Existuje kvalitná instantná káva?

28. okt 2024

Ahojte. Taká otázka na ráno ... Existuje kvalitná instantná káva ? Ja pijem len instantnú - žiadna iná mi nechutí.. Ani kvalitná z kávovaru , ani zalievaná. Ale všetci mi hovoria, že tieto rozpustné sú " odpad " . A že to káva ani nie je ... Striedam bežné značky Nescafé , Jacobs, Tchibo...

lasona
28. okt 2024

Pi to, čo ti vyhovuje. Každému predsa chuti iné.

surama
28. okt 2024

Urcite existuju kvalitnejsie a menej kvalitne instantne kavy. Problem instantnych kav je, ze sa na ne vyuzivaju tie najmenej kvalitne zrnka kavy, velakrat aj s plesnou a to sa cele preprazi a pomelie. Ked pijes zrnkovu a trochu sa v tom vyznas, tak vidis akej kvality su zrnka, a teda co pijes. Ale aj tak sa kazdy rozhoduje podla chuti, takze pi, co ti chuti 🙂

benimnadir
28. okt 2024

Hadam nejdes pit to, co ti povedia ini. Rob tak ako tebe chuti.

lasona
28. okt 2024

Inak boli sme na návšteve na sri Lanke. Mali sme so sebou nescafe instantnu kávu. Vieš ako si domáci pochvaľovali? Ze lepšiu nepili...oni co majú tam ich kávu, tak to je ina zbrnda...to sa nedalo piť....

saxana000
28. okt 2024

Roky pijem len instantnu akoze vypijem aj v kaviarni pracujem v ako barista o kave ti napisem diplomovku ale aj tak sa tesim domov na tu moju a rano bez nej ani nekomunikujem. Iba na tej si pošmáknem. Šef sa chyta za hlavu ale co sa zabijem? 🤣

autor
28. okt 2024

@surama ďakujem 😊

autor
28. okt 2024

@benimnadir nie nie , to nie. Len som sa nad tým tak zamýšľala , že okrem tých bežných Nescafé , Jacobs ... Či nie je niečo kvalitnejšie , lepšie.

autor
28. okt 2024

@saxana000 tak toto je dobré 🙂🙂🙂

benimnadir
28. okt 2024

Aj ja mám najradšej nescu, keď ideme niekde do kaviarne to si idem aj latte aj to aj hento ale nescafé doma mi nič nenahradí. 😁

simca06022011
28. okt 2024

tak mozes vyskusat premiove nejake vygooglit, mne naslo napr Julius Meinl 100% arabica.. dokonca aj rozpustna lyofizovana kava na mna vyskocila.. daj si vygooglit kvalitna instantna kava.. ja som so to len kovli tejto tvojej teme pogooglila. Najdes, len nie v normalnom obchode a otazne ako ti bude chutit. Lebo naozaj ani to espresso nie je rovnake vzdy... zalezi od druhu kavy, druhu kavovaru, mletia... cela veda :D

Ja som teda na riadne espresso, ale ak raz mas ty rada nieco.. tak preco nie? Vies mne tiez by nahovorili, ze toto zrno je tip top a hento.. ale zabijem sa ked ja mam rada horku, silnu kavu, takmer kremovu ? :DDD ziadne kysle a kadejake? :D kazdy mame radi nieco ine.

autor
28. okt 2024

@simca06022011 áno, pozriem si aj na Googli. Len som chcela vedieť, ci niekto nepozná aj takto, z vlastnej skúsenosti 🙂

autor
28. okt 2024

@simca06022011 a ďakujem 😊

simca06022011
28. okt 2024

su k nim aj recenzie 🙂

chrobak7
28. okt 2024

Ja, keď idem do Čiech, tak vždy donesiem pár balení kávy Jihlavanky:

https://www.velkoobchodberka.cz/instantni-rozpu...

Výrobca patrí do skupiny Tchibo, preto aj obal má podobný, ako káva Tchibo. Kedysi vyrábali aj modrú (v modrej fľaši), tá bola naj, ale v ČR asi veľmi konkurovala modrému Tchibu:

https://www.kaufland.sk/product/491849247/?utm_...

tak ju prestali vyrábať. Aj tá modrá Tchibo je dobrá, len ju nie je všade dostať.

angeli121212
28. okt 2024

Skús od manucafe instantnú kávu je celkom chutná

angeli121212
28. okt 2024

Inak ja pijem všetko od pressa s mliekom zo stroja po kávu v kaviarni nescu a aj tri v jednom a vypočula som si už tiež aká žbrnda a neviem čo ale mňa to netrápi pijem na čo mám chuť a bodka..

petronela1985
28. okt 2024

Mne chutí Davidoff Crema Intense, inú už nekupujem. Kvalitná či je, netuším, pijem kávu 20 rokov, ale teda z tých bežne dostupných. Táto je pre mňa najchutnejšia.

autor
28. okt 2024

@angeli121212 ďakujem, pozriem kde ju nájdem 🙂

autor
28. okt 2024

@chrobak7 aha, ďakujem 🙂 Nepoznám..ani tu modrú Tchibo som ešte nevidela. Resp. nevšimla v obchodoch.

angeli121212
28. okt 2024

najdes ju na ich stránke manucafe.sk

viera27
28. okt 2024

Ja som tuto pila, arabica mrazom susena https://www.biogreat.sk/kava/instantna-kava-des...

tnka
28. okt 2024

Ahoj,ja mam tiez rada nescu doma a niektore,ked sa otvoria,mi smrdia ako benzin.Niekedy si kupujem instantnu z dmky a ta mi vzdy vonia

autor
28. okt 2024

@tnka ďakujem, presne mne Nescafé po otvorení vonia ( páchne ) ako benzín 🙂 Ale zaujímavé , že taká istá Nescafe donesena z Nemecka tak nepáchne 🙂🤔

luba98
28. okt 2024

Ja pijem Jacobs,veľmi mi chutí.

sisska96
28. okt 2024

Bercoff je tiež fajn káva
Z drogérie nieeeeeeeée

mirisamko
28. okt 2024

Ja pijem od manucafe instantnu kavu. Najviac mi od nich chuti Noc Pariža

shee11
30. okt 2024

tie kapsulové skús vyskúšať. klasické nesky sú žial aj nezdravé. https://blogokave.sk/instantna-kava-nie-je-kava...

katkaseiner
30. okt 2024

Ja som na tom podobne, mam rada Nescafe a este obcas kupim Davidoff, ine mi nechutia. Zo zrnkovej (cerstvo mletej) mi nie je dobre a vlastne kavu Nescafe pijem len rano - s cukrom a mliekom

michagross
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
30. okt 2024

@katkaseiner ja tiež tak podobne , ráno a potom ešte jednu cez deň. Ale to nie vždy .