Baby cim periete doma, nieco overene a lacne...dakujem
Rukami.
Čo príde pod ruku, veď nerobíme v uhoľnej bani.
Co je v akcii. Nemam oblecenie od motoroveho oleja.
Ja striedam kapsule Ariel, Persil a veľmi mám rada lacné, pritom v testoch veľmi dobre obstáli kapsule alebo tekuté prostriedky z DM.
tekuty lenor, bonux, maximalne este ariel.. Avivaz nepouzivam.
Persil alebo ariel práci gél...
Ináč, lacné a celkom voňavé sú aj v Lidli.
Ariel, savo, denkmit
Persil
Gel som dlho kupovala v Korune,teraz som skusila Kaufland,nejaké ich znacky,aj z Lidla som mala,nemám stalu znacku,ale mam skúsenosť,ze aj tie lacne mi dobre peru. Skvrny cistim zlcovym mydlom napr.
Persil sensitiv. Lebo krasne vonia
Persil, Ariel-podla toho, ktory je prave v akcii, ked nakupujem.
Savo prasok a gel
Woolite ,Perwoll,teraz Persil...striedam
Prach ariel a zelena puella.
ja pouzivam akekolvek pracie kapsuly, ktore v obchode najdem. napriklad aj v kauflande, nepotrpim si zase az tak extra na tomto, ale za to co sa avivaze tyka, tak to musi byt specialna. musi mi krasne vonat a vacsinou len kvalitne.
Frosch
Mne zacala strajkovat pracka a nerozpustia sa mi dobre kapsule. Takze periem bud v tekutom alebo klasickom prasku Persil.
Práčkou 🤣 a používam z DM zn denkmit
Ariel gel na farebne a cierne, Denkmit prasok na biele, Woolite, Perwoll atd na vlnu a jemne.
Keď chceš lacné, tak DMka má dobré pracie gély/prahy a aj aviváže odtiaľ občas kúpim, tiež pekne voňajú
Roky tekuty formil z Lidla, obcas sa necham zlakat na kapsule ked su v akcii, ale, ze by to bol nejaky zasadny rozdiel som nezbadala.
@zorkahorka mne nevonia...ale tiez v nom periem a v lovele..sme ekzematici
Momentálne Formil-prášok
Persil,Ariel.ale kupujem do zasoby v Rakusku,ked mam cestu ...koncentracia je tam ovela vyssia,su ucinnejsie.ked kupim nahodou slovensky rovnaky,rozdiel hned vidno
Ja si rob svoj praci gel 🙂 za cca 6e mam gel aj na pol roka :D
@anjelok ja este pouzivam k nemu avicaz - biele alebo modre cocolino, krasna kombinacia. Milujem tie vone a syna s ekzemom nedráždia
Persil alebo lenor.