Neštudujete niekto diaľkovo na pedagogickej škole v Leviciach? Chcem sa spýtať ako prebiehajú prijímačky, z čoho všetkého sú a ako prebieha štúdium. Aké sú vaše dojmy.
@detki nie, zvolila som si iny smer nakoniec
@kvetinka75 Ďakujem pekne za odpoveď.
Ahojte. Nechodí niekto do Levíc na pedagogicku (mám na mysli pomaturitné štúdium) aké prebiehajú prijímačky? Ďakujem za odpoveď.
@e1986 ahoj,ja sa chystám tento rok ale mám obavy lebo nemám hudobný sluch,pritom chcem robiť len pedagogického asistenta.
@dianalysayova chodite?
aj mňa by zaujímalo ako prebiehajú príjmacie skúšky..ďakujem za odpovede
@007marianna007 mne dneska prisla pozvanka
@aj mne prišla včera pozvánka..Pred pár rokmi sa na túto školu hlasila moja dcéra -museli vedieť urobiť kotul, stojku.. nakresliť cibuľu, zaspievať 1 ľudovú pieseň z 10-tich, ktoré si sama vopred vybrala a prečítať rozprávku. Dcéra sa na to absolútne nepripravila, nakoľko už bola vzatá na gymnázium a šla tam tam len zo zvedavosti aj s kamarátkou..Vravela mi po príchode, že to bolo veľmi ťažké, že ju isto nevezmú. Nakoniec bola ôsma zo 120 účastníkov a samozrejme, že ju vzali..
Ale tak, toto sú denni študenti, mňa by zaujímalo, ako sa to rieši zo staršími..či si tiež dajú tak záležať..tak uvidíme asi 24.juna😀
Je tu niekto kto bol dnes na skúškach?Aké máte pocity zo skúšky.
Ahoj. Začala si študovať diaľkovo na pedagogickej v Leviciach?