Prosim vas platibsa v nenocnici pri porode za to ze vam daju epiduralku proti bolesti ?
Áno, je to nadštandard... U nás je to poplatok 100 eur, platí sa dopredu. Ak nebude podaná, peniaze vrátia...
Jasné, platí sa to v každej nemocnici. Poisťovňa to neuhrádza. Pozerám, že si v 40tom týždni, tak utekaj si to vybaviť. Potrebuješ aj podpísať papiere. Počas pôrodu to už nevybavíš.
V BA 150e,predtým treba anesteziol.vys a poučenie podpísat.V Ružinove to je jeden deň v týždni, už neviem ktorý,len tehotné. 🙂
Plati sa vsade, zavisi od nemocnice. V niektorych, hlavne v BA treba vopred absolvovat poucenie u anesteziologa + zaplatit ho (podla toho kde rodis, niekde sa da zaplatit len vopred, niekde sa da vraj zaplatit aj na pokladni na urgente). Ak sa pocas porodu rozhodnes ho nevyuzit alebo ti ho nestihnu podat, peniaze ti potom vratia.
Kamoska rodila pred par rokmi v Piestanoch, tam od nej napr. poucenie od anesteziologa nikto neziadal.
senka - čo zahrna to anesteziologické vyšetrenie a kolko to celé trvá prosím ťa nevieš? Pred 6 rokmi to bolo take poučenie tuším okolo 14:00 niekde v suterene polikliniky Ružinov ale teraz už aktuálne neviem ako to je...tak len náhodou či si nepamätáš viac.
Ja som sa rozhodla pre epidurálku počas pôrodu, ked uz som po x hodinách trápenia nevládala ani pozerať sa pred seba a nikto nič neriešil, prišiel anestéziológ pichol epidurálku a platili sme po pôrode a bez papierov a podpisov, namiesto 150 € len 50€.
ak je to vyslovene tvoje zelanie a mas rodit prirodzene, tak sa plati, ak ti ju nestihnu podat, peniaze vratia. Ale ak ti tesne pred porodom povedia, ze ides na cisarsky, tak vtedy ti daju epiduralku, ale uz za nu neplatis, lebo je indikovana
áno, Košice-stará nemocnica 120€
a ked budem rodit planovanym cisarakom? aj vtedy sa za epidural plati?
Pri cisarskom nepichaju epidural. Ide o spinalnu anesteziu alebo celkovu a neplati sa.
Mne pred cisárskym pichli epidural a dávky som dostala ked som sa zobudila z narkozy aby som nemala bolesti. Platila som 100 €
Ahojte mamicky, resp. buduce mamicky.
Volám sa Radka Majcherová a som študentka 3. ročníka bakalárskeho stupňa štúdia Fyzioterapie v Prešove. Chcela by som Vás poprosiť o pomoc, keďže cieľom mojej bakalárskej práce s názvom Pilatesove cvičenia a ich vplyv na pohybový systém u žien v období tehotenstva, je porovnanie výskytu negatívnych príznakov u žien, ktoré Pilates cvičili a ktoré nie. Prieskum je vo forme elektronického dotazníka, konkrétne vytvorený pre mamičky, kt. Pilates cvičili a ktoré nie. Chýbajú mi ešte mamičky, kt. Pilates necvičili. Týmto by som Vás chcela veľmi poprosiť o vyplnenie dotazníka. Každý jeden vyplnený dotazník mi veľmi pomôže. Teda, aby som to zhrnula je venovaný všetkým mamičkám, kt. necvičili žiadne cvičenie počas tehotenstva a týka sa výskytu negatívnych príznakov počas tehotenstva.
ĎAKUJEM VÁM VEĽMI PEKNE a prajem krásne sviatky.
Link na dotazník: http://www.survio.com/survey/d/M9O1X6F9N9P6F2L2S
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
jasne platí