Keď nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie

26. okt 2024

A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

maickamf
26. okt 2024

5dni moze ospravedlnit rodic

ssimusska
26. okt 2024

Stačí napísať rodinné dôvody, ďalej nebudú rozoberať

benimnadir
26. okt 2024

Preco nechces aby sa dieta toho zucastnilo? Ci nechce dieta? Znie to celkom dobre, ja by som svojmu dietatu nebranila, keby chcelo.

zuzana76
26. okt 2024

uznaju, ale kludne moze ist bez masky, nie vsetci musia oslavovat halloween

@benimnadir lebo halloween a veriaci nesuhlasia

bucko555
26. okt 2024

Ak su veriaci nech nejde v maske keď je to proti presvedčenie ale kvôli tomu vynechávať skolu

pribinak
26. okt 2024

@zuzana76 som veriaca a Halloween je úplne v pohode

zuzana76
26. okt 2024

@pribinak tak na cirk. skolach sa s tym nestretnes, karneval je ok, ak to neikto berie ako karneval, ok

benimnadir
26. okt 2024

Aj ja som veriaca a moje dieta chodi normalne na Halloween ci uz skolsky alebo s kamaratkami v maskach po ulici. Ved to nie je nahrada za sviatok vsetkych svatych. Je to aj iny den.

tilly
26. okt 2024

A stredoškolák chce?

bloger
26. okt 2024

Malo by to stačiť.

prasiatko30
26. okt 2024

Vo veku stredoskolaka by si mala hladiet aj na to ci chce stredoskolak.

simca06022011
26. okt 2024

Moze ist bez masky do skoly ako normalne. Ak do skoly nechce ist vobec, tak potom rodinne dovody..
Otazne je co je na vyucovani v maske zle.. ved karneval ako kazdy iny :D Ale to uz je na vas

1ryba
26. okt 2024

Stredoškolák nemá vlastný názor? Aj si sa ho pýtala, či chce ísť?

gabu_lienka
26. okt 2024

V utorok budu mať vyučovanie v maskách. Nikde nevidím, že všetci povinne majú prísť v maske. To čo je akože za problém, ak spolužiaci budú v maskách? Neskutočné..

viestta
26. okt 2024

Preco si niektori nevedia dohladat potrebne informacie? Helloween pochadza z katolickeho Irska, odkial irski vystahovalci doniesli do USA a potom ho prevzali aj ine narody a krajiny

ivik4
26. okt 2024

Ja si fest neviem predstavit zeby som tak velkemu dietatu zakazovala nieco taketo . Uz ma vlastny rozum.
Ak nechce dieta same, tak jasne

abbey1
26. okt 2024

Keď dieťa nechce byť toho účastné, normálne napíš ospravedlnenku a hotovo.
Ja teda proti tomu sviatku nemám nič, ale plne chápem, že niekto z náboženského či iného presvedčenia sa toho zúčastniť nechce.

sevrin
26. okt 2024

Na základnej škole, ešte v čias komunizmu, sme mali maškarný ples. Nikomu z nás ani len nenapadlo vymýšľať hovadiny prečo tam neísť.

doriiis
26. okt 2024

A stredoškolák chce čo? Či len maminka dupe nohami,že nechce?

h2
26. okt 2024

Akej akcie nechceš, aby sa tvoje dieťa zúčastnilo? Vyučovania? Nikde nevidím, že by masky boli povinné.
Či pán farárko zakázali? Lebo sedieť v škole vedľa Spidermana je priama cesta do pekla?

diewcatqoo
26. okt 2024

A dieta co na to? Ved stredoskolak ma uz vlastny rozum. Som taka rada, ze mna rodicia na strednej skole takto nestrapnovali 🙄

cukroska
26. okt 2024

Nechceš ty ,alebo dieťa? Ak nechce on/ona tam ísť je to iné. Čo s tým má rodič stredoškoláka nechápem...🤔🤔 Ospravedlnenie platí od rodiča.
@sevrin presne. Rodičia NIKDY neriešili také ako dnes.

dominikamacakova
26. okt 2024

Áno napíš tam, že nesúhlasíš s akciou a urob zo seba debila, aspoň sa budú mať učiteľky o čom baviť v zborovni 😝

benimnadir
26. okt 2024

Ja keby som to "dieta" co uz nie je dieta kedze je to stredoskolak a ty mi taketo daco zakazes tak ta vysmejem. Ved kvoli tomu nemusi neist do skoly. Ak je to dievca nech si da celenku s tykadlami, to snad viera nezakazala. 🫣

141117mmn
26. okt 2024

Je tam chyba?😀v tom letaku? NAJKREATIVNEJSIA MASKA BUDE ODMENÁ.😃😄

benimnadir
26. okt 2024

@h2 co spidermana ale keby sedel vedla dakej bosorky..😛

h2
26. okt 2024

@benimnadir Jój, mne sú bosorky ooohromne sympatické! 😂

januska12323
26. okt 2024

Nechápem aký je problém poslať decko do školy bez masky?

dominikamacakova
26. okt 2024

@januska12323 veď lebo tam bude otvorený portál do pekla

benimnadir
26. okt 2024

@h2 aj moja dcera na Halloweena chce byt bosorka, leti u nas teraz film Hokus Pokus 🤣