A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem
Stačí napísať rodinné dôvody, ďalej nebudú rozoberať
Preco nechces aby sa dieta toho zucastnilo? Ci nechce dieta? Znie to celkom dobre, ja by som svojmu dietatu nebranila, keby chcelo.
uznaju, ale kludne moze ist bez masky, nie vsetci musia oslavovat halloween
@benimnadir lebo halloween a veriaci nesuhlasia
Ak su veriaci nech nejde v maske keď je to proti presvedčenie ale kvôli tomu vynechávať skolu
Aj ja som veriaca a moje dieta chodi normalne na Halloween ci uz skolsky alebo s kamaratkami v maskach po ulici. Ved to nie je nahrada za sviatok vsetkych svatych. Je to aj iny den.
A stredoškolák chce?
Malo by to stačiť.
Vo veku stredoskolaka by si mala hladiet aj na to ci chce stredoskolak.
Moze ist bez masky do skoly ako normalne. Ak do skoly nechce ist vobec, tak potom rodinne dovody..
Otazne je co je na vyucovani v maske zle.. ved karneval ako kazdy iny :D Ale to uz je na vas
Stredoškolák nemá vlastný názor? Aj si sa ho pýtala, či chce ísť?
V utorok budu mať vyučovanie v maskách. Nikde nevidím, že všetci povinne majú prísť v maske. To čo je akože za problém, ak spolužiaci budú v maskách? Neskutočné..
Preco si niektori nevedia dohladat potrebne informacie? Helloween pochadza z katolickeho Irska, odkial irski vystahovalci doniesli do USA a potom ho prevzali aj ine narody a krajiny
Ja si fest neviem predstavit zeby som tak velkemu dietatu zakazovala nieco taketo . Uz ma vlastny rozum.
Ak nechce dieta same, tak jasne
Keď dieťa nechce byť toho účastné, normálne napíš ospravedlnenku a hotovo.
Ja teda proti tomu sviatku nemám nič, ale plne chápem, že niekto z náboženského či iného presvedčenia sa toho zúčastniť nechce.
Na základnej škole, ešte v čias komunizmu, sme mali maškarný ples. Nikomu z nás ani len nenapadlo vymýšľať hovadiny prečo tam neísť.
A stredoškolák chce čo? Či len maminka dupe nohami,že nechce?
Akej akcie nechceš, aby sa tvoje dieťa zúčastnilo? Vyučovania? Nikde nevidím, že by masky boli povinné.
Či pán farárko zakázali? Lebo sedieť v škole vedľa Spidermana je priama cesta do pekla?
A dieta co na to? Ved stredoskolak ma uz vlastny rozum. Som taka rada, ze mna rodicia na strednej skole takto nestrapnovali 🙄
Áno napíš tam, že nesúhlasíš s akciou a urob zo seba debila, aspoň sa budú mať učiteľky o čom baviť v zborovni 😝
Ja keby som to "dieta" co uz nie je dieta kedze je to stredoskolak a ty mi taketo daco zakazes tak ta vysmejem. Ved kvoli tomu nemusi neist do skoly. Ak je to dievca nech si da celenku s tykadlami, to snad viera nezakazala. 🫣
Je tam chyba?😀v tom letaku? NAJKREATIVNEJSIA MASKA BUDE ODMENÁ.😃😄
@h2 co spidermana ale keby sedel vedla dakej bosorky..😛
@benimnadir Jój, mne sú bosorky ooohromne sympatické! 😂
Nechápem aký je problém poslať decko do školy bez masky?
@januska12323 veď lebo tam bude otvorený portál do pekla
@h2 aj moja dcera na Halloweena chce byt bosorka, leti u nas teraz film Hokus Pokus 🤣
5dni moze ospravedlnit rodic