Problémy s fúzikmi 13 ročnej slečny

dominika6303
8. feb 2015

Ahojte mamičky! Nepíšem sem v mene Dominiky. Som jej dlhoročná kamrádka, volám sa Mária. Mám 13 ročnú dcéru, ktorá má problém s fúzykmi nad perou. Sú dosť výrazné a dcére prekážajú. Je jej nepríjemné ísť k doktorke. Ako to mám riešiť?

zita19
8. feb 2015

odstranit depiláciou pulznym svetlom

cat
8. feb 2015

asi takto by som to riešila..u 13r. baby...kludne. http://www.paracelsi.sk/sk/odstranenie_ochlpeni...

lauricka
8. feb 2015

odstranit sa to urcite da normalne a okrem toho by som skusila vysetrenie u endokrinologa

bibistec
9. feb 2015

ja by som neexperimentovala urcite by som zasla na endokrinologiu, problem nemusi byt len kozmeticky.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sendy182
9. feb 2015

@dominika6303 endokrinologicke vysetrenie

eva4444
19. feb 2015

chodte na kozmetiku za 2-3 euro jej urobi depilaciu hornej pery voskom, bude fesanda ked sa bude problem stupnovat tak aj vysetrenie, ak su to len tmave papierka tak takto drzim palce nech je krasna🙂

januus
20. feb 2015

prave dnes som sa na to opytala mojej kozmetčky, a ona mi povedala, že som mladá (mám 17), že radšej mi neodporúča do toho nejako zasahovať. Chĺpky nad perou riešia depiláciou voskom. ale ani to mi neodporúčala, že jedine ak by som chcela, tak peroxidom zosvetliť. Vlastne budú svetlé, takže nie tak viditeľné, avšak nové chlpky zdola budú rásť opäť tmavé, takže to treba stále opakovať. A ešte ma upozornila, nech ma v ŽIADNOM PRÍPADE nenapadne OHOLIŤ to STROJČEKOM, vraj aj také baby už boli.. potom asi vám nemusím vysvetlovaať čo sa s chlpmi stáva - stamvnú ešte viac, a hlavnu zhrubnú - np hotová katastrofa, takže upozornite na to dcérku, nech ju nikdy nenapadne potajomky si to s maminym alebo nebodaj ocovym strojčekom oholiť!! rovnako zabudnite na žiletku!! píšem to pre prípad, že by ju to napadlo. je mladučka a neskúsená, jej to nepripadá také samozrejmé ako sa nám zdá 🙂 ..prípadne sa to dá vytrhať pinzetou, ale nad perou je to dosť citlivé.. takže asi tak. ja som sa dnes rozhodla, že to nechám tak, až tak mi to neprekáža a radšej sa sústredim na iné veci. ktoré dokážem zdokonaliť 🙂 a hlavne, nech sa nebojí s tým ísť k dr. 🙂 to nie je hanba! ved to je len na tvari.. kožná lekárka videla aj iné miesta ako tváre a je na to zvyknutá 😉 a tá slečna môže mať niečo s hormónmi napr, takže mali by ste zájsť k lekárovi pre istotu (nepanikáriť, len sa uistiť, či je všetko ako má byť) 🙂

jolen
30. mar 2016

Odporúčame zosvetľovací krém Jolen. Zosvetlí chĺpky kdekoľvek na tele prirodzene, bez žltkastého odtieňa. 🙂 + hydratuje a zjemňuje pokožku.
V ponuke klasický, s aloe vera a tiež s čiastočkami zlata.
Objednávky a akékoľvek informácie nájdete na www.jolen-slovakia.eu.
Konktaktovať nás môžete aj mailom jolen@fands.eu. Radi zodpovieme všetky vaše otázky.
+ sme aj na facebooku: https://www.facebook.com/JolenSlovakia/
🙂 🙂 🙂

jolen
30. mar 2016

@dominika6303
Odporúčame zosvetľovací krém Jolen. Zosvetlí chĺpky kdekoľvek na tele prirodzene, bez žltkastého odtieňa 🙂 + hydratuje a zjemňuje pokožku.
V ponuke klasický, s aloe vera a tiež s čiastočkami zlata.
Objednávky a akékoľvek informácie nájdete na www.jolen-slovakia.eu.
Konktaktovať nás môžete aj mailom jolen@fands.eu. Radi zodpovieme všetky vaše otázky.
+ sme aj na facebooku: https://www.facebook.com/JolenSlovakia/

koniarova
30. mar 2016

@januus 17 ročná si mladá na depiláciu voskom? To počujem prvý krát. Ja si dávam chĺpky nad perou robiť od 16-tich a teda žiadnu ujmu to na mne nezanechalo.

humka2
30. mar 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

mlada? ja si depilujem voskom tiez od 17tich a vobec ziadny problem som doposial nemala

janezz
30. mar 2016

@dominika6303 ja som mala a stále mám tento problém a riešim to voskom. Doteraz som nemala žiadne problémy kvôli tomu.

janezz
30. mar 2016

@januus časom sa dá aj pinzetou mňa to napr.už nebolí keďže si to dlhodobo trhám voskom.

aduuus
30. mar 2016

Ja si ich normalne holim kedze depi je pre mna prilis bolestiva a ziadny problem 😊 dokonca su redsie ako boli