Dobrý deň.Chcela by som sa poradit, prosím vás nemá niekto skúsenosti z detskou anestéziou, pri operácii detských zúbkov.Je to na celom Slovensku tak, že si to musia rodičia sami hradiť,ale počula som niečo také že možno v Bratislave ,by táto anestézia mohla byť bezplatná.Dakujem za odpoveď.
@malicka1986 môj syn bude mať 5 rokov a má vrchné úplne čierne niektoré a zubár vravel že aspoň tie mu treba vyoperovať aby mu stále nešli v katastrofálnom stave.Na súkromnú kliniku sme boli objednaný v Hlohovci,tam sa všetko hradí... tak sme to odmietli... odporučili nás teda do Trnavy , štátna detská poliklinika Družba to je mu to pozrela dr zubárka a tiež keď sa rozhodneme ísť s ním ho operovať,tam sa tiež hradí nie všetko ako v súkromnej klinike ale anestézia áno
@malicka1986 ďakujem
ano na heudukovej v ba robia aj pod narkozou ale hlavne bezne osetrenie, nie operacie ale len tazko zvladatelnych pacientov s diagnozou (treba prinies potvrdenie - napr. mentalne, autizmus...) ak idete na operaciu preco nejdete cez nemocnicu ale riesite to ambulantne? neviem len uvazujem ale co sa tyka zubov tak vsetko sa ciastocne plati z vlastneho nie cez poistovnu
Podľa toho aku zubnú ambulanciu si vyberiete ja som robila v Marine u súkromného mudr. A tam si to rodičia museli hradiť 🙂 mame aj univerzitnu nemocnicu ale zial tam berú iba vážne postihnuté detičky