ahoj,mám odšťavovač(elektrický),ktorý som dlho nepoužívala.chcela by som odšťaviť jablká a pomaranče,no neviem ako to mám urobiť.mám s napchávačom silno tlačiť ovocie dovnútra odšťavovača?dakujem.
@monicka8 skús návod na použitie... ak ho nemáš, tak si ho vygoogli podľa toho, aký odšťavovač máš... ale v princípe áno, funguje to tak, že tam napcháš celé ovocie (z pomaranča by bolo vhodné odstrániť šupu) a vytečie šťava... akurát že do niektorých môžeš napchať napr. jablko celé, do iných musí byť ošúpané a bez jadrovníka... takže opakovane odporúčam návod na použitie 🙂
už som odšťavila jablká ,no pomaranče mi nejak nejdú,odšťavovač sa mi pri nich hlasno rozhučí.dužinu z jablk a pomarančov využijem.dám ju do mixéra a najemno spravím pyré pre moje dcérky.
pomaranče som ošúpala,no aj napriek tomu pri odšťavovaní odšťavovač silno vrčal,ale podarilo sa mi pomaranče odšťaviť.teraz mixujem pyré pre dcérky.
ja mam odstavovac hurom a pekne berie vsetko, vobec sa nezadrhava ani nehuci
Pokial v Kosiciach neprsi, chod radsej na prechadzku. Vidno, ze si sa sem prisla iba zabavit😉