Modeling pre teenagerov

sonia_13
23. nov 2024

Dobrý deň, vopred sa ospravedlňujem ak by bol chybný pravopis...
Mám 13 rokov-nebojte nepoužívam Modrého koníka vytvorila som si účet len aby som sa opýtala lebo nechcem sa zatiaľ pýtať nikoho ,,osobne" lebo ešte ani neviem či to chcem robiť.
Mám len takú myšlienku že by som šla na ,,modeling" žeby som si možno niečo privyrobila popri škole. Vedela by som aj zhrabnúť kamarátku keďže jej sen je sa ňou stať lenže mama jej to nechce zatiaľ dovoliť. Ja našťastie mám rodičov kt. my to dovolia. A že možno keby som šla aj ja bolo by to jednoduchšie. Lenže som krpatá...😑 mám 155cm. Nevidím v tom vôbec žiadnu budúcu kariéru modelkou nechcem byť len by som to robila kvôli peniazom-prípadnej zábave. Mala som na mysli niečo ako keď sú modelky pre Cropp, House, Reserved... a také obchody s oblečením. Prípadne ak by mohlo byť aj nijaké spoločné fotenie s kamarátkou...ale neviem či je to vôbec možné. Bývame v Žiline. A vôbec nwm či mám na to postavu a hlavne tvár... Tak sa chcem opýtať:
Viete o niečom takom čo by vyhovovalo mojím ,,požiadavkam"?
Aký prvý krok by som mala urobiť ak by som to chcela vyskúšať?
Musím sa prihlásiť k nijakej agentúre?
Koľko by som si tak mohla za takúto prácu zarobiť?
Viete nijaké konkrétne kritériá ktoré by som mala spĺňať ako takáto modelka?
Samozrejme viem že by som mala byť chudá a vysoká ale počula som že dnešná doba je iná

Ďakujem za každú odpoveď, myšlienku, radu🤗

terezkaarthuramax
23. nov 2024

Ešte narastieš

abcabcada
23. nov 2024

Študuj po večeroch slovenský pravopis, nie somariny 🙂

ivangeline
23. nov 2024

Pýtaj sa rodičov.

sonia_13
autor
23. nov 2024

@abcabcada takže nemám ani myslieť na nijaký malý zárobok inou cestou? Peniaze by sa nám zišli chcela som pomôcť rodičom...

zuzitko74
23. nov 2024

@sonia_13 Nie si plnoletá, s agentúrou musia uzavrieť zmluvu tvoji zákonní zástupcovia, teda rodičia. V tom prípade je kamarátka automaticky z kola von, bez súhlasu rodičov to nejde.

terezkaarthuramax
23. nov 2024

Videla som v relácii inkognito aj mladšie deti a tie si zaräbali peniaze, tak myslím, že môžeš aj ty, ale to musíš mať súhlas rodičov.

vanilkovazmrzka
24. nov 2024

Moja zlata naivna 🙂

Modeling takto nefunguje, to nie je brigada kde sa prihlasis, oni ta automaticky zoberu, spravis svoju “pracu” a oni ti zaplatia.
Na to aby si mohla robit modeling, musis byt v agenture, ktorej este ty sama musis platit. Odporucam ti najst si nejake rozhovory a podcasty s modelkami, a budes mat realnejsi obraz.

Ked si chces privyrobit, najsi si brigadu. Ale to este par rokov musis pockat, zatial vyuzivaj benefity detstva a povinnost tvojich rodicov zabezpecit ta