Ja som krvacala asi 10 tyzdnov a od porodu som este ani nebola u dokyho (je to uz 17 mesiacov). Hanbim sa ale tak nie je cas tam vysediet pol dna aby som sa dostala na rad, nemam kde dat maleho. No ale to nie je vyhovorka. Chcem sa opytat ci niekto krvacal aj dlhsie a co to znamena??? Ja som mala slabe spinenie prve cca 3 tyzdne a potom nieco zo mna vyslo ako kusok placenty co vo mne ostalo (robili mi manualny vyber) a potom som zacala uz ako keby normalne spinit. Takze to dlhe spinenie pripisujem tomuto. . Aj mam strach ist po takom case ze co mi povie kde som bola doteraz uff..
@anjelik87 no vacsinou to byva opacne-silne krvacanie ,ktore potom slabne..mavas aj bolesti?ake mavas menstruacie od porodu?.ak silnejsie, bolestivejsie, tak to moze tam byt nieco zostatkove..urcite by som si nasla cas na dr..vie,,ze je to tazke, ked mas male dieta a rodina alebo kamosky by ti nemohli helfnut na chvilu?povedzme pojdete spolu a oni ho postrazia,alebo tak..
@anjelik87 ahoj no ja som spinila este aj 6.az 8mi tyzden pytala som sa gyn. A ten povedal ze 6.-8.tyzden je normalny...kazda sme ina nemyslim zeby nemalo byt cosi ok...kazde telo sa inak sprava po porode, ale objednaj sa pre istotu na gyndu. A neboj nie si sama, urcite nie, mam kamosku co sla az o rok a pohoda aj ked by som to osobne neodkladala...normalne sa objednaj neboj aj tak mozno ti da len kazen🙂 prezijes🙂 mimochodom zomna tiez vysiel akoby kusok z placenty ci co to bolo drobne ale to par dni po porode pri oboch ale bolo to malinke a bola som ok..🙂
ja som krvácala len týždeň
ja som krvácala tak striedavo, raz viac, potom zas menej, ale postupne to slablo, aj bolesti boli len občas, ale dlhšie ako 6 týždňov to netrvalo...Moja mama po pôrode dlho krvácala, aj 10 týždňov, lekár jej musel pichnúť injekciu a až potom to prešlo...Neviem, ale špinenie nie je krvácanie, možno sa to už len dočisťuje...A nerobí tvoj dr. kontrolu po 600-nedelí? Ono je to ešte hradené poisťovňou ako posledná prehliadka v rámci prenátalnej starostlivosti...Každopádne, treba si nechať skontrolovať maternicu, rodidlá, či sú ok 😉
Ahojte.Chcela by som sa opýtať...už som skoro tri mesiace po pôrode (cisársky rez) a keď som mala šestonedelie,tak som len špinila...ale po ňom som začala krvácať normálne...teraz krvácam takže dva-tri dni nič a potom sa mi zas spústí menzes...pýtala som sa sestričky od gynekológa a ona mi povedala,ževraj je to normálne...tak len pre info či máte nejaké skúsenosti...Ďakujem
@anjelik87
Ahoj, ja som krvácala ešte niekoľko dní po 6 týždňoch po pôrode. Ms som dostala až po vyvolávačke po 3,5 mesiaci od pôrodu a trvala ceeelýý dalsi cyklus čiže akoby ďalšie 600-nedelie..🙂
Ja som krvacala 7 tyzdnov a prva menstruacia mi prisla po 8 mesiacoch
Ja som krvacala vyse 4 tyzdnov a potom som uz len spinila. Po sestonedeli par dni nic a zrazu som zacala zas krvacat. Teraz neviem ci je to uz ms alebo su to stale ocistky?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@anjelik87 Niekto krváca kratšie, iné zas dlhšie. V každom prípade choď k dr. Kontrolu po pôrode aj tak potrebuješ absolvovať. Aspoň nebudeš mať pochybnosti a výčitky, že si niečo zanedbala. Ináč v okolí mám ženy, ktoré neboli aj 5 rokov po pôrode. Tak radšej nepatri medzi nich.