Pôrodnica v Galante verzus v Nitre

jaanuska01
25. júl 2013

Zdravím baby, chcela by som sa spýtať, ak sa vás tu nájde pár, ktoré by ste mi vedeli pomôcť, bola by som vďačná. 😉 Mám dilemu, či sa rozhodnúť pre Pôrodnicu v Galante alebo radšej v Nitre, aké sú vaše osobné skúsenosti a pocity. Prípadne ak vie niekto z vlastnej skúsenosti porovnať tieto 2 pôrodnice. Budem rada za každý jeden názor/radu/príspevok. Ďakujem. 🙂 (Ak je tu vytvorená podobná resp. rovnaká diskusia, pardon, som tu nová )

aristka
25. júl 2013

u mňa bolo podstatné vybavenie nemocky v prípade ak má dieťatko problém to jest vybavenie jis ,čo v ga je dosť mizerné,keďže každé dieťatko ak má čo i len malý problém prevážajú...preto som sa rozhodla pre nr a bola som spokojná,aj moje švagriné tam rodili svoje detičky,pekná pôrodnica ,príjemný personál,ja nemám čo vyčítať...

jaanuska01
autor
25. júl 2013

Ja som tiež asi viac naklonená k Nitre, ale Galantu mám bližšie, tak preto stále váham.. nebola som hospitalizovaná zatiaľ ani v jednej, tak zato sa pýtam. ďakujem za radu 😉

aristka
25. júl 2013

@jaanuska01 u mňa neonatológia a jis sú veľmi podstatné...

trish31
25. júl 2013

@jaanuska01 tu mas temu o GA nemocnici,popozeraj si🙂

https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-v-galante-ake-to-tam-je/

Skus sa aj Tvojho lekara spytat co Ti odporuca

miskalahka
26. júl 2013

ja som rodila 13 jula v nemocnici v nitre a bolo to uzasne ziadne stresy ani nic personal mili sestricky pre babetka tak isto nemala som ziadny problem ci uz na porodnej sale alebo na sestonedeli vsetko bolo primerane aj cistota aj ochota rodila by som v nej znovu :D

jaanuska01
autor
26. júl 2013

Ďakujem 🙂

lenkacomrie
26. júl 2013

Nitra

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre