Ako sa stať obľúbenou v škole?

21. mar 2022

Ahojte, mam z detstva taky zazitok, ze dievca, ktore bolo uplne take nenapadne, v uzadi sa zrazu stalo velmi oblubenou. Mohla za to ucitelka, ktora si zrazu vsimla na nej peknu suknu , po verejnom rozhovore vyslo najavo ze si ju udajne sama usila, ucitelka si zacala od nej poziciavat rozne casopisy o mode (bolo to niekde na hranici padu sociku). A toto cele neskutocne hodilo tejto spoluziacke kredit, zacali sa o nu zaujimat ostatne spoluziacky. Ono vzdy to bolo o tom, ze niektori ziaci boli oblubenejsi a niektori menej, ale toto mi utkvelo
prave takym aktivnym prerodom. A hlavne pozitivnou reakciou zo strany ziakov, mohlo to skoncit aj zavistou a este vacsiou ignoraciou. Mate tiez nejake podobne zazitky o takejto pozitivnej zmene?

janetinka27
21. mar 2022

tak kazda akcia vyvolava reakciu, ucitelka ju pozitivne zviditelnila, co mohlo u inych vzbudit zaujem alebo naopak vyvolat zavist. vsetko sa vyvija, stav sa meni, kolobeh zivota, da sa to nazvat vselijako

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
21. mar 2022

@markus1 Ved kludne si moze taka "seda myska", co sa citi osamela, prilepsit takto aj do "zlateho priemeru".

ivanka0645
21. mar 2022

Ja mám trauma zo základky.. veľký rasisti tam boli... Na strednej som bola populárna vďaka áno budem veľmi úprimná a myslíte si co chcete aj urážajte ale vďaka kráse 🙂 štýlu oblečenia... vlasy... oblečenie proste pekné baby sú stále populárne a ešte aj keď sú dobré známky (ako som mala ja) tak to je top 🙂 na strednej ide o VZHĽAD a nech si vraví každý co chce nejaká šereda nebude populárna a môže mať v IQ kľudne 120 🙂