Dievčatá, šikulky - včera som uvarila sviečkovú, jedli sme ju aj dnes. Omáčka už nie je, ale ostalo ešte mäso. Ako ho spracovať na zajtrajší obed? Omáčku už dorábať nebudem, dva dni stačilo 😉 máte nejaké zaujímavé nápady?
Paradajkovu a k tomu cestovinu alebo zemiaky popučene.
môžeš pomleť a spraviť guľky, alebo daj do mrazničky a potom keď budeš mlieť mäso tak budeš mať viac...
@nikaeli podľa toho koľko ostalo.. ak aspoň 300-400g tak mäso natrhať, trošku bbq omáčky, osmahnúť na panvici a dať do tortilliek (na štýl tacos, neroliť) spolu so zeleninou (paradajka, cibula, šalátová uhorka na kocočky), kyslou smotanou a príloha hranolky, opekané zemiaky alebo len tak bez prílohy. 🙂
Osmazit na cibulke a pridat trocha kecupu, idealne s ryzou, v tortile so zeleninou...
ďakujem za tipy.. zvažovala som aj ja niečo na fašírkový spôsob 😉 ale ani to 'grilované' neznie zle..
Rizoto, alebo burger
@nikaeli ja opeciem na masle a oleji 3 väčšie cibule dám červenú papriku a nakoniec na plátky pokrájané mäso trosku podlejwm vodov podusim. K tomu varené nové zemiaky v supke
Moja mamima k takemu masu robieva kôprovu omačku.. k tomu maso a varene zemiaky mňaaam 😍
Alebo ho iba natrhaj a urob rizoto alebo trhane maso do žemli na štyl burgerov