Umývanie okien v domácnosti

10. nov 2024

Prosím, viete poradiť, koľko si vypýtať za umytie okna na rodinnom dome (aj vnútorné žalúzie)? Nechcem pre streliť, ani sa podceniť. Nechcem to rátať na čas, lebo mne to trvá dlhšie. Som kvázy puntičkar. Ziadne prístroje, proste handra 🙂. Dvojkrídlové okno plus balkón.dvere vrátane žalúzií som robila 2 hodiny. Ďakujem. Akceptujem konštruktívne odpovede, nie výsmech.

tundra
10. nov 2024

Paci sa😉

autor
10. nov 2024

Áno, aj doma dvojka plus balkon.dvere so žalúziami robím cez dve hodiny. Ja som schopná čistit žalúziu po jednej 😂

autor
10. nov 2024

@tundra ja som čítala, len chcem reálne skúsenosti. Mňa firmy nezaujímajú

tundra
10. nov 2024

Ved to je realne,predpokladam,ze nebudes uctovat DPH😂.Ja som platil minuly rok, za kosenie 14€/hodinu.

autor
10. nov 2024

@tundra neviem no.... Zrovna za kosenie mi nepríde vhodné účtovať za hodinu, ale za rozlohu. Ale možno sa mýlim

autor
10. nov 2024

Spýtam sa rovno. Je 10€ za dvojkr.okno plus balk.dvere a žalúzie k tomu veľa?

tundra
10. nov 2024

Ja by som to za 10€ nerobil...robila si to 2 hodiny.
Min.20€.A si puntičkarka😉

denisa_deniska
10. nov 2024

10€ je práveže málo

pinkgirl
10. nov 2024

Ak aj žalúzie, tak pod 30e by som nešla.

tundra
10. nov 2024

Napis odkial si,mam pre teba zakazku na okna v celom dome.

maryetta
10. nov 2024

20€ minimalne 😉

autor
10. nov 2024

Ja v podstate opatrujem, a si rozumiem s rodinou. Tak som ponúkla aj upratovanie.

autor
10. nov 2024

@tundra ja som Západné Slovensko. Inak, mám VŠ vzdelanie, zvolila som si asi inú cestu 😊.

autor
10. nov 2024

@maryetta ďakujem ❤️

autor
10. nov 2024

@denisa_deniska ďakujem

autor
10. nov 2024

Práve hľadám tu info, aby som bola spokojná aj ja, aj druhá strana. Nechcem prestreliť, ale už nemám ani vek na to, aby som sa podceňovala.

tundra
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denisa_deniska
10. nov 2024

Ja by som si trošku nadhodila sumu, aby bolo potom z čoho ubrať 🙂 25€, a dohodnete sa na 20€. 10€ je veľmi máličko, to by bolo ozaj podceňovanie samej seba.

autor
10. nov 2024

Ako, mne známa povedala, že sa jej ponukli 25€ celý byt😬. Neviem, ako, prečo, začo... 😞. Ale ja teda jedno svoje panelákové okno vrátane žalúzií, poctivo... Cca 45 min. Ziadne prístroje teda. Klasika handra😊. Ale nemusím sa hanbiť.

autor
10. nov 2024

Neviem no. Možno som stará škola, možno mám rada dokonalosť.... Len teda by som rada vedela sko sa to pohybuje 🍀

andi80
10. nov 2024

ja platím 2€ za každé okno aj dvere. (veľký poschodový dom + zimná záhrada) Toľko si dotyčná vypýtala. Samozrejme zabezpečím aj obed, kávu a minerálku. Som však krajný juhovýchod 🙂

autor
10. nov 2024

@andi80, 🤔veď preto sa tu pýtam 😔. 2€ za okno? Ja som možno podľa niekoho šuchtava, podľa môjho muža nenormálne, nezdravo precízna 🙂. Ale.... Ale....

autor
10. nov 2024

@andi80 ak Vám to vyhovuje. V poriadku.

janettdamian
10. nov 2024

Ako to tak čítam, asi by som fakt zobrala cenníky v tvojom regióne a riešila nejaký zlatý stred a otvorenú komunikáciu o cene v tej domácnosti. Mne pani umývala terasové okno (iba sklená plocha+plastový rám, žiadne žalúzie a nové okná). Keď som po hodinách išla pozrieť čo robí, tak 4 hodiny drhla rám zubnou kefkou. Som nechápala.... A inak 2€ za okno je určite málo.

autor
10. nov 2024

@janettdamian naozaj málo😔

3princezne
11. nov 2024

Davam hodinovu sadzbu ako za bezne upratovanie, cize 10e na hodinu, akurat ma zajtra prist umyt okna baba

3princezne
11. nov 2024

Keby robis dvere so zaluziami 2h, tak by ma porazilo :D mam 29okien, cele 4 velke terasove okna ma hotove za asi 30min, ale nemam zaluzie. Ja by som taku pomaly zenu nechcela, mam rada sukromie. Nech to spravi co najskor a prace sa 🙂

margotka17
11. nov 2024

Nie, ja by som minimalne pod 17 € nešla.

nevenka
11. nov 2024

No, tie zaluzie su morda. Ja to umyvam vzdy po jednej a lestim to, hlavne v kuchyni alebo v obyvacke, co je spojena s kuchynou, tak tam to ide tazko, ten prach sa na tom drzi ako kliest.
@3princezne a umyvala si dakedy zaluzie? Ak by mi ich umyla tak, ze na polovicke ostane prach, alebo v zahyboch, tak by ma drblo, lebo isto by som to po nej robila znova.

jaza81
12. nov 2024

Aj upratujete prosim? Hladame preciznu pani na pravidelnu vypomoc. Nie tie, ktore si myslia, ze ked nie som doma, tak neviem potom zhodnotit, ci upratali, alebo to odflakli....dolezite je, ze si zarobili;)