baby potrebujem sa poradit. je podla vas cudny vztah 15 rocnej a 19 rocneho? rozumeju si a vsetko.. len ten vekovy rozdiel…
@eva_krenjugova nie nepríde mi to čudné. Ja som mala 15r.A môj teraz už muž mal vtedy 24.
Ja som mala vtedy tiež 15 a priateľ 21 teraz už sme dospeli a stále sme spolu vekový rozdiel nehrá rolu ak samozrejme žena má 20 a muž 60 je to už divne..
@eva_krenjugova ak je to dobrý a slušný chalan, prečo nie. 4 roky sú v pohode
Ja som mala cerstvych 16, frajer 19, boli sme spolu cca 5 rokov. Dcera ma 16, jej frajer 18, sice mensi rozdiel, ale je to cca porovnatelne.
Šťastná by som som z toho nebola, ak by išlo o moju dcéru. 19-ročný by ju už tlačil do sexuálneho života.
neviem podľa mňa 19 ročný už bude chcieť niečo viac.. 15 ročnej dcére by som taký vzťah nedovolila.. je to ešte dieťa, deviatacka.. nemá sa čo vláčiť s maturantom.. a nezabudnite sa teraz do mňa pustiť 🤔
Vekovy rozdiel je ok, ale vek dievciny nie. Je to este dieta. Rok-dva by aspon mohla pockat.
@eva_krenjugova a prečo ? My sme sa v takom veku presne s takým rozdielom so snúbencom poznali 🙂
ano, presne suhlasim s viacerymi vyssie, rozdiel 4 roky je ok,, ak je to na po 20-25,,, ale ak je to 15 a 19, to je uplne ine,, 15 rocne,, bud prave konci ZS, alebo nastupila na SS a 19 rocny chalan,, uz kludne moze niekde pracovat,,, urcite ocakava od vztahu viac,,, ako 15 rocne dievca,,, ja by som urcite s tym nesuhlasila....
@belllinka a to je kde napísané ?😂nie všetci sú rovnakí, my sme sa spoznali v tom istom veku a vekový rozdiel rovnaký a do sexu ma veru netlačil ani trošku 🙂
ja tolerujem 5 rocny rozdiel vpohode :D takze toto mi divne nepride 🙂
Za mnou chodil jeden maturant ked som mala tak 15 ja som bola prváčka on končil.A veru som si aj povymýšlala kadečo ked ma zavolal na rande len aby som isť nemusela.Zdalo sa mi že je to za prvé, premňa ešte skoro a za druhé no karty by somnou asi nechcel hrať😀 ja som si pripadala vtedy ešte ako dieťa a on už dospelák.Teraz ked mám 33 by bol ten rozdiel akurát 4,5 rokov ale vtedy nie
@hylary nikto sa tu do teba nemusí obúvať, len ty si tu arogantná. 😂 To čo sem píšeš len ukazuje tvoj vzťah a dôveru medzi tvojim dieťaťom (ak nejaké máš a nemáš takýto mindset len kvôli sebe). My sme spolu s priateľom boli vyše roka kým sme sa začali spoznávať aj intímne. Nuž ak si svoje dieťa správne nenaučila a skočila by na prvý, ktorý jej preukáže city, tak bohužiaľ. Ja by som takého kopla do riti aj v 15. Ale to bude asi tá dôvera a vedenie k tomu byť sebestačná, nemuseli mi zakazovať chodiť von. Až ma chytá úzkosť keď si predstavím, že aj dnes sú tu také 🐔, ktoré deťom zakazujú chodiť von kvôli nástraham okolitého sveta a neschopnosti pripraviť svoje dieťa na tento svet. A to neznamená, že ju pustiť s hocikým. Tam ide o ten nezáujem spoznať, dovoliť, dať šancu ale radšej priamo zakázať.
A tento sedlácky pohľad "ja som matka! to je dostatočný dôvod na to zakázať ti čokoľvek a ty to budeš rešpektovať" na základe ktorého sa tu biješ do hrude je smutný a kontraproduktívny.
@hylary ja som síce mala 16, ale rodičia zmyslali rovnako ako ty a miesto sme si našli aj každý deň, zvyčajne sme sa vyparili tie posledné hodiny vyučovania. Triedny neriešil, známky sme mali super, olympiády a tak, ale aj ten sexuálny život. Takže súhlasím s @mandzula jej dcéra zrejme aspoň nevymeska tie hodiny
@cocolino234 15 ročná sa ma predovšetkým učiť a nie vláčiť sa s chlapcami. Dobre že nenapíšeš že 12 ročná má sexovať. Na všetko má čas, neujde jej nic.. ale ty svoju pústi.. veľa stastia
Fascinuje ma ako si mnoho rodičov myslí, že zakáže a mladý zaľúbený človek si asi povie "tak ok, mama povedala, že nie.. kašlem naňho/na ňu" 🤔 Veď mnoho dospelých žien má problém si zakázať lásku aj keď sú na to relevantné vážne dôvody.... A nie to zamilovaná 15tka a keď jediný dôvod je, že mama, ktorá sa tomu nerozumie (lebo tak to proste často v puberte je) mi zakázala... 😊
@eva_krenjugova nie úplne normálne ,ja som mala mesiac pred 16 a môj vtedy ešte priateľ mal už 22 a sme spolu doteraz
@eva_krenjugova nie... Lepšie než teraz čo 15 ročne baby randia s 40 ročnými mužmi. Ak sú spolu ok, aj rodičia sú ok, nevidím problém 👍🏻😉
tak ja som mala 15 moj frajer 24. nasi ho poznali chodil k nam bezne. a nespali sme spolu vlastne nikdy. lebo sme sa po roku rozisli. ale nie kvoli nesexovaniu. netlacil ma do toho. inak ostal kamos s nasimi. ja som ho od rozchodu videla mozno 2x
Nie, nepríde mi to čudné... V pohode...