Balenie dievčat

pinbong
6. dec 2020

Je tu niekto taký kto by sa chcel naučiť baliť dievčatá na ulici a pýtať si od nich číslo ale samému sa mu do toho nechce ? Ja by som to skúsil ale neviem sa k tomu nejak prinútiť ísť do toho sám. Ak by mal niekto záujem tak nech mi napíše do správy.

michu_
6. dec 2020

:D

ivkazba
6. dec 2020

Áno, modrý kôn je plný mamičiek, ktoré chcú baliť ženy na ulici. 😀

tenerifka
6. dec 2020

Mña prve co napadlo pri nadpise bolo balenie dievcat nasiroko kvoli klbikom (myslela som, ze zakladatelka sa boji, ze malej zostanu krive nohy)😂

marcellka32
6. dec 2020

Idem po 🍿dnes tu bude asi veselo 🙂

sisa_s
6. dec 2020

No hlavne teraz je vyhoda balit dievcata na ulici, ked nosia ruska, capice, saly a netusis, ako vyzera 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diewcatqoo
6. dec 2020

Si to vobec neviem predstavit, ze sa ku mne na ulici prihrovori niekto cudzi a ja mu len tak dam svoje cislo... 🤨

teki1
6. dec 2020

@pinbong Ty len pekne seď doma a čakaj na vyučovaciu online hodinu.Budeš múdry,potom bohatý a dievčatá začnú baliť teba. Aj tak je zima na Spiši,kašli na to.🙂

ukulela
6. dec 2020

A ja hneď, že či sa dievčatá balia nejako ináč do plienok ako chlapci (čo ja viem, kvôli infekcií, alebo .... Ja mám 2 chlapov, tak som to nikdy neriešila) ... Takže jop, fórum pre tehotné s fotkami ocuranných testov je to pravé miesto ....

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michu_
6. dec 2020

@diewcatqoo ja som sa tak napr.s mojim muzom zoznamila ;) .. to mame tak: a kde ste sa stretli- na ulici :D

asia83
6. dec 2020

@tenerifka 😂😂😂 Hold, stránka pre mamičky...

asia83
6. dec 2020

@pinbong To chcete baliť dievčatá na ulici s niekým? Či viacerí? Skupina mužov? Však ich skôr odplašíte ako zbalíte. 😂 Však normálne sa prihovorte, že sa vám dotyčná páči, či sa nechce s vami stretnúť. Úprimnosť je top. 👍

denden77
6. dec 2020

to sa niekde vyucuje? 😁

dkethe
6. dec 2020

Nahodou ja si myslim, ze zbalit dievca na ulici, vypytat si od nej cislo je krasne, uzasne, a silne. Hacik je v tom, ze to nemozes robit s kazdou druhou. Treba to urobit len raz, ked ti srdce zastavi, a ta dievcina sa stane raz tvojou pani 🙂 cize ked narazis na tu pravu, kludne to urob 🙂

moonlight1210
6. dec 2020

No a co ked kazda bude chciet iba toho kamosa?
S tym si pocital?
S ulohou krovia, privesku a poskoka si stotozneny?

diewcatqoo
7. dec 2020

@michu_ tak to si odvazna teda... 🙂