Baby kedy ste sa balili do porôdnice ?
V 34tt
Asi v 34 tt. Ja som si spisala zoznam, potom si pozhanala vsetko, postupne pridavala do kufra a podľa zoznamu som vedela presne, čo mám a co treba ešte doplniť. Ale na začiatku 9 mesiaca už som bola určite zbalena.
Ahoj, ja som 38+2 a este stale mi chybaju niektore veci. 😉Postupne vsetko doplnim
Ja som si to hlavné zbalila v 36tt a postupne som chcela dopĺňať, čo chýba. Nakoniec sa dcéra vypýtala na svet v 37tt a ja som o polnoci celá mokra od plodovej vody behala po byte ako splašený zajac a hádzala do kufra, čo mi chýbalo 🙂
ja som planovaci typ, takze uz asi 36tt som mala vsetko nakupene niekde ten tyzden som to aj zbalila do kufra 🙂 sice som to asi 10x prebalovala ale bolo vsetko doma
Ja som bola cca v 29tt v nemocnici a vtedy si hovorím, že jeden nikdy nevie, zbalím sa, keby dačo. V 34tt už bol malý vonku, takže ja odporúčam. Aj keby ťa nechali napr len na infúzky, tak nemusíš rýchlo zháňať a dirigovať čo majú doniesť, vezmú tašku a máš čo potrebuješ 😊
@snehulak77 detto, skončila som v 24tt tuším na týždeň v nemocnici. Museli ma baliť muž s mamou cez telefón.
Keď ma prepustili, spísala som si zoznam, čo budem musieť zbaliť. Mala som odvtedy stále pripravenú malú tašku, keby niečo, a od takého 34tt som mala zbalené už všetko komplet. A keď to potom prišlo o 4 ráno, len som prihodila nabíjačku na mobil a išli sme.
Fuuu ja mám zatiaľ pre seba kufor maličkému som ani nestihla hanba na mňa..musím pozrieť do toho zoznamu čo mi dali v pôrodnici
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
V poslednom trimestri, keby nahodou.