Mám 15 a priateľ si dal pauzu vo vzťahu

viqqeykus
20. jan 2023

Mám 15 rokov moj priateľ my dal pauzu vo vzťahu no neviem si predstaviť žiť bez neho velmy my chyba milujem ho a navrhol my sa lepšie spoznať no ja si neviem predctavit neviem že prečo my dal pauzu a neviem ani že dokedy ..

liljana
20. jan 2023

Asi ti dal cas, kym sa doucis gramatiku.

viestta
20. jan 2023

On ti nedal pauzu, on ti dal zbohom. A zvyknes si aj bez neho. Venij cas slovencine, budes ho mat dost

veronikaszabova
20. jan 2023

@viqqeykus joooj, mas 15 rokov. Vies kolko este takych "lasok do konca zivota" budes mat?
Zdvihni hlavu, vezmi kamosky do kina a zabav sa.

elenka.k
20. jan 2023

@liljana mňa presne to isté napadlo a to som ešte ani nedočítala do konca
ale teraz vážne, za mojich čias sme také nepoznali myslím v takom mladučkom veku, buď sme chodili alebo sa rozišli - a .

loliku
20. jan 2023
rony2255
20. jan 2023

Niečo ako pauza vo vzťahu neexistuje. Pauza = rozchod

liljana
20. jan 2023

@elenka.k Dnes v tom veku maju niektore baby uz piateho sexualneho partnera. A stvorku zo slovenciny. 🙂

diewcatqoo
20. jan 2023

Ach, tye decke laski (gramatika aby mi porozumeli vsetci zucastneni) 🙂

elenka.k
20. jan 2023

@rony2255 aj ja si myslím, to je ako keby si dopredu mať povolené - si ísť s druhou .. ak ho omrzí má poistku tú prvú - no ak mu odpustí / myslím tú pauzu /

@liljana ty má nestraš, to aby sme si fakt zabezpečili v lete s mn. vzduchovku
diktáty - odpustím respektíve rešpektujem aj 5 ! 😝

viqqeykus
autor
20. jan 2023

@rony2255 mne priateľ písal že nechce sa somov rozisť len si dať pauzu

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rony2255
20. jan 2023

Dievča zlaté, to je to isté, ako keď ti povie, že chce byť len kamarát

veronikaszabova
20. jan 2023

@viqqeykus kolko ma on rokov?

viqqeykus
autor
20. jan 2023
veronikaszabova
20. jan 2023

@viqqeykus tak sa na neho vyprdni. Uzivaj si mladost. Nestresuj kvoli jednemu rozchodu.

viqqeykus
autor
20. jan 2023

@veronikaszabova ale to neni rozchod neviete náhodou mi poradiť ako sa dať do kopy ? Snim

veronikaszabova
20. jan 2023

@viqqeykus casom ( vekom ) pochopis, ze pauza = koniec, rozchod

Hlavne sa mu nepodlizuj, nevypisuj, nevyplakavaj pred nim. Nebude si ta vazit.

viqqeykus
autor
20. jan 2023

@veronikaszabova dobre zatiaľ ďakujem

bessie12
20. jan 2023

@viqqeykus bohuzial je to rozchod. Kasli teraz na vztahy a venuj sa radsej skole. A navyse, nie je to jediny chlapec na svete. Ten "pravy" sa objavi vtedy, ked to budes najmenej cakat. Ale zatial si este uzivaj mladost a single zivot 🙂

viqqeykus
autor
20. jan 2023

@bessie12 ale mám pocit že on je ten pravý

viqqeykus
autor
20. jan 2023

@bessie12 sme spolu už od 11.1

veronikaszabova
20. jan 2023

@viqqeykus 9 dni? A ty uz si presvedcena, ze je ten pravy? Joooj, zlaticko ❤️

zuzap33
20. jan 2023

@viqqeykus akoze az 2 tydne ? A lepsie spoznat znamena postel ?

bessie12
20. jan 2023

@viqqeykus poznam to. Tiez som mala ten pocit, ked som bola s prvym priatelom. A teraz s odstupom casu som pochopila, ze nehodili by sme sa k sebe.
Od 11.1.23 ?? Ja som so svojim prvym bola takmer 10 rokov a predsa sme sa rozisli.

viqqeykus
autor
20. jan 2023

@zuzap33 neviem napísal my Že ma chce lepšie spoznať a že nemám to chápať zle

54tinka54
20. jan 2023

@viqqeykus pauza znamená začiatok konca.
Nevadí, si mladučká frajera ti ešte netreba, radšej sa sústreď na učenie - hlavne pravopis potrénuj.

inom75
20. jan 2023

Dievcata, opat sa niekto bavi. Novy nick, pravopis taky, ze aj absolvent pomocnej skoly napise lepsie a su spolu od 11.1.? Zbytocne reakcie.....

martinka13
20. jan 2023

@viqqeykus haloooo. Venuj sa škole, začni gramatikou. Na chlapcov máš dosť času!

monuska112
20. jan 2023

@viqqeykus mas 15 tak ti dam skolenie, lebo v tom este nevies chodit 🙂 ak ti niekto napise ze ta chce spoznat, je to magor ktoremu sa neda verit. normalny clovek sa ta totiz pyta na tvoje pocity a to co chces ty...teda malo by to byt formulovane: mozem ta lepsie spoznať? myslis ze by sme sa mohli lepšie spoznať? chcela by si niekam ist? - menej ja, viacej ty. ak ti niekto dava pauzu dava ti zbohom, ale nechava si u teba zadne dvierka ak by mu nevyslo co ma rozrobene prave teraz, alebo to len nechce povedat na tvrdo...neviem ci je to ten pravy, ak by mal byt moj pravy magor, radsej by som bola s nepravym, ale to je na tebe, v skutocnosti magorov tu je dost, urcite najdes rychlo dalsieho ale radsej by som sa sustredila na niekoho, kto stoji za to.

mk22
20. jan 2023

Niekto sa baví?
V 15r už majú kočky rozum, toto je niečo na pobavenie. Mam 15r dcéru ta by sa neregistrovala na MK aby zistila co je to pauza.
Autorka.. Hod rec s mamou, daj jej to prečítať.. Nech vidí aj tvoju ubohu gramatiku.