mate niekto recepty z takejto hydiny?pštrosie maso je uz dnes dostat a pavy začala chovat kamaratka 🙂 .no neviem co s tym robila keby som to dostala,alebo kupila a aj recepty na nete -nic moc.
viem ze zo pstrosa sa robi gulas,aj steaky-no chcela by som origos niekoho kto to robil.len nie tetu Margit-ta labud urobila ako morku 😀 😀 😀
pstros je strasne tuhe tvrde mäso jedla som ho ako rizoto aj ako gulas ale tvrde bolo vzdy asi preto ze furt beha a ma vytrenovane svaly 😀
sasi 😀 😀 😀
dik
my sme pštrosie mäso napacovali na tri dni a opekali na grile v lete...
tak tot som chcela vediet ci sa da grilovat 😀
miriam aj my sme taky grilovači ako aj vy 😀
ani nehovor,ja sa tak tesim na jar ked uz budeme moct sediet vonku a grilovat hoci aj parky 😀
ahojte, ja som tiez hladala recept na pstrosa, dostali sme krasne prstrosie maso, ale na nete som nasla cca 6 receptov, ktore sa stale opakovali. Nakoniec som jeden vybrala a bola to velka mnamka - ale robila som to v kuchte, pretoze to maso je naozaj tuhe. Ved ked si predstavite takeho bezca - pstrosa, ktory bezi az rychlostou 60 km za hod. tak ten nema ziadny tuk ale len svaly 😀 . Na grile to moze byt dobre masko, ale opekala by som ho maximalne na medium, urcite nie na well done, to by bolo tvrde.
ja som kedysi robila bazanty,veru uz ani neviem ako som to robila,ale co nezabudnem,skoro som si odrezala prst....... 😝 😀 ono to ma take dost pevne kosti a klbiky,nie ako je clovek zvyknuty pri kurencoch... 😅
ale myslim ze som to aj dusila,a niektore aj piekla.. 🙂