Ahojte,chcem sa opytat na radu.Mam 15 nikdy ma nejako extra nezaujimali chlapci.Prisla som na strednu skolu do väcsieho mesta.Som na internate ,spolubyvajuce stale hovoria o chalanoch ako ich musia mat.Zo zaciatku mi to bolo jedno ,ale teraz postupom casu ,sa citim zle ,smutne,ze ja nemam ziadne skusenosti a nikomu sa nepacim.Rodicia mi hovoria ,ze na vsetko mam este cas,ze ked to bude mat prist tak to pride.Aky je vas nazor?
Ahoj určite máš ešte čas,mne s apáčili chlapci ale do 18 som nemala žiadne vztahy
Na frajera máš času dosť. Najprv si sprav školu Na všetko máš čas. Dôležité je vzdelanie. Tvoji rodičia maju pravdu.
Ved si este mladucka 🙂 zbytocne sa tym teraz nezatazuj, maj kamaratov a kamaratky a uvidis, vztahy pridu casom same 🙂
spolubyvajuce sa mozno tiez snazia len nevypadat 'divne' a hovoria nieco ine, ako to ozaj maju 😉
Na vztahy mas uprimne kopu casu, ries skolu, kamosky, volny cas, sport, ucenie, prazdniny, rodicov, samu seba... zisti vlastne kto si ty, nepotrebujes teraz hladat "lasku tvojho zivota" len aby si zapadla medzi ostatne baby.... dcera ma 17, vztah nula, ale za to vyborne znamky, kopa kamosiek, nadherne maluje a je aktivna poziarnicka, uz profi uroven... same skolenia, vycviky, vyjazdy... ma hlavu uplne niekde inde a prakticky som rada... raz sa zamiluje, nemusi v tomto veku...
@yzomandias ver rodičom. Svoj prvý vzťah som mala až v 18tke. A skončil po 8 mesiacoch. Ďalší v 21tke. Dnes mám 27 a už sme manželia a som rada, že som to so vzťahmi neuponahlala. Inak zo skúsenosti mojich známych a spolužiačok. Veľmi veľa tých, ktoré začali chodiť s niekým v 15, 16 malo síce dlhý vzťah (napríklad 7 rokov), ale za ten čas sa ich osobnosti vyformovali uuuplne inak a nakoniec sa rozišli. Vek od 15-20 je podľa mňa kľúčový v hľadaní a formovaní vlastnej osobnosti a myslím si, že je práve super vtedy byť sama a radšej si niekoho nájsť najskôr po 20tke, kedy už aj osobnosť toho chalana je viac vyformovana a trochu dospelejšia. 🙂
@yzomandias nemas 115 mas 15. cely zivot pred sebou. a ver tomu, nemas sa kam ponahlat.
@yzomandias Presne taky ako maju rodicia. Mozno sa ti to zda naozaj ako prazdna fraza, ale nozaj nie je nutne mat frajera v 15tich. Naco ? Treba sa venovat skole, kamoskam a svojim zalubam. P.S. Ja som mala prveho priatela s ktorym som chodila v 24r. Ja som celu SŠ mala len take platonicke lasky. Dokonca ani na VŠ som vobec nemala original frajera, len dobrych kamosov (BEZ vyhod samozrejme 🙂 Mne to takto stacilo. Ja zas napr. vobec nechapem dievcata co chcu mat tak skoro chalanov. Neter takto chodi s jednym uz od 15tich. Teraz maju 24...no a stale su akoze spolu, este studuju. Neviem, mne sa to zda take trosku obmedzujuce, mne by chybala taka uplna volnost. Myslim, ze dolezitejsie ako hladat nasilu nejakeho chalana je hladat si taku partiu kamosiek/kamosov co maju viac menej rovnake nastavenie ako ty sama. Aby si sa necitila hlupo medzi nimi, kde uz kazda ma niekoho a riesi len taketo veci.
V 15 ani v 16 tich som si chalanov ani nevsimala, mas casu staci ti okolo 18ky v pohodicke
Prvy vztah som mala v 17...
@yzomandias máš ešte čas
Máš kopu času. Prvý vzťah, ak sa to dá tak nazvať, som mala v 17. Prvý ozajstný vzťah až v 19.
Rodicia majú pravdu :D vôbec sa netráp, všetko príde.
@yzomandias myslím, že do 15 rokov by si ani mat vzťah nemala... Je to tak. Malo. Máš naozaj kopec casu
@yzomandias máš čas. Aj tak v tomto veku sú chalani ešte nedozrety len by ti ublizili
@yzomandias rodičia majú pravdu,máš čas....
