Ako sa obliekajú vaši pubertiaci,aký štýl?Kupuju si oblečenie sami alebo im kupujete vy,popr max ake drahé?
Moja tiez nakupuje so mnou, obcas s kamoskami.ma velmi svojsky styl...kombinuje HM, Bershka, sekace plus online obchody zo zahranicia..ja mam uplne iny styl ale respektujem jej zvlastny svojsky vkus.zasahujem ked je prilis odhalena alebo velmi extravagantna. Drahe znacky nekupujeme vzhladom na to ze sa jej velmi rychlo meni vkus.ma 14
moja nemá toľko e takže len so mnou...Veľa krát sa nezhodneme na oblečení - tak nekúpime nič. aj tak nosí stále dookola tie isté tričká, rifle....Oblieka sa ako černokňažník....🙄
A kedysi to bolo také milé krásne dievčatko - celá v ružovom...🙄
Syn 11r - nekupujem mu oblecenie bez neho, vybera si sam. Maj svojsky vkus 🙂
Najviac kupujeme v Takko, HM, Reserved.
13 rocny, kupujeme mu my, uz do toho ale keca. Najviac veci ma cropp a house. Kupujem vela cez vypredaje.
Kupujeme spolu, ale sem tam si kúpi naša 14 r. s kamoškou... 12 r. synovi kupujeme my a to čo sa páči im, inak to nosiť nebudú...obchody bežné h&m,c&a,New Yorker, Reserved, Tchibo ...ale žiadne meganákupy, pár kúskov v prijateľnej cene... tričko mx do 10e, rifle do 25 e, mikina do 15e... známe športové značky sú troška drahšie ...majú aj také - Adidas, Nike, Puma, fila ...toto je skôr obuv ...
Kupujem väčšinou sama, ale už má svoj názor /13r
@benit tiež som tam začala nakupovať, voľakedy mal veľa zo Zary, HM, CA, ale po prechode na pánske číslovanie sa mi už ich móda nepaci.
kupujem aj lacné občas drahšie.Zacali sa mu páčiť športové značky Nike, Adidas.Zatial nemá nejaké extra požiadavky či maniere
@anita1978 toto s tými leginami je aj u nás
:D ja som smiala popod fúzy. Celkom nerozumiem prečo to nosia, ale tak nezasahujem, predsa len sú to sestrine deti 🙂
Aj moja staršia chodila istú dobu ako Mortisia,len sa nemachlila,na to bola lenivá! Potom zase ako mladistvá prostitútka, alebo ako tie japonské lolitky. Ale to trvá len do istého času.Potom dostanú znova trochu rozumu🙂 A aj u nás sa kupovalo spolu,lebo čo sa jej nepáčilo,to nenosila. A viackrát sa mi stalo, že som ju ráno NECHTIAC obliala vodou,len aby neodišla z domu v tom, čo sa vychytala🙂
@dusankomoj Jaaj, tak takto to treba, nenapadne obliat vodou 🙂 Som sa zamiala dobre. Ja som sa musela uz v skolke naucit ze moja dcera mala uplne iny neprakticky nacancany vkus, potom obdobie cerne, teraz tie kratke holopupkacske veci... a tiez to nechapem, dnesna moda ma obcas poburuje - napriklad ked devatrocne dievky tuzia po sietkovanych pancuchach 🙂
u nas momentalne strnastka a ficia oversize tmave tricka, vlastne vsetko tmave. Cize muz furt nema ciste tricko 😅😂
@anita1978 ..tak chodí športovať môj muž doteraz. XD
@deti95060810 poznam, ako bezdomov sa oblieka aj ta moja😂
Hovorim jej ze ma ust 10m za mnou nech sa nemusim hanbit😂😂
s mojou 14 stkou kupujeme oblečenie spolu - ona si vyberie a ja len zhodnotím,prípadne poradím, žiadne extra drahé veci najčastejšie nakupujeme v Takko a H&M
Občas si kúpi aj sama keď ide s kamarátkami