Stredná pedagogická v Leviciach - diaľkové štúdium

kvetinka75
2. okt 2016

Neštudujete niekto diaľkovo na pedagogickej škole v Leviciach? Chcem sa spýtať ako prebiehajú prijímačky, z čoho všetkého sú a ako prebieha štúdium. Aké sú vaše dojmy.

detki
5. nov 2019

Ahoj. Začala si študovať diaľkovo na pedagogickej v Leviciach?

kvetinka75
autor
5. nov 2019

@detki nie, zvolila som si iny smer nakoniec

detki
5. nov 2019

@kvetinka75 Ďakujem pekne za odpoveď.

e1986
5. feb 2021

Ahojte. Nechodí niekto do Levíc na pedagogicku (mám na mysli pomaturitné štúdium) aké prebiehajú prijímačky? Ďakujem za odpoveď.

dianalysayova
2. máj 2021

@e1986 ahoj,ja sa chystám tento rok ale mám obavy lebo nemám hudobný sluch,pritom chcem robiť len pedagogického asistenta.

jardia
7. jún 2024

@dianalysayova chodite?

007marianna007
7. jún 2024

aj mňa by zaujímalo ako prebiehajú príjmacie skúšky..ďakujem za odpovede

jardia
7. jún 2024

@007marianna007 mne dneska prisla pozvanka

007marianna007
8. jún 2024

@aj mne prišla včera pozvánka..Pred pár rokmi sa na túto školu hlasila moja dcéra -museli vedieť urobiť kotul, stojku.. nakresliť cibuľu, zaspievať 1 ľudovú pieseň z 10-tich, ktoré si sama vopred vybrala a prečítať rozprávku. Dcéra sa na to absolútne nepripravila, nakoľko už bola vzatá na gymnázium a šla tam tam len zo zvedavosti aj s kamarátkou..Vravela mi po príchode, že to bolo veľmi ťažké, že ju isto nevezmú. Nakoniec bola ôsma zo 120 účastníkov a samozrejme, že ju vzali..
Ale tak, toto sú denni študenti, mňa by zaujímalo, ako sa to rieši zo staršími..či si tiež dajú tak záležať..tak uvidíme asi 24.juna😀

laska07
24. jún 2024

Je tu niekto kto bol dnes na skúškach?Aké máte pocity zo skúšky.