebo brokolicovym ci spenatovym, zaleyi od toho ktore chute tvoje babo ma radsej 🙂 aaa na zaver svie cka, ale nie cela len pol 🙂 druhu polku odfot pre malinke nech neskor vidi postupnost. A kasli na baby co hovoria ze sa to neda. Vsetko najlepsie zelame 🙂