Ahojte maminky, prosím vás tie,ktoré ich papáte ako si ich pripravujete? googlila som a jedna pise,ze sú najlepšie podrvené,druhá,že celé,dalšia uvarené...neviem ako ich správne pripraviť,aby boli telu prospešné... budem rada ak napíšu aj tie maminy,ktoré sú bez žlčníka ako ja a túto zdravú bombu si pripravovali. Dakujem
najlepšie je asi lyžicu namočiť do vody na pol hodinku a po troške ho jesť a poriadne rozžuť 🙂 ked nie je poriadne rozžuté alebo celé tak to črevami len preletí a vyjde von
Nasa mama nas naucila zomliet na kavovom mlynceku a potom zmiesat s niecim mliecnym akoje biely jogurt, acidko alebo tvaroh, robime takto z toho natierku, mozes pridat co vam chuti, a jedia to u nas vsetci s celozrnnym chlebikom
ja namocim do trochy vody, po 2 hodinkach zmixujem spolu s bananom a este tam vmiesam biely jogurt a je to mnamka
ja si kupujem lanovy chlieb a je ho tam vela takze iba zujem a ci to nieco robi to neviem