Ja som mala prvý vzťah v 23rokoch. Nehovorím, že som netúžila po vzťahu skôr... Ale vôbec mi takto spätne nechýba riešiť teenagerske neseriózne vzťahy a sklamania. Mam teraz 33, čakám 2.dieta s mojim milovaným manželom, som 4 roky vydatá. Nič mi neušlo.
V tvojom veku som to tiež veľmi prežívala, ale času máš dosť.
Ahoj, najprv spoznaj samú seba, začni sa mať rada aj so svojimi nedostatkami, a potom budeš zrelá odovzdať lásku ďalej a naučiť sa ju prijímať. Tvoja osobnosť dozrieva, socializuj sa, získavaj kamarátstva. Prežívaš najkrajšie obdobie svojho života. Mať vzťah nie je zmyslom života. Držìm Ti palce.
@yzomandias a na co by ti bol v 15tich???🧐🧐Radsej sa uc a aked mas vela casu,brigaduj.
@yzomandias rodicia ti dobre hovoria
@yzomandias ahoj, vies si predstavit, ze by si si uz isla teraz zalozit rodinu/vydavat sa? Ak nie, tak este mas na vztah ozaj cas.. ja som mala prvy vztah v 19r, napokon sme sa vzali a sme stale spolu 🙂 nevravim, poznam viacero parikov, kt su spolu i od strednej, ale je to skor vynimka a najma ak planovali ist na VS, tak to prinieslo iste komplikacie... spoznavaj sama seba, svoje zaujmy, rozvijaj sa v tom, v com chces a vztah postupne pride
@yzomandias skus sa pozriet kto z chalanov podla teba sa ti paci a skus sa mu priznat ked ti povie nie tak nic si s toho nerob, môžeš si vzdicki najst lepsieho a keď ti povie ano tak si to mozes rozmisliet. Dufam ze ti to aspon nejako pomoze 😉
@yzomandias ja som v tvojom veku tiez vztah nemala, chalanom som sa sice pacila ale necitila som potrebu riesit vztahy, iba sme sa chodili s kamoskami bavit. Je to tak, co ma prist pride. Nemusis sa s nikym porovnavat a byt preto smutna.
@yzomandias zdieľam názor tvojich rodičov...na chlapcov máš ešte čas
Ja som mala svoj prvý vzťah v 15 asi trval mesiac..bol to taký vzťah/nevztah... kamarátstvo...
V 16 som si našla priateľa a sme spolu do teraz už krásnych 15 rokov ❤️❤️❤️
@yzomandias je to úplne v poriadku. Ja som mala svoj úplne prvý naozajstný vzťah v 20tke. No a čo 🙂. Máš čas, naozaj...
@yzomandias že nemusíš mať frajera len preto lebo ho majú alebo chcú mať kamošky. Je to v poriadku tak ako to cítiš ty. A určite vôbec nie je pravda, že sa nikomu nepáčis. Páčis len o tom nevieš 😉
V tvojom veku este uplne stacia kamarati.nejaka pusa pri odprevadzani na ostatne casu dost..chlapcom sa nevyhybaj je dobre vediet ako s nimi hovorit chalani maju radi baby ktore su do pohody da sa s nimi porozpravat nie len chachacha chichichi a ohovaracky.sama som bola jedine dievca v partii 10 chlapcov ostatne baby boli pre nich sliepky lebo riesili veci ktorym nerozumeli.od kamaratstva k zalubeniu je uz len maly krok..a za seba mozem pltvrdit ze mam vela kamaratov chalanov ktori ma v zivote nepodrazili co sa o dievcatach povedat neda.jeden z tej partie uz je 10.rokov mojim manzelom.nic ti neutecie.bud prirodzena a sama sebou uzivaj si mladost zabavy chaty festivaly nech mas na co spominat a vsetko pride same.
@yzomandias máš čas. Ani ja som v 15 neriešila chlapcov, mala som úplne iné záujmy, kamošky, hobby atď....ja som prvý vzťah mala až v 20 tke, a sme manželia už 7 rokov. Naozaj nemáš sa kam ponáhľať..... užívaj si voľný čas, rozvíjaj priateľstvá, záľuby, uč sa jazyky atď.....chlapci majú čas. Ty dozreješ, rozkvitneš a budeš si vyberať. 😉...
Na kvalitný vzťah treba osobnostne dozrieť. A o iný ako kvalitný netreba stáť. Ja som si našla vážny vzťah v 25 r. a to rozhodne nemôžem povedať, že by záujem od druhej strany nebol už oveľa skôr.
@yzomandias rodicia maju pravdu