Je tu niekto taký kto by sa chcel naučiť baliť dievčatá na ulici a pýtať si od nich číslo ale samému sa mu do toho nechce ? Ja by som to skúsil ale neviem sa k tomu nejak prinútiť ísť do toho sám. Ak by mal niekto záujem tak nech mi napíše do správy.
Áno, modrý kôn je plný mamičiek, ktoré chcú baliť ženy na ulici. 😀
Mña prve co napadlo pri nadpise bolo balenie dievcat nasiroko kvoli klbikom (myslela som, ze zakladatelka sa boji, ze malej zostanu krive nohy)😂
Idem po 🍿dnes tu bude asi veselo 🙂
No hlavne teraz je vyhoda balit dievcata na ulici, ked nosia ruska, capice, saly a netusis, ako vyzera 😀
Si to vobec neviem predstavit, ze sa ku mne na ulici prihrovori niekto cudzi a ja mu len tak dam svoje cislo... 🤨
A ja hneď, že či sa dievčatá balia nejako ináč do plienok ako chlapci (čo ja viem, kvôli infekcií, alebo .... Ja mám 2 chlapov, tak som to nikdy neriešila) ... Takže jop, fórum pre tehotné s fotkami ocuranných testov je to pravé miesto ....
@diewcatqoo ja som sa tak napr.s mojim muzom zoznamila ;) .. to mame tak: a kde ste sa stretli- na ulici :D
to sa niekde vyucuje? 😁
Nahodou ja si myslim, ze zbalit dievca na ulici, vypytat si od nej cislo je krasne, uzasne, a silne. Hacik je v tom, ze to nemozes robit s kazdou druhou. Treba to urobit len raz, ked ti srdce zastavi, a ta dievcina sa stane raz tvojou pani 🙂 cize ked narazis na tu pravu, kludne to urob 🙂
No a co ked kazda bude chciet iba toho kamosa?
S tym si pocital?
S ulohou krovia, privesku a poskoka si stotozneny?
@michu_ tak to si odvazna teda... 🙂
:D