V čom periete uteráky? Ja do nich namiesto avivaze dávam aj ocot. Ale čo je správne dávať? Pretože som čítala že práci prášok sa usadza v uterákoch a zostávajú tvrdšie. Myslíte že gél je na uteráky lepší?
@stellarstar ano avivaz nedávam ani ja vraj z nej ostanú tvrde. Pozoruješ na tých uterakoch nejaky rozdiel keď dáš prášok alebo gél?
Nie sú narovnako
@stellarstar aha takze je to asi úplne jedno co použijem?
Ak chces jemnucky tak susicka. Inak je jedno ci prasok gel
Súhlas s kockou hore...Môžeš ich prať v com chceš, ale ak ich nevysusis v sušičke budú tvrdé stále
@petronellla87 o susicke viem ze to robi. Zial ja o kupe sušičky do domacnosti nerozhodujem
Zaujímalo by ma, kto o kupe susicky u vas rozhoduje....
@andreakotesova tak samozrejme rodičia keďže ešte niesom plnoleta a bývam u nich. Samozrejme kebyže zatlačim na pílu tak by zvážili jej kúpu.
Mne napríklad mäkké uteráky zo sušičky vadia. Nejdem si na to zvyknut. Som rada, keď ich môžem od jari vešať von.
Tak to blahoželám 😁 ja som za slobodna ani pracku nevedela pustiť. Nemusela som 😅
Ja percent všetko spolu a používam kapsule Ariel
@andreakotesova ani ja nemusím ale chcem 😊 to je hlavné. Keďže mama asi nestíhala prať tak sa u nás aj celý týždeň nepralo no a ja som si nemala co obliecť do školy. Takže preto si periem veci sama a ked periem moje tak operiem tak operiem aj ostatným. Pranie v domácnosti som z časti 100 % prebrala na seba. Od vytriedenia cez opranie az po posladanie do skríň.
Aviváž nedávam, dávam hygienický aviváž, periem gélom & práškom dla toho čo mám mom otvorené, ocot tam nedávam