Jedlo na cesty

kik3677
2. dec 2021

Ahojte na december som si našla brigadu idem robiť kurierku(zúfalé časy vyžadujú zúfalé činy) no ale k veci 😅 budem sediet v aute mozno aj 8 hodin denne, prosím nejaké typy ake jedlo so sebou zobrat na cesty? Napadol ma len cestovinový šalát, wrap, jogurt, oriesky ale mam na mysli skôr nieco konkrétne co je fajn aj za studena 🙂 ďakujem

ckocka
2. dec 2021

@kik3677 A čo termoska na jedlo? Len kvoli brigáde sa možno neoplatí ju kupovať, ale zas to je vec ktorá vydrží dlho a v domácnosti sa nestratí. A v zime sa teplé jedlo hodí.

marcellka32
2. dec 2021

Ak ti záleží na tom, že budeš obedovať teplý obed, tak predávajú elektrický obedar
https://www.nay.sk/camry-cr-4483-elektricky-obe...

h2
2. dec 2021

@kik3677 Obložené bagety na rôzne spôsoby, s mäsom, zeleninou, syrom, vajíčkom... Ak si dáš každý deň po práci teplú večeru, tak to zvládneš.

vitriolka
3. dec 2021

ja zozeriem vela veci aj zastudena 😀 ale mozno tak cestoviny nasladko, placky, francuzaky, vajcove halusky, palacinky, ryzovy nakyp, rizoto, bezmasite fasirky (napr cicerove su jedle aj studene), tvaroh,

nikanu
3. dec 2021

Podľa mňa taká ta prenosná dózička by nebola na zahodenie, pokiaľ ti teda nejako extra nevadí jesť veci za studena, tak si tam presne budeš môcť dať napríklad cestoviny 🙂

number19
3. dec 2021

Rezne, gril kuracie prsia so salatom, chlebom; zem. harule, placky, plnene tortilly, vajcia na tvrdo, tuniakovy salat s fazulkou, kukurcicou, vajcom; caprese salat, rozne salaty, rozne pagace (syrove, skvarkove, pizzove), quische s roznymi plnkami, gyros, toasty, zapekanky. Vyprazany karfiol. Da sa pripravit vecer pred robotou...
Gurmansky pozitok to nebude, ale da sa...

zaba21
3. dec 2021

@kik3677

Odporúčam túto termosku.
https://www.ikea.com/sk/sk/p/efterfragad-vakuov...
Ráno si do nej pripravím horúce jedlo, dám to do termotašky, v ruksaku mi to vydrží cca 6 hodín.
Robím si tak hlavne cestoviny, alebo kuskus napríklad s restovanou zeleninou, šunkou, tofu, mäsko, pri servírovaní posypať syrom, prípadne k tomu šalát.